Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

acum sa imi cumpere nasica bicicleta...
si eu am furat 3 covrigei de la colega mea...
poftele astea bata-le-ar vina.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Revin in forta.Am dat iar jos 1kg depus in weekend.Dar pina miine nu cred ca voi avea ceva in plus de spus si iar vine weekend-ul.
Delphinas sper ca ti-ai luat eliptica.Bicicleta normala nu e foarte amuzanta.Am si eu una dar are o mica defectiune si nu gasesc pe cineva sa o repare.Iti intra saua direct in fund.
Raza de soare cum sa ai spor cind tu incerci sa devii anorexica.Eu daca as avea norocul tau numai bombonele as minca,dar...ghinion,nu se poate.Bine, eu insist dar am ajuns la prea plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Raza de soare cum sa ai spor cind tu incerci sa devii anorexica.Eu daca as avea norocul tau numai bombonele as minca,dar...ghinion,nu se poate.Bine, eu insist dar am ajuns la prea plin.

dulcetica

Dulcetica,la 55 de kilograme nu devin anorexica.Am fost asa,acu un an,si crede-ma nu aratam rau deloc.Ideea este ca daca vad ca slabesc putin,mai adaug ceva dulce,sau ceva mai bun de mancare,si repede se pune la loc.Acum pe seara am fost cuminte,am papat decat legume.Bravo pentru kilogramul dat jos Dulcetica,la mai mare
Nu mai este in garantie bicicleta?Daca nu,ia legatura cu firma producatoare,sigur au service pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va servesc cu ceai verde si .
Delphinas, sa stapanesti sanatoasa bicicleta si sa-ti fie de folos!
M-am cantarit dimineata, 66 kg. Tot e ceva, nu ma mai strange fusta in talie dar tb sa fortez fermoarul sa se inchida pe fund.
fetele si spor la slabit!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

vicky multumim de ceai si
eu am servit intai mai dupa amiaza o sa beau si ceai
am bicicleta iupiiii...dimineata am pedalat 10 min, putinnnn dar nici timp nu am avut ca a trebuit sa pregatesc gradinita pt serviciu, adica husbandu. dar ajung eu acasa si nu ma mai dau jos de pe ea. oare un pat pe ea nu pot sa-mi fac? sa dorm si sa pedalez?? oare nu s-o putea???
o zi buna va doresc fetelor.
azi raportam ceva???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Am 59 kg,asta pt ca am mincat aseara aiurea.Am facut salata orientala , am mincat jumatate de castron si am adormit gindindu-ma la ealalta jumatate.Fac o salata orientala...o nebunie.Bine,nu e pt disociat,chiar deloc.
De azi insa nu ma mai las prada exceselor si de joi ma duc la tae bo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor,

eu ieri am comis-o again,dar e scuzabil ca a fost ziua mea si am facut chef la servici numa cu bunatati,azi insa am in fata un castronel cu orez fiert ...vaiiiiiiiii ce rau este!!!!!

mai tin 3 zile si sambata iar o "comit" ca-mi tin ziua la un restaurant in Cluj si nu se cade sa mananc ieruri

delphinas,felicitari pt bicicleta!

am avut su eu 57 kg in 2003 si aratam beton!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Soanso - La Multi Ani! Sanatate, impliniri si spor la slabit! Tine ziua cu carne (friptura) cand mergi la restaurant.

Eu am mancat oua ieri si am scapat prin niste fursecuri si cioco aseara, dar tot am mai dat un pic jos, ca de o saptamana nu se misca cantarul, am 61,6 kg! Adica -3,4 kg in 17 zile. Deci se poate! Probabil ca scaderea sub 60 kg va fi foarte dificila in cazul meu, in vara am reusit doar pana la 59,5 kg. Eu am numai 1,6m asa ca la mine se vede fiecare kg. De la 57 kg in jos incep sa arat bine si unde va in jur de 53 kg arat si eu conform standardelor actuale de "anorexie". Dar deocamdata sunt numai vise... ramane multa piele flasca in urma, trebuie sa se traga si asta...

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

soanso LA MULTI ANI! de ziua ta. mai cu intarziere, dar e bine si asa. sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.
eu azi am branza...tocmai am papat. buna e. dar pe masa am cana cu ceiuc verde. nu se poate fara de ea.
si daca tot vorbim de calcat in strachini sa va zic ce am facut eu ieri. dupa ce am fost la doctor am mers la mama si nu am mancat cu ei la masa, ca eu tin dieta. bun..am rezistat eroic.
dar cand am ajuns acasa pe scara mirosea a ceapa prajita. am zis ca mor de pofta. imi venea sa bat la fiecare usa sa cer si eu. si mi-am taiat o jumatate de ceapa, am frecat-o asa cu un pic de sare si am pus si un pic de ulei de masline. si am mancat cu mamaliga rece. si mi-am amintit de vremea copilariei cand stateam pe gard la matusa mea si mancam ceapa cu mamaliga. si ce bataie ne mai luam de la ea. ca o facem de ras in sat, ca zice lumea ca nu are ce sa ne dea de mancare. si uite asa am comis-o eu ieri

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Soanso,La multi ani!
Deci unde venim simbata?

Mergi la inceput