Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pfoa! am uitat complet ca azi raportam...bine ca m-am cinatrit de dimineata, din reflex.
asadar, am 79 kg, minus de 3...
mai tin disociatul asta trei zile si gata. sa vedem cu ce ma laud la finalul celor 10 zile.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Dulcetica - Multumesc!

Anca.b - Bravo! E super cat ai slabit intr-o saptamana!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamari

59,4 kg
e ziua mea! dau de baut!

poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ;
poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

si de la mine cu intarzaiere Anca.Sa fii fericita si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Astazi este cea mai grea zi pentru mine:lactate .Nu pot manca iaurturi nici daca ma .Am zis sa completez cu maxim 2 batoane de fibrobar.Eu iaurt iau din acela de la napolact,iaurt usurel cu 0,1% grasime,incerc sa reduc cat de mult pot grasimile.Mai beau si ceai verde,2 litri de lichide pe zi,nasol ca trebuie sa merg des la toaleta.In rest dragelor,nimic nou sub soare.Poate doar ca imi place ca a nins astazi putin dimineata,imi este dor de zapada si sa fie cald afara.

Gata,am iesit

Edit sa va spun ca ninge suuuper frumos,desi e cam frig.Da traficul e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata buna,

abia azi dimineata am reusit sa ma cantaresc ,am 63 kg ,nus multumita as fi vrut sa ajung macar la 62 da nici nu ma pot lauda ca am tinut regim,am mancat putin e drept da le-am cam amestecat.
azi am papat doua feliute de paine neagra cu branza topita si parizer taranesc,beau cafeluta si ceai verde....dupamasa voi papa o salata verde cu ceva prin ia si gata.

pb ma voi ambitiona inainte de 08 Martie sa mai tin 8 -10 zile de disociat strict ,pana atunci mananc putin si suspin de fiecare data cand le fac la ai mei bunatati

Anca,La multi ani,multa sanatate si fericire!

vicky,oauuuu 20 ani implineste fiul tau? ce frumos ca ii organizati o petrecere surpriza, cand e ziua lui sa ne pregatin de urari?

delphinas,ai mai gasit ceva retete de salate,eu una recunosc ca nu prea is fan salata verde ,nici nu stiu cu ce sa o combin???

ancab,ai tinut disociat strict?fara abateri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare fetelor,azi e ziua de oo.dar cum sa mananc oo toata ziua???.asa ca am halit un ou fiert,am furat de la copil 2 biscuiti de orez expandat si niste varza murata.macar sa am dupa ce bea apa.am gatit pentru gradinita ciorba de legume cu orez si placinta cu meredar numai ciorba am gustat-o un pic.sper sa fi mancat copiii ce le-am dus. bucatarul de la gradi e bolnav asa ca gateste cine apuca..azi a picat pe mine.o zi frumoasa si sa fiti suple!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pe ziua de azi.
si la mine
dar din pacate nu se aseaza.
eu azima delectez cu fructe.
vicky 20 de ani are fiul tau...pai daca te grabeai si tu ceva, aveai copil de seama mea.
oricum pt fiul tau
soanso retete cu salate am gasit...le am in calculator, stau bine mersi...unde le pun? site ma refer. blog nu stiu am face...desi daca si elena udrea are blog si toti cei care se incalta pe dos(no offense la adresa celor care aveti blog) inseamna ca e usor sa iti faci unul. dar nu vreau sa imi chinuii mintea cu asa ceva. am de ales intre 2 variante: ori imi fac jurnal si postez acolo retetele, ori fac un cont pe ceva, le scriu acolo si le salvez ca si draft. ia dati si voi cu parerea.
RazDeSoare si eu pap batoane de la fibrobar, dar vezi ca mai mault de 2 nu ai voie pe zi. au si ele calorii multe. ca mi-ai amintit sa-mi mai comand cateva.
anba.b felicitari pt cele 3 kg in minus. esti perseverenta. bravo tie.
trischa mai multe date ne poti da data viitoare sa intri si tu in legalitate aici la noi. gen: H, GI, GT, DI...la restu ma ocup eu.
dulcetica iti dai seama ca daca e sa fiu o sa am grija ce mananc. dar nu sunt. si de asta ma lupt eu cu kg, sa mai dau ceva jos pana se va prinde, ca dupa nu stiu zau ce voi face. imi doresc enorm un copil, dar greutatea ma sperie. si asta ma deprima cel mai tare. ca am fost o incostienta dupa nunta, ca mi-am bagat picioarele in tot si in toate si nu m-am mai uitat cum arat. si acum maritata mi-e cam greu sa tin diete, mai ales cand ai un barbat slab, care mananca da nu se prinde nimic de el, si vrea de toate cele dulce sa ii fac, nu sa-i cumpar. si pe deasupra imi mai si infige cutitu in gat spunandu-mi ca nu am vointa. pai cum mama mea sa am vointa cand el vrea mereu cate ceva bun??? oricum acum nu sunt , am 3 teste clare negativ.
si nu in ultimul rand, iubita mea bretonica prietene de suferinta, dieteticile forumului, noi care ne luptam asiduu cu kilele. sper ca ai observat greutatea mea....iar te astept. daca nu ma ajungi...promit solemn scot si si te alerg prin toata tara ai a ta si te alerg si prin toate tarile pana ajungem in tara mea si daca tot nu te usuci, te intind pe sarme sa te bata vantu. poate ai sa te usuci. shi te mai veau...stii tu, da?
acum fug sa actualizez tabelasul.
astept in continuare datele voastre de nastere, ale sotilor, copii, nepoti ce aveti, sa stim cand venim si la cine sa facem paguba

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pai ce are daca le postezi direct aci ???
poate se mai inspira si fetele , doar nu poti tine la infinit disociatul...tb si perioade de pauza in care incercam evident sa ne mentinem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

RazaDeSoare, Soanso - Multumesc pt urari!

Raza - am fost cumva colege la odiseea mai-iun 2007? Te confund? Sper sa nu te superi ca intreb.

Delphinasule - si eu m-am ingrasat mult in primii 2 ani de casatorie( de la 54 kg sarisem de 60), tot asa gateam mult, toata ziua faceam torturi pt noi si pt toata familia, o mare prostie, sotu' s-a ingrasat vreo 10 kg, eu vreo 6-7. Acum ne chinuim cu ele. Multa bafta la slabit, si eu am tinut regim in primavara de dinainte sa raman insarcinata, aveam 57,5 kg. Mult succes! Nu uita sa faci analize inainte de a ramane, eu nu am mai apucat sa le fac, a trebuit sa fac ulterior niste tratamente, stres in plus. Ce fibrobar comanzi? Se gasesc peste tot, nu?

Trischa - eu fac omleta din aia pe teflon, fara grasime si alea 2 oua mancate la pranz imi tin de foame pana seara, cand mai mananc 2 oua fierte.

Eu tot citesc si alte regimuri, vreau sa aleg ceva pt mentinere. Cel tarziu in mai ma intorc la serviciu si vreau sa incap in haine pe care le mai am, e pacat de atatea costumase.

Am tot citit si subiectele cu liposuctie si operatii la burtik, adevarul e ca nu ma da curajul afara din casa si momentan nici banii, sper sa am bani de masaj anticelulitic cand ma voi intoarce la serviciu, probabil ca nu voi avea timp. La aerobic nu renunt, trebuie sa ajung azi sau maine. Sunt departe de sala saptamana asta cat dorm la mama.

Dupa praji+sampanie aseara, azi am papat pizza facuta de moi, asa ca socotesc azi PAUZA.

L-am scos pe piticanie la zapada si ii e frica de ea, nu vrea sa calce prin zapada, l-am tinut un pic in brate si asta a fost plimbarea.

Scuzati de off-topic!

poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

pai ce are daca le postezi direct aci ???
poate se mai inspira si fetele , doar nu poti tine la infinit disociatul...tb si perioade de pauza in care incercam evident sa ne mentinem .

cu siguranta voi pune link direct catre ele. nu le scriu doar pt mine, fii sigura.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput