Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Puskin, de vreo sase luni le tot repet si ies tot proaste, adica nu depasesc 1.02..si nu le-am facut doar la un laborator ci la vreo 2-3 si pana la urma am ajuns la Parhon.
Tzuni, esti suparata pe mine?

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, madelaine, nu sunt Abia acum am vazut mesajul de la tine si-ti multumesc pt gandul bun Te citesc mereu, da nu stiu cum se face ca mereu te omit din mesajele mele Ti-am citit si problema cu steriletul si cea cu hormonii, si tigarile si drumul la munte...Iti doresc si tie sanatate multa si macar cat stai la munte nu mai fuma. "fumeaza" mai bine niste aer curat si sanatos.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Tzuni, merci. Chiar nu stiam ce am facut de te-am suparat. Meri si cu tine imi sunteti tare dragi si nu intelegeam de ce evitai mereu sa-mi raspunzi.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Neata stilatelor!Puskin ce zici tu acolo suna bine, cine stie pina pe la 68kg ajung eu in stilul meu dar dupa la kg alea batatorite tre sa intru cu un regim mai atent la carbo si fructe daca vreau sa ajung la 65kg. Am sa ma uit si eu dupa ficatul asta de cod, daca nu apli metoda lui Tzuni ca peste e aici din belsug, tre sa fie si cod. Numa' ca tre sa merg sa-l prind ca sa-l am cu ficati cu tot. Am mai vazut eu o specialitate din somon si din explicatii am inteles ca tot ceva ficati ar fi, am luat da' are un gust atit de neidentificat de am zis ca nu-i pt mine. Acum sa vad de o sa merga fara piine, cum zice si tata "fara piine in mina imi musc degetele". da pina la urma meniul nu e chiar restricitv, doar pare la prima vedere, dar practic contine de toate. Eu ma uitam dupa cereale si fructe. E adevarat ca in cura stricta e voie doar cu 1-2 fructe pe zi maxim, de preferat mar, kiwi, fructe de padure. la kg mele inca imi mai pot permite si altceva ca oricum slabesc. Meniu azi:MD: 1felie piine de cereale cu brunch light si 2 lingurite marmelada fara zaharBrunch: 1 felie mare piine de cereale cu o feliuta de file de curcan, 2 oua fierte, 2 linguri caviar, citeva feliute de castravete, ardei gras si 3 foi de salataG: cred ca iaurt activia light si un fresh de portocale rosiiC: salau fiert cu ceva legume si hreanAm in plan si 1-1,5h sport mai pe seara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza la pranz.

Meniu de azi
D:nica (din cauza de timp)
P: salata de peste + cafea
C:piept de pui cu legume la wok

Ma duc sa citesc din urma ca acuma am intrat in casa de dimineata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, mi-e o foame de vad la patrat!
va multumesc pt cuvintele frumoase si va dulce!

Tzuni nici cu cafea nu trece? da, se poate sa fie de la ochi! ce fain ca ai tuns-o pe Meri! eu pe Luca ultima oara l-am tuns de ma apucat plansul ce rau l-am facut, dar asta al meu nu sta!!! si da, sunt tare bune kaki alea de care zice Vik!
CristinaTsanatate puiutei! parca tu m-ai intrebat cati ani avea Marc, pai in poza aia avea 4 ani si vreo 6-7 luni!
Madelaine distractie placuta la munte!

La noi s-a mai incalzit putin vremea.
Dupa-masa ma duc intr-o vizita la o prietena romanca din Constanta, face niste dulciuri , dar sper ca de data asta sa nu ma serveasca cu nimica!
lou sa-ti fie de bine noua frezura! cum te-ai facut? pai eu l-am avut cel mai lung cam putin mai jos de umeri, dar asta demult, in perioada studentiei mai pe la sfarsit, si apoi iarasi cand m-am maritat, dar de cand il am pe Marc am inceput sa-l tai scurt! ca tot am vrut sa te intreb cum manaci fulgii aia cu seminte de in...cu lapte sau iaurt??? sunt buni?

va pup, plec sa manac supa de varza de ieri ca mi-e tare foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata am citit acuma sa vedem ce a retinut si neuronul asta ca tare uit.

Ruxandra ieri a fost o zi groaznica dar nu am sarit calul cu nimic asa ca stau bine inca.

Tzuni te inteleg cu durerea de cap ,plus ca si eu ar trebui sa port ochelari ca azi copilul m-a rugat sa ii citesc ceva si eu nu vedea.Eu nu o pot tunde pe Mara si nici ea nu vrea si la cretii ei daca o tund ii fac un cap de oita.Cand ma strigai dimineata eram la sala de sport cu copilul care m-a alergat de mi-am scos limba de 1 m.

Gabriela distractie placuta la Budapesta.

Madelaine si tie distractie placuta la munte si lasa tigarile.

Cristina sanatate la pui.

Delia si Lou bafta la invatat.

Vik poate ai observat ca am urmat exemplu de la tine cu peste,pui si legume si apa chiaora ca face bine .

Zuzi unde este.

Roxa nu te gandi la culoarea rosie ca e luata.Lasa ca iti sta bine si cu portocaliu ca la olanda.

Claudia sa nu papi prajituri ca nu sunt bune(sa iei la pachet sa imi aduci mie)

Cat am citit si am scris copilul mi-a mancat jumatate de salata si acuma e incaltata cu niste cizme noi si ma roaga(tipa) sa ii pun niste muzica ca ea vrea sa danseze iar eu vreau sa plec in lume.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Domle, vreau fix in acest moment o prajitura mare de tot, sau o cioco sau o napolitana sau ceva DULCE!!! Dar vreau rau de tot, nu asa!!

Are cineva??

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Domle, vreau fix in acest moment o prajitura mare de tot, sau o cioco sau o napolitana sau ceva DULCE!!! Dar vreau rau de tot, nu asa!!

Are cineva??

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Suficient de dulce?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Am eu , da' nu dau nimic...

Mergi la inceput