Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Delphi ,eu am spus ieri,am 58.5kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna dimineata!
Vorbim de raport pt saptamana 3? Adica W3? Eu stagnez la 61,6 kg.
Azi bag lactate si maine fructe.
Mi-am cumparat si ceai de slabit din ala chinezsc pt ca ma tot constip.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Fetelor am 58 de kg.Bunut,dar mai e destul.Din pacate miine merg la restaurant ,cu meniu fix si daca tot cotizez ,probabil o sa maninc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata...poftiti la
dulcetica...ia si mananca moderat, nu te stresa ca vai o sa pui...fii destinsa...e de ziua ta. promit ca azi pedalez dublu pe bicicleta si pt tine o repriza.
aaaaa....poftiti la micu dejun: fructe.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Buna fetelor.Astazi sunt la fructe,insa am mancat si putin orez,dar gata,pana maine doar fructe.Si bicicleta.Pana miercuri,la raport ajung sa ma cantaresc,poate poate imi arata si mie -1kg acolo.Daca nu,ma las de regim ca mai rau ma chinui.

am ajuns la 100 de mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

la fetize...delphi.
..SHI TE MAI VEAU!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

asa bretonica scoate capu si arata-te mai des pe la noi.
SHI TE MAI VEAU SHI EU!!!
Eu azi sunt pe legume.
RazaDeSoare sa treaca supararile. eu nu disper. stiu ca in primele 10 zile se slabeste tare greu. dar apoi curg kg de pe mine.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Simbata am fost la ziua finei,duminica la restaurant:+1kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Astazi sunt la cartofi.Am gasit o reteta simpla si cu putine calorii(90 calorii/portie).Ingrediente:2 catei usturoi,cartofi,sare,piper,boia iute sau dulce(cantitate mica totusi).Se taie cartofii in rondele fine,se aseaza intr-un vas tapitat cu putin ulei,se presara usturoiul(taiat bucatele mici)plus sarea si piperul.Se lasa la foc 20 de minute,sau mai mult,pana sunt moi si rumeniti.Se scot si peste ei se presara boia(dulce sau iute,dupa preferinte).Se servesc calzi.

Daca vrei sa faci pentru toata ziua dublezi cantitatea de ingrediente.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu pap fructe azi. Exotice.
Ieri am mancat 5 bucatele de pangasius pane pt ca mi-a fost lene sa fac alt peste, pe asta l-am avut de la soacra gata facut.
Maine ar trebui sa mananc cartofi sau oua. Cu cartofii astia nu stiu ce sa zic, am tot citit la Montaignac, parca i-as mai sari in cate o saptamana. Dar eu nici orez nu prestez asa ca raman putine posibilitati.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput