Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
am gasit solutia...acum sa ma ocup de oferte de salate, feluri de asociere a alimentelor....dar olecuta de timp. daca aveti retete slabe in calorii, salate de orice fel, salvati-le in format .doc sau .txt si trimiteti-mi-le pe mail...sa le adaug.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Salutare la toata lumea!
mai am o zi de disociat. azi am avut fructe...
miine dimineata ma cintaresc si va zic rezultatul final. ca dupa masa ies in oras cu sotul si adio regim...hihihi...pina luni dimineata cind o iau de la cap cu montignac.
Ancamari, multumesc mult.
Soanso, am tinut aproape strict. Adica am papat zilnic si cioco neagra si am mai baut si cola…zero. In rest am mincat zilnic numai o grupa de alimente.
Delphinas, saru-mana. Si iti tin pumnii sa iasa luna viitoare testele bine.
Raza de Soare, ziua de lactate e una dintre preferatele mele. Sa-ti zic cam ce maninc eu intr-o astfel de zi: dimineata lapte degresat, o cana, cu cicoare sau cu inka sau cu cafea. La prinz “salata” de brinzeturi (adica mozzarella, burduf, cas…ce am prin casa) cu “sos” de smintina si busuioc. La cina iaurt sau lapte din nou. Daca am pofta de dulce imi frec niste brinza de vaci slaba cu un pic de fructoza si niste esenta de vanilie…sau imi fac o “budinca” din lapte slab si cacao si un pic de fructoza, cu gelatina…iese ca un aspic, insa e bun la gust. Poate te inspira astea si n-o sa mai urasti asa tare ziua de lactate .
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
RazaDeSoare spune:
Astazi am avut fructe.Acum pe seara insa am mancat putin gratar,oricum maine sunt pe carne.
Anca.b pur si simplu de la atatea lactate in ziua respectiva mi se face rau.Asa mananc un iaurt,sau putina branza,insa nu reusesc sa tin o zi intreaga.Deh,am reusit pana acum insa ultima data mi s-a parut ca a trecut enorm de greu.Felicitari ca poti tine,e foarte important sa ai o zi lactate cand esti la regim,insa eu nu pot.Felicitari si pentru kilogramele pierdute
Delphi,cred ca am si eu niste retete,o sa ma uit si iti trimit.
Noapte buna!
iwantgfm spune:
buna fetele!!!
azi e prima mea zi de disociat. anume 2/2/2, fructe si legume/carne/lactate.
pot sa ma alatur voua? sau trebuie neaparat disociat cate o zi sa stau pe aici?
RazaDeSoare spune:
iwantgfm bine ai venit.Sigur ca ni te poti alatura.Nu trebuie 2/2/2 cel putin din cate stiu eu,fetele ma pot contrazice,ele stiu mai bine.Poate ne spui cate ceva si despre tine,sa te "cunoastem"putin.
Astazi am fost la carne,insa am mancat gratar cu salata,am fost nevoita ca am fost in vizita.Maine am legume.
Noapte buna!
iwantgfm spune:
RazaDeSoare, eu ma refeream ca tin 2/2/2, dar nu tin 1/1/1... cum tineti voi. de asta am intrebat daca pot si eu sa stationez aici.
despre mine ce sa va spun? sunt cea mai mica de aici (am 16 ani), 1.70 si 60kg. am o istorioara cu dietele si kg, dar am inceput din nou, si sper din nou ca de data asta o sa reusesc. azi a fost prima mea zi de disociat:
duminica, luni - fructe, legume
marti, miercuri - carne, soia
joi, vineri - lactate
+ zilnic 20 min pilates dimineata pe stomacul gol si 20 minute seara.
pana la urma astept sa-mi ziceti daca ma primiti.
acum ma duc la somn, ca maine la scoala cu mine.
dulcetica spune:
Iwantgfm ,se pare ca e mult mai eficient tinut asa, deoarece te plictisesti in 2 zile si automat maninci mai putin.In acelasi timp ,in cazul tau ,eu nu cred ca e indicat sa tii diete ,avind in vedere virsta si faptul ca greutatea ta e in regula.Cel mult poti sa insisti cu sportul.Cele de aici avem reale probleme de greutate si in plus ,o virsta care conduce la un metabolism incetinit.
Eu cred ca ar trebui sa explici la cit vrei sa ajungi si de ce consideri ca nu esti bine asa?Evident ca e la latitudinea ta ,insa poti sa te mai concentrezi sa inveti ceva doar cu legume si fructe?
Fetelor eu sint belea mare!Am revenit foarte usor la greutatea initiala.De azi nu mai incalc nici o regula,ba chiar s-ar putea sa tin cu Iwantgfm cite 2 zile consecutiv.Revin miercuri...sau in fiecare zi macar sa-mi amintesc ce am de facut.
iwantgfm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Iwantgfm ,se pare ca e mult mai eficient tinut asa, deoarece te plictisesti in 2 zile si automat maninci mai putin.In acelasi timp ,in cazul tau ,eu nu cred ca e indicat sa tii diete ,avind in vedere virsta si faptul ca greutatea ta e in regula.Cel mult poti sa insisti cu sportul.Cele de aici avem reale probleme de greutate si in plus ,o virsta care conduce la un metabolism incetinit. Eu cred ca ar trebui sa explici la cit vrei sa ajungi si de ce consideri ca nu esti bine asa? ![]() ![]() Fetelor eu sint belea mare!Am revenit foarte usor la greutatea initiala. ![]() dulcetica |
si eu metabolismul lenes, extrem de lenes. sport fac, pilates si 'de baza' (genoflexiuni, abdomene, flotari la perete). vreau sa ajung la 53kg. am sunci, de colacul de la abdomen nici nu mai zic, de fapt, acel colac ma deranjeaza cel mai mult, in rest, n-am nicio problema cu corpul meu. unii ar zice ca am picioarele grasute ( NU butuc), dar mie imi plac asa. deci ma chinui cu diete strict pentru acel colac.
sincer cred ca am noroc ca a fost inceputul de semestru si nu ne-au luat profii prea tare, dar ma simt slabita, la scoala stau mai mult in banca si cand vin acasa (fac 15-20min mers cat de cat repede) obosesc foarte repede.
oricum de maine sunt pe carne si mi-e mult mai usor(sper), apoi cu lactatele iarasi imi vine usor, branzica, iaurt, lapte
![](bibe.gif)
v-am spus si o povestioara de
![](nani.gif)