Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

BUNA DIMINEATA!!!O ZI BUNA VA DORESC!!!Eu imi incep ziua putin bulversata de visul de aseara!!OOOO..Doamneeeeee...visez tot felul de bazaconii...nu mai stiu ce sa ma facIn rest,din cate am citit pe aici cel mai bine e sa nasti in AUSTRALIA(pentru mamica dulce de baietei).Acolo mai lipseste sa ajungem....Noi avem si rezidenta canadiana...am fost anul trecut si ne-am ridicat cardul de rezidenta....acum timpul curge..si nu stiu daca o sa mai ajungem sa ne folosim de el...Pana acum am fost ca tiganu care isi ia cortul in spinare si se plimba...Sa vedem ce va fii de acum incolo
Referitor la recesiune..ce sa va spun...aici utilitatile si mancarea s-au ieftinit si, ca niciodata,e mare aglomeratie peste tot!Reduceri de personal se fac si aici,,dar situatia pare mai calma decat in ROMANIA.Criza adevarata e acolo in AMERICA,asa cum ne spunea si OANA(PENTRU VOI SI MULT CURAJ SI DE ACUM INCOLO!!)SANATOSI SA FIM...CA LE-OM DUCE TOATE,DE E PACE,DE-I RAZBOI!!Asa cum am promis,voi incerca sa fiu mai activa pe forum..acum sa vedem ce-mi ieseAAAA...si mai am ceva pentru CARLASunt sigura ca fiecare gand al nostru este apreciat de celelate fete,dar TOATE,absolut TOATE,cred eu,indiferent de atitudinea adoptata pe forum,aplicam ceea ce credem noi de cuviinta,in functie de propriile criterii.Doar ca aici,fiecare isi spune parerea dezinteresat..nu ca o soacra acraGata..VA PUP.PAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele
bunicuto multumesc de grija.Am ci=ondus cu atentie si am ajuns bine acasa numai ca aveam ceva musafiri neasteptati si au plecat cam tarziu.Nu am mai avut cum sa intru

Fetele eu nu l-am mai simtit pe BB de vreo 2 zile.Oare e in regula?Sau poate pt ca am inceput serviciul si sunt mai mult atenta la ce fac nu am mai avut "simturi" pt BB.Vi s-a intamplat sa ia o pauza asa de mare?MIE MI-E FRICAAAAAA

DANA 18+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

buna dimineata1
apropo de ametit si stat in picioare... eu daca stau mai mult de 10 min in picioare, fara sa merg, lesin... al meu sot e disperat sa mearga cu mine undeva,l-am speriat rau de cateva ori
La mine, din ce mi au spus medicii e de la tensiune. eu aveam tensiunea mica si innainte de sarcina iar acum e foarte, foart mica... cand mergi obligi sangele sa se plimbe si el, daca e sa stai pur si simplu... bufff...
ca remediu in perioda asta cate un pic de cafea, miere de albine..
Spunea-ti de criza.. pe noi ne-a afectat la rate, ca avem in euro, iar eu... am ramas fara job. Cand m-am angajat ai mei sefi mi-au pus in vedere sa nu ramn insarcinata 2 ani,.. cum cei 2 ani nu trecusera, mi-au prelugit contractul pana in mai ( cand tb sa nasc), ca pe o favoare cica si pe urma... sunt pe liber..., dar cel mai important e sa-mi fie copilul sanatos.
o zi buna! pupici

20+ Bebitza Karina Elena

http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna dimineata!

Pentru fetele care noteaza listuta cu cele necesare imediat dupa nastere,va spun ce am avut eu nevoie cel mai mult dupa cele 24 de ore de la reanimare (pt ca am avut cezariana): 1 buc sot macar 2 ore pe zi (sau o mama,sau o soacra ),al meu a tot alergat cu diverse si m-am trezit in diverse situatii ( mama mi-a adus o camasa pt ca a mea era patata ,ea nu stia ca bagajul era sub pat si nu am reusit sa ajung la camasile mele de noapte; la fel cu hainutele de bebe,le-am folosit doar in a 3a zi cand am plecat cu ale mele; a fost nasol si cand mi-a cazut portofelul sub pat,si nu am putut sa dau ceva dnei care a spalat bebelusul ).

Tiana, bafta la eco ( al meu sot a insistat sa vina la eco de 13 sapt, ca vroia sa fie sigur ca nu sunt 2 ).

Va pup,

elena,17 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

Spunea-ti de criza.. pe noi ne-a afectat la rate, ca avem in euro, iar eu... am ramas fara job. Cand m-am angajat ai mei sefi mi-au pus in vedere sa nu ramn insarcinata 2 ani,.. cum cei 2 ani nu trecusera, mi-au prelugit contractul pana in mai ( cand tb sa nasc), ca pe o favoare cica si pe urma... sunt pe liber..., dar cel mai important e sa-mi fie copilul sanatos.
o zi buna! pupici

20+ Bebitza Karina Elena

20+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Annkkaa, nu pot sa cred!!! Acum poate sunt eu naiva (si norocoasa ca n-am patit asa ceva) dar mi se pare absolut oribil ce au facut sefii tai! Nu aveai contract de munca? Nu poate sa fie legal sa iti impuna angajatorul cand si daca sa ramai insarcinata. Pe de alta parte, sunt convinsa ca mai toti angajatorii ar face acelasi lucru daca si-ar permite...In orice caz, imi pare rau si iti tin pumnii sa fie mai intai totul bine cu bebelul si sa iti gasesti dupa aceea un serviciu mult mai bun!

Eu mi-am anuntat alaltaieri seful ca plecam inapoi acasa si ca voi mai veni doar pana la sfarsitul lui februarie si a fost surprinzator de intelegator si de dragut - bine, nici nu i-am cerut nimic si scapa si de maternity leave.

Nu prea stiu ce o sa fac in continuare, eu am schimbat cariera cu totul cand am venit incoace la inceputul anului trecut si acum sunt cam...in doua luntri Din pacate ambele profesii pe care le-am incercat pana acum presupun munca tare multa si nu mi-e mie clar daca poti sa cresti un copil cum trebuie in conditiile in care ambii parinti ajung acasa dupa ora 8 seara, plus ca nici pe mine nu ma incanta sa imi petrec viata la serviciu, iti cam pierzi cheful de viata - sau poate sunt eu mai lenesa de fel, ca pe colegii mei de exemplu nu pare sa-i deranjeze, dar ei sunt toti barbati O sa vad eu intr-un fel... deocamdata sa incerc sa ma concentrez pe bebe sanatos si voios si apoi mi-oi gasi eu cariera viselor la un moment dat

Stiri mai vesele acum - cred ca ieri l-am simtit pe bebe!!!! Dupa sedinta de yoga (da, m-am mobilizat, yeeey!!) am facut un pic de relaxare in care stai intins si nemiscat si cred ca bebele a conitunat sa faca yoga vreo cateva minute! Nu am simtit lovituri, ci mai degraba ca si cum s-ar fi miscat ceva inauntru...greu de descris dar cred ca el/ea era

Va pup, ma apuc si eu de munca!

Alex

16+

Mergi la inceput

Strumfita, am gresit ceva?
intru in cresterea copilului,dar ma refeream la perioada de dupa ca sunt fara job...

20+ Bebitza Karina Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

ca remediu in perioda asta cate un pic de cafea, miere de albine..
o zi buna! pupici

20+ Bebitza Karina Elena

Voiam sa-ti raspund si am apasat din greseala pe send.
Anca, dar nu au voie sa te dea afara, daca tu i-ai anuntat deja ca esti insarcinata. Ai avut si initial contract pe perioada determinata? Ca atunci, sa zicem ca poate e legal.
Oricum nu inteleg, tu de cand intri in concediu de maternitate/CIC, banii nu ii primesti de la firma, ci de la asigurari de sanatate, respectiv CAS.
Oricum, nu iti renteaza sa stai in CIC mai mult (cu 85% din salariu), si apoi intre timp iti gasesti altceva de lucru? Poate mai trece si criza asta...

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

e vorba de o banca si da am avut ctr pe perioade determinatae( cu data precisa de exirare, sa zic asa), ca asa le place lor sa mearga...
85% da o suma bunisoara si adunata la salariul sotului meu, ne descurcam onorabil ( daca nu ajunge euro 10 lei si tb sa dam chiar toti banii pe rate )mai ales avem casa noastra... dar e frustrant...
si sa vezi ce dragut mi au spus ca le pare rau ca nu-mi pot prelungi, ca treaba mi-am facut-o, dar o sa ma recomande dupa CIC sa-mi gasesc alt job
al meu sot rade, ca mai facem un bebe repede si pana peste 4 ani trece ea si criza...
pupici

20+ Bebitza Karina Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Strunfita vreau sa te rog sa-mi spui si mie de preturile din Ungaria...si eu am de gand sa merg acolo la cumparaturi pentru bebe ...mai ales pentru carucior si hainutze..ma gandesc ca sunt mai de calitate acolo..te rugam mult de tot

19

Gabryella, sigur ca o sa-ti spun. Mie preturile mi se par clar mai mici decat la noi, si calitatea e mai buna. Plus ca sunt mai dragute, cel putin pentru baieti la noi gasesc in general niste uratenii

Poze1
Poze2

Si daca nu sunt mai mici preturile sunt de calitate mult mai buna ...eu din ce am vazut pe aici majoritatea sunt turcisme...am vazut ca si magazinul de la 1 IUNIE s-a inchis in Unirii...acolo stiai sigur ca sunt de bumbac 100%..era acolo decand eram eu mica bebelas tot ce era bun nu mai e..mesc mult...abia astept sa-mi pove

19

Mergi la inceput