Nou stil de viata (244)
Raspunsuri - Pagina 11

Gabrielama spune:
Anda,
ma simt mult mai bine! Multumesc mult!
Intrebare: am primit o sticluta cu Apa de Portocal (din Tunisia). La ce praji se foloseste, caci am auzit de ea, dar n-am folosit niciodata.
Ruxandra, ca ai grija de mine. O sa-mi iau o Godiva 70% cacao din aeroport!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

puskin spune:
Gabriela, o sa iti placa Godiva neagra . Iti mai dau un tip
. Un capuccino bun, cu indulcitor sau chiar 1 lingurita de zahar te poate ajuta cu pofta de dulce.
Sau niste smochine .

Tzuni spune:
Ciocolata zici, Gabrielama? Prajituri zici, Gabrielama?
Pai uite, pt tine, vine baiatuuuuuuuu'
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Gabrielama spune:
Ruxandra, asta fac acum - beau un cappucino putin dulce. Smochine n-am, ca's in deplasare. Mai am 1/2 de mar, dar nu-mi place.
Meniu pe azi, pana acum:
D:1/2 de sandwich si 1/2 de cappucino
Gustare: 1/2 de mar si un drops
P: piept de curcan la cuptor cu salata de toate felurile; o lingurita dintr-o prajitura odioasa
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

puskin spune:
Tzuni, sabotezi competitia?
Gabriela, stiu...e nasol rau cu deplasarile. La sfarsitul lui ianuarie plec la Istanbul, vreo 2-3 zile cred...va fi crunt. Desi cred ca gasesc de mancare sanatos acolo, ceva peste...vad eu.

Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Mai da vorbarete mai sunteti.
Meniul meu de ieri:
Ora : 7:15 – ½ felie de paine facuta sandvis cu ½ felie sunca presata si ½ felie cascaval
Ora: 8:30 – 500 ml apa + o cana de cafea cu fat-free cream
Ora: 9:30 – 500 ml apa + 1 pahar de shake de protein cu fructe de padure
Ora 12:00 – 500 ml apa + 10 pecans
Ora 13:00 – 150 ml supa crema de vegetale (brocoli, conopida & morcov) + o felie de bagheta whole wheet cu tuna salad + un coltz de bagheta cu ulei de masline & balsamic vinegar
Ora : 2:22 – 500 ml apa + un iaurt activia light
Ora : 3:30 – 500 ml apa
Ora: 5:00 - 10 baby carrots (morcovei) + 250 ml apa
Ora: 8:30 – Un castronel de salata verde cu ridichim castravete, ceapa verde si morcov ras
Roxana imi pare rau de ce-ai patit dar bien ca sunteti sanatosi.
Dragelor n-am reusit sa citesc ce-ati scris de ieri pana azi dar sper sa recuperez.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Tzuni, sabotezi competitia? ![]() Gabriela, stiu...e nasol rau cu deplasarile. La sfarsitul lui ianuarie plec la Istanbul, vreo 2-3 zile cred...va fi crunt. Desi cred ca gasesc de mancare sanatos acolo, ceva peste...vad eu. |
Sa arunci si la mine o sarailie, o baclava, ceva acolo...

Eu n-am nimic dulce in casa acum (borcanul de miere nu conteaza

Gabi, de ce era asa odioasa?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

madelaine77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Cat am citit si am scris copilul mi-a mancat jumatate de salata si acuma e incaltata cu niste cizme noi si ma roaga(tipa) sa ii pun niste muzica ca ea vrea sa danseze iar eu vreau sa plec in lume. ![]() Marilena si Mara Augusta |
Bravo pt 'cupilu'...si eu am un chef de dans...asa ca mami vrem muzica

MADELAINE