Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Recitindu-mi mesajul anterior observ ca m-am procopsit cu un tic verbal cu "si eu" Cred ca sarcina a inceput sa-mi afecteze serios neuronii...chiar, sunt singura care a incercat sa deschida usa de la birou cu cartela de metrou?

Alex

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Miruta, am folosit si noi aerul conditionat fara probleme. In camera patul era pus in asa fel incat sa nu bata direct spre ea.
Carla, s-ar putea sa alaptezi in tandem...

Ioana 24+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Azi am fost cam lenesa dar am o stare de aia de deabia ma misc prin casa, pur si simplu nu am chef de nimic.

Am vz ca s-a discutat de necesarul pentru bebe. Si eu am folosit unghiera micuta, care o folosesc si acum, si nu am folosit betisoare de urechi numai sa-i scot mucisorii din nas. Nici acum nu le folosesc si nu am avut niciodata probleme cu Alex.
Despre aerul conditionat zic si eu da clar. Eu cand l-am nascut pe Alex erau niste calduri de mureai. Din prima clipa a stat cu aer conditionat si nu a avut treaba.

Bebe Beca nu te supara ca o sa treaca si recesiunea asta. Noi am simtit crancen pe propria piele totul. De la casa, apartament, masini bune am ajuns in chirie. Important e sa fim sanatosi ca ne punem noi iarasi pe picioare

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Si eu beneficiez iar de greturi din plin dar am crezut ca din cauza ca-s gemeni si la noi este f cald. Cred ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca unele dintre noi vom avea greturi on/off cam tot timpul.

Mergi la inceput

Carla, am morfofetala pe 17 Ian si eu inca mai sper si la o fetita. Am o prietena care are o fetita de varsta lui Erik (ne-am cunoscut la gimnastica de gravi) si acum a nascut inca 2 minunatii de fetite (aici e explozie de gemeni) ... si ei au sperat la un baiat dar daca nu e, nu e (la mine "e" prea multi baieti).

annkkaa, cred ca fiecare a avut o experienta diferita dar daca toate spunem ce ni s-a parut mai important cred ca voi cele la primul bb puteti sa extrageti si cateva idei bune.

Mie mi s-a parut f greu sa cumpar hainute de nou nascut si am cumparat de prematuri (asa arata un nou nascut dupa mine ).
La inceput am folosit:
-un fel de camasute (ca un saculet cu maneci) care se deschide f usor in fata ca sa schimbi nappy. Acum vreu sa-mi iau inca vreo cateva sa am in total cate 3 de copil.
-dupa primele zile pana la aproape 3 luni am folosit aproape exclusiv salopete cu tot cu talpa si body-uri (cam cate 6 din fiecare).
-mi s-a mai parut de-asemenea fff util setul meu de "wraps" din bumbac (niste bucati de panza colorate dar mari cam la 1m x 1m) pe care le-am folosit in fel si chip (de la infasat pana la acoperit carutul de soare) - 3 bucati.
- crema de fundulet (din Romania am folosit Sanosan care este extraordinar de buna si mi-am comandat si acum ca vine soacra-mea)
-nappy si servetele umede (cred ca in Ro cele mai bune sunt Pampers).
-am folosit deasemenea scutece de panza pe post de orice (prosopel ca sa tin copilul cand regurgita, prosopel sa sterg lapetele dupa papi, sa-l las pe jos pe bb, etc,) - am avut vreo 10 bucati si-mi iau mai multe acum.
- masuta de schimbat n-am folosit-o ci puneam copilul pe un scutec de panza jos sau pe pat si-l schimbam.
-lumina de veghe de noapte!! (in primele nopti am dormit cu veioza sau TV aprins ceea ce era terorist).

Astea am folosit eu ca minim in primele saptamani.

Mergi la inceput

ramonaiani, eu am spalat copilul primul an numai cu apa calda si l-am uns cu ulei de masline in loc de crema. Si aici vin moasele acasa si tot asa zic ca tot ce nu bagi tu in gura sa nu pui pe copilul tau. De-aia nici eu nu recomand produsele cosmetice ptr copii mai ales la inceput cand sunt asa sensibili.

Mergi la inceput

mh, se rezolva daca iau o fata de la tine si una de la Carla o sa fie exact pe gustul sotului meu care voia 2 fete. El saracu' chiar a crezut ca o sa fac schimb cu Amee (prietena cu 3 fetite) si cand a auzit ca-s baieti a zis "sun-o repede pe Amee".

In privinta CDR-ului (tot offtopic raspuns) stiu ca e tare greu sa il dai gata ca mie mi-a luat juma de an. De ce nu ati mai venit pana la urma in Au? Nu e raiul de pe pamant aici dar e ceea ce ne place noua ... exista si o parte nasoala ca ai familia extraordinar de departe.
Gata am terminat cu subiecte in afara topicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei

Am ajuns si eu acasa si imi fac curaj sa fac niste yoga...hai ca trebuie

Am adaugat si eu niste poze, sper sa se vada...cu burtica nu am inca, imi tot promite Matei ca imi face dar deocamdata am ramas cu promisiunile...

Am si eu o intrebare - voua vi se face rau daca stati mult in picioare? Eu pot sa merg cat de mult fara probleme, dar si 5 minute de stat in picioare, mai ales in metrou sau in magazine, ma termina complet, imi dispare toata energia si am impresia ca o sa lesin...

Va pup, sper sa va anunt maine daca ne pregatim de fetita sau baietel!

Alex

16+

..eu nu am problema doar cu statul in picioare...pe mine ma oboseste statul pe scaun in birou..dupa 2-3 ore de munca deja numai pot...oricum mersul cu metreoul este groaznic pt mine..dimineata si dupamasa e asa plin ca numai primesti aer..si si cum ma zguduie, mi se face un rau de numa..noroc ca nu este vara..pt ca avem multe metrouri fara aer conditionat aici..deci iti dai seama cam ce miresme si calduri se produce in metrouri...

22+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Si eu am probleme la statul in picioare, ametesc usor. Dar daca merg imi trece imediat.

Andreea 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Strunfita vreau sa te rog sa-mi spui si mie de preturile din Ungaria...si eu am de gand sa merg acolo la cumparaturi pentru bebe ...mai ales pentru carucior si hainutze..ma gandesc ca sunt mai de calitate acolo..te rugam mult de tot

19

Gabryella, sigur ca o sa-ti spun. Mie preturile mi se par clar mai mici decat la noi, si calitatea e mai buna. Plus ca sunt mai dragute, cel putin pentru baieti la noi gasesc in general niste uratenii

20+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput