Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Iwantgfm,este tot disociat,chiar daca 2/2/2.Esti binevenita in clubul disociatelor,spor la slabit.Eu am 26 de ani,colacei o gramada,incerc si eu sa ajung la 55,deocamdata stagnez la 58.Offf,m-am cantarit aseara si tot 58 aveam,oare de ce,ca doar am tinut ca la carte,am facut si gimnastica si degeaba.In fine,de nervi ieri am mancat 2 eugenii si jumatate de ciocolata bounty.Acu imi pare rau da raul este facut.

Astazi am revenit in forta cu legume.Mancai doar salata de varza,incerc sa pap mai putin,mai multa apa,trebuie sa schimb ceva ca sa mai scad macar un kilogram.Si eu am sa tin 2 zile de legume si nu tin si ziua de orez si cartofi.

Restul fetelor,ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

multumesc RazaDeSoare!

eu incerc sa nu ma abat deloc astea 6 zile, ca mai mult nu tin. chiar sunt curioasa daca dau ceva jos sau daca ma chinui degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Nici eu nu tin orez, azi sunt "pe oua", am mancat deja 3 fierte. Si niste cioco pt ca altfel cad pe jos.
Asa ca stagnez, in ultima saptamana am tot papat dulciuri, bine ca nu ma ingras. Vedem miercuri, ca asa arat slaba deja. Ar mai merge vreo 5 kg dar eu ma lupt cu 2 kg de pe 1 febr, e greu de dat jos cand incepi sa te incadrezi la "greutate normala".

Monica Anghel tinea disociat cu 3/3/3, caut linkul si revin.

EDIT: Reteta de slabit:

3 ZILE DE CARNE -carne pe gratar sau fiarta: pui, vita chiar si porc; se pot manca si mezeluri: parizer, cremwursti, sunca de Praga

3 ZILE DE LACTATE -iaurt : fara fructe, lapte batut, branza de vaci dulce, chiar schwaitzer

3 ZILE DE FRUCTE SI LEGUME -in afara fructelor si legumelor, la nevoie, se poate manca cate un baton Fibrobar, maxim 2 bucati / zi - bun energizant in acelasi timp

ATENTIE: Se consuma minim 2 litri de lichide / zi

Este exclus zaharul, alcoolul

Tags: alcool, fructe, lichide

Eu abia la 25 ani am inceput sa tin cure de slabire, eram putin pufi inainte de nunta (57 kg la 1,6m), colegele de serviciu m-au convins, in 2 sapt de disociat ajunsesem la 54kg, am fost o miresica ok.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Eu in primele 2 sapt am slabit,acum vad ca tot stagnez si nu stiu de ce.Eu maxim 3 kile as mai vrea sa dau jos,sa ajung la 55 si sa ma mentin da vad ca nu se mai poate.Am zis ca de la 1 martie o sa incep un alt regim,poate asa o sa dea rezultate.

Ancamari,merci de link,o sa-l studiez.

Iwantgfm sunt sigura ca o sa slabesti,mai ales ca mai faci si gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

POFTIT LA CAPITOL NOU
promit sa citesc din urma cat pot de repede. sunt super ocupata la serviciu.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput