Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
neatzaaa. ce mai faceti disociatelor? va poftesc la
sa aveti o zi buna.
mimushica shi ma mai vrei?
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
RazaDeSoare spune:
am zis eu ca vreau zapada da nu asa de frig.Brrrr fetelor,am zis ca nu mai ajung aseara acasa.Ce vreme la sfarsit de februarie
sa va incalziti dragelor.
Ieri a fost o zi de cosmar,gata,eu lactate NU mai tin nici sa ma bati.Dupa ce ca m-a indispus vantul asta asa rece,nu am avut ce sa mananc.Am facut foameeeaa(bine macar ca am salvat portofelul asa )
Astazi sunt la legume,ziua de lactate o inlocui cu legume ca altfel ajung sa lesin pe strada.
Ancamari,nu am ,si la cum se prezinta mariajul nici nu o sa am curand.
.
Ca tot a zis Delphi sa facem tabelul mai frumos incep prima.Nascuta pe 08 Iulie,zodia Rac,nu am bebei,nici nepoti.Sotul din dotare este Berbec(pfoaa,ce combinatie)nascut pe 14 aprilie .Pentru petrecere si dezmat va astept in aprilie si dupa in vara cu mare drag.Insa va servesc cu apa+lamaie,doar suntem la regim
.Daca mai e ceva de scris imi spuneti ca va spun tot tot,nu ascund nimic
Delphinas,sper sa ti se indeplineasca cat de curand dorinta si sa ai un ghemotoc in burtica.Ma autoinvit de pe acum la botez
Eu zic sa punem fiecare ce retete mai gasim acilea,sa mai diversificam macar la ziua de legume.Eu astazi de exemplu am papat 2 morcovi mai devreme,la pranz bag 3 rosii si ce mai gasesc iar diseara abia astept sa pap salata verde.
V-am
RazaDeSoare spune:
Salata asiatica 121 cal/4 portii
Ingrediente:200 g porumb boabe(congelat sau conserva),1 ardei gras mare rosu,1 ardei mare verde,1 salata chinezeasca ice salad mica(cred ca merge si cu salata verde de la noi),1 ceapa rosie medie,2 lingurite masline taiate,3 linguri otet de mere,1 lingura ulei de masline,1 legatura patrunjel,putin coriandru macinat,sare,piper.
Daca porumbul este congelat se opareste 5 minute iar daca este in conserva se scurge bine si se clateste cu apa rece.Se spala ardeii,se taie cubulete.Salata se taie fasii.Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.Se adauga maslinele si se amesteca toate.Se combina otetul de mere cu uleiul de masline,coriandrul,patrunjelul tocat,sare,piper.Se obtine un sos care se adauga peste salata.Se serveste dupa 20 de minute.
Nu am incercat-o,insa o aveam scrisa undeva.Mi se pare usor de facut si nu are multe calorii.Pofta buna!
trischa spune:
Salutare fetelor si o zi frumoasa!azi e ziua a 5 ce pap io??am gasit in frigi o cutie de branza de vaci,184 calorii,asa ca am mancat-o.
Delphinas,H;GI;GT;DI,ce-s astea???io nu am citit din urma asa ca te rog de ai timp lumineaza-ma.multumesc!
In rest va zic ca barbatul si copila mea sufera,adica isi fac seara niste paste cu parmezan si sos si asta-i mancarea lor.va dati seama ca io nu mai am nici un chef sa pun seara masa.abia astept sa mai treaca frigul si ma gandesc ca ii las pe ei la masa si io ies la alergat.ca nici sa stau sa ma uit cum infuleca nu-mi vine.
RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa adica isi fac seara niste paste cu parmezan si sos si asta-i mancarea lor. |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
trischa spune:
Te cred cu foamea,am vrut sa-i trimit un PM lui Delphinas si am sters tot pe acolo,asa ca ii scriu aici:
H-1,68
GI-73,5
GT-65
DI-16-02-2009
trischa spune:
Continui,ca iar am dat aiurea din degete,
Data nasterii-24-01 1973-asa ca paguba faceti la anul
Acum am desfacut o conserva de ton in apa si-l mananc,,,,,bleah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Continui,ca iar am dat aiurea din degete, Data nasterii-24-01 1973-asa ca paguba faceti la anul ![]() Acum am desfacut o conserva de ton in apa si-l mananc,,,,,bleah |
oooo numai bun asa...2 zile de paralenghion...23 ziua lu max a meu, 24 la tine...ci di pitreceri ne asteapta...
legat de retete si alte cele...tb sa ma dibuiec cum functioneste un site si daca e asa cum crede neuronu meu blond si in asteptarea rusilor(
![](punk.gif)
![](punk.gif)
LE: da nu dati cu rosii ca nu am nici cea mai vlaga putere sa fac modificarile la tabel. poate dupa ce ajung acasa.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
![](sofer.gif)
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
ancamari spune:
RazaDeSoare - scuza-ma daca am fost inoportuna, m-am lamurit acum, nick-ul este oarecum acelasi doar ca se scrie altfel. Berbecii sunt parteneri dificili, am avut si eu unul timp de 4 ani si jumatate, socru' e berbec si nu ne intelegem deloc... Si ei nu au niciodata nici cea mai mica vina!
Eu am papat o fasie de gratar din piept de pui cu un pic de mujdei, ma simt plina dupa pizza ingurgitata ieri.
Porumb dulce sa nu papati cand tineti regim! Nici rosia nu e indicata, nici mazarea, fasolea uscata, s-ar putea sa repet ce e pe prima pagina, dar uneori uitam.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
RazaDeSoare spune:
Ancamari nu-ti fa griji,poti intreba orice ca eu spun
.Sper sa iti regasesti prietena.
Berbecii sunt,(cu scuzele de rigoare pentru persoanele de fata)taaare nesuferiti cateodata.Asa imi vine sa ii omor de mama mama.Nu zic,nici racii nu sunt nesuferiti da berbecii sunt pe locul 1.Trebuie sa lucrez mai mult la schimbat caracter
Astazi avusei legume.Am papat acu pe seara salata verde cu putin ulei sare,otet.Astazi nu stiu ce am avut,da toata ziua mi-a fost foame,si am cam si mancat una,alta.
Asa deci,sa nu mancam porumb si rosii.Da de ce?Ca eu astazi am bagat si 2 rosii cu un castravete.Si la ziua de peste as fi vrut sa mananc conserva cu porumb in ea,este buna si tine de foame.Acu deh...nu o sa mananc daca nu e bine
Voi cat vreti sa tineti disociatul??Mai mult de o luna?Ca ma gandeam pana la 1 martie si dupa sa incep altceva,vad si in functie de rezultate.
Noapte buna!