Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dulcetica cum unde mergem sambata???
la resteurant a zis fata. face paranghelion mare.
scoate

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

declar ziua de orez cea mai grea,mai grea decat fructele care mie imi dau senzatia de fome!

multumesc din suflet pt urarile de LMA! masa si distractia e sambata la un rest dragut

pt maine mi-am cumparat branza dietetica si pb voi mai bea laptic.

ancamari,mda as putea servi un gratar ...dar o feliuta de tort sunt sigura ca am sa gust..ca doar ma stiu eu

fetelor cum stati cu regimul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si eu tot la tort ma gindeam.
Culmea ,desi ieri am mincat toate minunile de pe lume,adica: salata orientala,cirnati,baut o bere,putin fistic ,niste alune(da,cititi f bine),fructe confiate,chiftele,azi dimineata aveam -0.5kg.Ciudat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Soanso - daca e numai o buc de tort in atatea zile de nemancare nu o sa conteze prea mult.

Dulcetica - nu e chiar ciudat, cam asa reactioneaza organismul tau dupa zilele "cuminti" de pana acum, S-ar putea sa stagnezi la un moment dat cateva zile si dupa aceea sa se reia procesul de scadere in greutate.

Ieri am mancat carne: cateva snitele mici din vitel, 2 cremwursti de pui, o felie de sunca presata, o felie de muschi file din porc si 4 bombonele Heidi. Vad ca nu m-am ingrasat inca dar stagnez la 61,6kg.

Ieri nu era zi de raport? Sau raporteaza fiecare cand vrea?
La mine se fac 3 saptamani sambata.

Eu azi mananc mancarica de ciuperci facuta aseara, sa vad diseara cum rezist, eu sera am nevoie de dulce pe fond de oboseala si nervi ce se acumuleaza in timpul zilei. Si o sa ma duc si la aerobic, ieri am facut pauza, totusi am si copil mik de crescut, nu merg toate asa, dupa capul meu.

Mie imi e frica sa incerc ziua cu orez. Maine si poimaine vreau sa tin lactate si fructe pentru ca am cumparat deja si nu vreau sa se strice. Asa ca aman ziua de cartofi fierti pe duminica sau luni desi era randul ei azi.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

azi nu am avut net la serviciu asa ca nu am avut cum citi ce ati mai facut.
da ieri a fost zi de raport. numai ca eu nu am facut modificarile de rigoare. si asta pt ca fiecare a dat raportu cand i-a convenit si exista o discordanta intre ziua in care ati inceput dieta si ziua de raport. de ex care a inceput dieta sambata....miercuri ce poate raporta???
eu sunt cuminte...azi am mancat mazare cu salata de varza....foarte buna.
asa ce m-am mai tinut sa ma cantaresc dimineata dezbracata si tot am uitat. m-am cantarit imbracata...93....ok scazand hainele. avand in vedere ca dupa sarbotiri am ajuns de unde am plecat...respectiv 95.
aseara am prestat o tura de 30 de min pe bicicleta...dr azi s-a mirat ca am rezistat atat. da...si nu ma doare nimic.
acum ma duc sa o scot la interval....la alergat cu mine.
dulcetica sa nu te mire chiar daca ai calcat prin strachini ai in minus 500 de gr. organismul reactioneaza altfel decat credem noi. cunosc pe cineva care a tinut un regim lejer timpt de 90 de zile, ceva gen dieta rina, cu tort la cina...in 90 de zile a slabit 30 de kg....cel mai mult a pus inapoi 3 kg dar si asta in timp. deci...be happy

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Dieta Rina este tot ceva relativ disociat ,dar mai putin restrictiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

La Multi Ani Soanso cu o mica intarzaiere si de la mine.Sa fii sanatoasa si spor la slabit.Acum am ajuns acasa,din pacate ieri si astazi s-a dus regimul meu,a trebuit sa ajung la o inmormantare si nu am avut cum sa tin regim,promit insa ca de maine incep in forta.Si pentru ca astazi tot am mancat,in drum spre casa am luat si o prajitura,sa imi fac aprovizionarea pentru urmatoarele zile

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Neata.Brrrr,ce zi urata, pentru toata lumea.Gata,de astazi sunt iar pe baricade,legume si sport cand ajung acasa.Delphinas,cum merge cu bicicleta?
Dulcetica,vrei sa incerci dieta Rina?O sa ma uit si eu dupa ea sa vedem in ce consta.

Zi frumoasa dragelor!

Mergi la inceput

azi am net...iupiii
poftiti la si apoi la ceai sau invers cum vreti voi.
bicicleta mergeeeee....ieri am prestat iar 30 de min, am facut deja si un tabelas pe care il tin.
si daca am adus vorva de tabel...sa il actualizez pe cel de pe prima pagina. insa am o mare ruganimte la voi, inclusiv la mine...haideti sa ne concetram un pic si sa facem ca ziua de miercuri sa fie totusi zi de raport, in care fiecare sa spuna cat a slabit. sa fie mai usor de urmarit.
la fete. o zi buna sa aveti
mimushel SHI TE MAI VEAU! si scoate capu din strachini. scot si te alerg de nu te vezi.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Dieta Rina e cam asa:
E cunoscuta si sub numele de dieta de 90 de zile.Si cartea cica vine cu exemple de meniuri pt fiecare zi.

Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte)

In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!

Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz

Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici

Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj

Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz

Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- Deobicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
- Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului
E tot pe principiul disociat,dar mai putin restrictiva.Tine o colega de-a mea si din noiembrie a slabit vreo 14 kg.Nu se plinge c-ar muri de foame si nu tine strict cantitatile indicate.
Mie mi se potriveste mai bine disociatul pe zile,pt ca nu ma pot abtine.Totusi de citeva zile maninc disociat pe mese si putintel.Ma cam supara stomacul.

Mergi la inceput