Nou stil de viata (244)
Raspunsuri - Pagina 5

CristinaT spune:
Roxana1974, astea sunt nimicuri. Bine ca esti bine si tu si copilul, bine ca nu a patit nimeni nimic. Ce daca trebuie sa dai inca o data examen, cum l-ai luat prima data ai sa il iei si acum. Domne fereste sa fi avut persoana lovita un copil nelegat in scaun, sa vezi atunci suparare. Cat despre sot, cand esti suparata incearca sa ii povestesti ca unei prietene la o cafea.
Cat despre greutate la 1,73 cu 62-63 kg nu esti grasa ci normala, bine ca se poate si mai putin, desi nu cred ca are rost, dar mie mi se pare mai periculos ca iei in greutate sau scazi destul de brus desi nu e cazul. Nu incerca sa fii perfecta ci traieste-ti viata. Parerea mea.
Hcclara, esti superba! Blonda imi pari mai interesanta.Iar copilul e extraordinar de frumos. Sa va traiasca. Cat are? 2, 3 ani?
Abatere: o eugenie mi-a dat-o o colega si 2 guri de piure ca muream de la miros.
14 febr - 9 ani
si :)

lai spune:
Wow, Claudia, eu nu am vazut poze cu tine pana acum, ce frumoasa esti cu parul eu zic ca-ti sta bine oricum, dar parca parca imi place mai mult un pic cum iti sta cu nuanta mai inchisa care, dupa ochiul meu, bate o idee spre roscat.
Roxana eu nu te cunosc prea bine asa ca nu stiu sa-ti spun prea multe de unde vin de fapt problemele si cum sa le rezolvi, dar imi pare rau ca nu ti-e bine, sper sa nu-ti fie prea greu sa gasesti drumul spre zile mai luminoase si sunt alaturi de tine
Madelaine, distractie placuta la munte cu piticotul! Sa fii buna cu tine si sa iti incarci bateriile cu energii pozitive!
Anda, Gabi, drum bun si calatorii placute si productive!
Zuzilici, felicitari pentru raport!
Ruxandra, no bine atunci, il tiu acasa, sa-mi strice mie dieta, daca mi-a trebuit maritis (glumesc, mai cad eu la cate un compromis, da' nu las pe nimeni sa-mi strice planurile, am zis!
)
Mey ce vorbarie pe mine azi!
Lai

louisea spune:
Claudia esti o draguta in toate pozele si cred ca orice culoare te-ai face ti-ar sta bine.
Insa ce inseamna pt tine lung? Pt ca imi place lungimea care o ai si nu e lung
Ruxi poate astepta Las-o pe weekend ca doar nu-i important
Am vazut ca si tu papi seminte de in. Stiai ca sunt bogate in omega 3?
Roxa aduna-te maica!!! Nu rezolvi nimic daca te pui sa bocesti.
Bine ca n-a fost mai grav, ca n-ati patit nimic si ca aveti casco. Examenu il dai ca ai experienta, mai ramane sa mai citesti teoria..
Si lasa certa cu barbatu. Solutia e sa comunicati si sa-i spui exact ce vrei, nu te astepta sa ghiceasca el.
Hai capul sus!!
Lai felicitari pt sport!! Ce te ti pe pozitii
Daniela exact la fel am patit si eu!!! Nu aveam deloc spor si probl. de concentrare fara carbo dimineata. Ca sa nu mai zic ca mi-era foame toata ziua si seara ma apuca cate un chef de dulce
Sa-ti mai fac vreme sa mai intri ca ne e dor de tine
Meniul meu de ieri:
D: fulgi de ovaz cu seminte de in si mar
P: orez cu lapte si scortisoara
C: chili con carne (proteine ca la pranz mancasem numa carbo )
Meniul de azi:
D: smoothie
P: supa de linte
C: salata cu file de peste (dictionaru zice ca-i cambula?!?!)
Azi am fost iar la alergat. Zilele trecute n-am fost ca n-a fost vremea. Maine incep iar la aerobic Abia astept.. si sa le vad pe danezoaicele mele (vorba cu Vik cu nemtoaicele
)
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

an-k spune:
In primul rand multumesc tuturor pentru urarile de ziua lui Anthony.
Zuzi ai intuit bine, din pacate am mancat o felie de tort si duminica cand au venit copiii (prietenele Biancai) inca una
Din fericire am slabit dar putin, prea putin, azi de dimineata pe cantar 100,8 kg . Ieri am fost din nou la sala, dar din we am o durere destul de nasoala la genunchi, si am ajuns la dr care mi-a dat ibuprofen si mi-a recomandat sa intrerup sportul o perioada pana ma voi simti mai bine. Asa ca am trecut pe abdomene, si daca aveti idei de exercitii in care sa nu folosesc genunchiul le astept.
eu din nou cu Weight Watcher si mi-am cumparat Crom. am voie 23 p/zi pentru ca am zis ca-s sedentare
meniul de ieri:
D: 1 felie paine (40g) - 1,5p
fff putina margarina light - 0.5p
sunca de pui - 1p
rosie - 0p
G: 1 portocala - 0p
1 opkikker (1 supa la plic cu 8 calorii)- 0p
P: salata verde + rucola - 0p
2 oua fierte - 4p
5g parmezan ras - 0.5 p
2 felii sunca 2p
dressing facut de mine cu mustar, iaurt degresat, usturoi si castraveti acri - 1p
G: capuccino cu indulcitor 0.5p
c: orez - 4p
1 lingura ulei 1p
1 ou - 2p
sunca 3p
branza degresata 1p
total: 22 p
sport: 1 ora aerobic
azi:
D: am sarit-o ca m-am trezit tarziu
P: salata, morcov ras, castravete - 0p
ciuperci calite intr-o lingura de ulei+ 1 lingura smantana 4% grasime - 2p
100g ton in apa - 2p
1/2 ou 1p
dressing d'al meu -1p
1 felie paine - 1p
G: 1 cafea cu indulcitor
C: broccoli conopida fierte - 0p
150 piept de curcan la gratar - 3p
ciuperci inabusite cu branza philadelphia light aprox 4p
total: 14p cam putin dar eu ma simt ok, iar daca la ww se pot pastra puncte pentru we sau se pot pierde... deci conteaza mult si totalul saptamanal.
sport: azi nu am facut inca, probabil cateva abdomene mai tarziu ca sa-mi protejez genunchiul.
Fetelor, mai e cumva vre-un loc pe la vreo echipa? As vrea si eu la concurs.
Va pup si mai revin dupa ce va citesc putin

an-k spune:
claudia si mie imi place cum arati, cred ca bine orce culoare te-ai vopsi, dar parca satenul te prinde cel mai bine.
Roxa bine ca sunteti bine tu si puiul, carnetul o sa il iei tu. Fii optimista si totul se va rezolva.
Zuzi felicitari ca te tii de treaba

violeta70 spune:
Buna seara!
raportul de azi: stagnare, mai exact 67,7 kg desi dimineata nu am si sunt inainte de ciclu, care apropo, cred ca nu scap de el nici luna asta. Asta este! Urmeaza sa merg la Brasov pentru histeroscopie. Speram sa scap si sa vina soarele si pe strada mea. Insa DD considera ca nu este inca cazul. Oare cand o fi, sau o fi vreodata?
target pentru concurs: 3 kg
meniul de azi:
- 2 mandarine si un mar
- un iaurt (0,1% grasime) 470 g
- telemea de vaca (nu stiu exact gramajul, presupun cam 300 grame) cu 1 ceapa rosie si 2 triunghiuri de branza topita
- 2 litri apa plata cu lamaie pana acum
Acum merg sa fac o supa de rosii cu legume si apoi sa mai citesc la Legislatia Muncii.
Mai bag un ochi si pe la voi.
Pupici

Delidana spune:
Tzuni, ai vazut, daca esti cuminte vine Mosu' chiar si dupa sarbatori. Da' chiar ca a fost ciudat visul ala cu bratara...
Vio, fii optimista! O mai stii pe Cami? Si ea a ramas greu insarcinata dar nu si-a pierdut speranta. Hai ca nu mai e mult si o sa vii si tu cu vestea cea buna.
Roxa, brr, ce experienta! Bine ca ati scapat toti teferi, iar examenul il dai tu, asta e....
Ce-i cu tine fata draga, de ce esti tu asa de stresata? Da-le incolo de kg ca la inaltimea ta nu e tragic, zau daca inteleg de ce faci atita tragedie pentru asta...daca tu crezi ca de la cioco ti se trage pai e simplu nu mai minca atita ciocolata. Mergi in continuare la sport, aminteste-ti ca fara el se putea si mai rau...
Lou, nu mai scrie asa mic, te rog, ca de citit oricum citeste toata lumea, ba ne mai si chiorim.
Claudia, mie-mi place cum iti sta cu o culoare mai inchisa la par. Bravo pentru abdomene
, eu sint cu rusii pe cap asa ca mai astept citeva zile...
Lou, Daniela, si eu cred ca prea sint pusi la colt carbohidratii, totusi nici prea multe proteine animale nu sint bune, chiar daca sint eu carnivora, parca nu-mi fac bine....plus ca eu am avut si niste probleme cu intestinele si trebuie sa consum cereale, fructe si vegetale multe ca sa am un tranzit fara probleme. Pina la urma e si o chestie de preferinte...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

puskin spune:
Buna seara,
intai meniul de azi:
08.00 - 80g sardine in ulei, 25g ficat de cod
11.30 - 80g macrou la cuptor, 30g ficat de cod, 100g broccoli
15.30 - 30g alune de padure
19.45 - 200g dovlecel, 30g unt, 100g creveti, 60g smantana
+ 20g seminte de in.
Total 1,433 calorii
Roxa, relax . Mie mi-au furat oglinzile si ieri mi-a ridicat politia masina ca am parcat aiurea...important e sa fiti ok.
Si eu mai fac retentie de apa .
Claudia, imi place culoarea .
Gusta, e o decizie buna . Vino si spune-mi ce-ai mancat azi.
Lai .
Lou, stiu de omega 3, da . In weekend sunt plecata la Munchen, sper sa reusesc sa imi iau cu mine tot ce trebuie. Postez in seara asta legat de carbo si grasimi.
An-k, bine ai revenit. Eu am probleme cu genunchiul, inca nu stiu exact ce. Exercitii, nu stiu ce sa zic. Eu fac de toate, cu grija si o genunchera. Din pacate, inca doare.
Delia, cum merge invatatul?

Tzuni spune:
Buna seara!
Imi plezneste capul de durere!
roxa-Boxa, imi pare rau pt ce-ai patit, dar nu e capat de lume! Bine ca sunteti sanatosi!
Lai, daaaaaaaaaa, as da ocolul Pamantului daca as putea. O vacanta cu prietene dragi suna de vis...
Violeta, hai ca sunt solutii sa fii si tu mama intr-o zi! Uite, io am gasit una, desi pot face copii!
Delidana, sa mai vina mosu, sa mai vina...
Puskin, folosesti ceva pt picioar? Vreo crema, ceva...? Poate un masaj te-ar ajuta...
Gabrielama, drum bun maine! Eu maine sunt la muncain Buftea. Abia astept!
carolinah, eu am target 69,9 kg.
Zuzilici, hai ca poti, nu abandona lupta!
D-na Sumo , Vikingo, cum sta treaba? Va tineti de mancat sanatos?
Dordia, mai rezisti?
Claudia esti f frumoasa!
Danielag, An-k, mamicadulce, Nastad, Crystina...si toate celelalte, va pup!
In seara asta am tuns-o pe Meri. Eu. Noroc ca-i creata si nu se vede daca nu-i tunsa drept I l-am adus la nivelul umerilor, asa ca pana la vara ii creste la loc. Am vrut doar sa-i las pielea capului sa se mai odihneasca, ca e cu coditza tot timpul si nu cred ca e ok. Era taaaaare mandra de noua ei freza - a stat numai in oglinda.
Azi am gatit pt ea: ciorba de legumele pamantului dreasa cu ou si smantana, pui cu paste si smantana si pilaf.
Mephala, te-astept sa ma invelesti!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

puskin spune:
Tzuni, m-am dat cu diclofenac si alte geluri de genul. Nu ar ajuta masajul, e o problema cu ligamentele.
Ce target interesant ai .
Pentru tine ce ai gatit?