Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
RazaDeSoare spune:
Stagnez la 58 de kile,insa e bine avand in vedere ca sapt trecuta am cam mancat,ba tort,ba pe la restaurant.Astazi sunt la carne,o sa pap putin pui.In rest beau apa multa,am ajuns si la 2 litri pe zi plus bicicleta o ora seara,da nu in fiecare seara,4,5 zile pe sapt si incerc si abdomene.
Delphi sa dea Doamne-Doamne sa fie cum iti doresti si in curand sa ne dai vestea buna.
Zi buna dragelor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
buna dimineata!!!
azi raportam
raportez si eu 91.50...deci 0.500 gr in plus...
pai cum sa nu iau 500 de gr in plus daca aseara am chefuit la o colega...si am servit ceva mancaruri moldovenesti...buneee.
astept si alte raportari.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delphinas spune:
RazaDeSoare
din pacate nu e cum vreau eu...desi uratii nu s-au instalat inca. oricum ii astept cu mare nerabdare.
mimushica tu she mai fashi???
restul fetelor soanso, vicky, dulcetica, ancamari, ancab, trsihca...pe unde umblati... scot sa va mai aratati la fata??
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
bretonica spune:
...si pentru fete
..ci sa fac,am dormita ca vacutza,de ieri seara de la 9 si 15 pina azi dimineatza(am o oboseala in fizic de numai)...la raport,RAPORTEZ
stagnare la 92...asta e
SHI TE MAI VEAU!!!...o zi buna va doresc
trischa spune:
Buna dimineata,raportez ,74 kg cu rusii la purtator.azi mananc lactate adica iaurt si mozarela.
ancamari spune:
59,4 kg
e ziua mea! dau de baut!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Delphinas spune:
ancamari
sa fii fericita, sanatoasa si tot ce iti doresti tu. multumim de cinste. m-am servit cu ceva paste eu si juma` de felie de paine neagra. nu fac paguba la casa omului.
beyyy da voi numai in zi de raport va aratati???
vreti sa fac o condica de semnat zilnic in ea?
macar sa stiu ca sunteti ok, intregi, nu lesinati de foame.
PROPUNERE: SA IMI TRIMITETI FIECARE DATA DE NASTERII SA FACEM SI NOI TABEL FRUMOS CU ANIVERSATELE...ASTEPT CAT MAI DEGRABA.
poze, Just Me
ambitioasa
ancamari spune:
Multumesc Delphinasule! Si tie sa ti se indeplineasca cele mai mari dorinte!
18.02.1977
Eu beau iaurt degresat, dimineata am papat stelute de branza cu smantana de la Lacteea, alea cu ambalaj verde (3,9 ron/200gr - cam scumpe as zice), sunt nelamurita pt ca scrie mare 2,2% grasime si micut pe eticheta scrie 10% grasime raportata la S.U. Stiti cum se interpreteaza?
Am papat si un pic de budinca de zahar ars.
Ieri m-am chinuit cu peste la cuptor si spre seara am cumparat peste marinat cu indulcitori, miere, condimente si am papat 3 bucatele, max 100 grame a fost dar mi-a tinut de foame, seara tarziu am bagat si un fibrobar si 2 ciocolatele mici.
Pt maine am zacusca facuta saptamana trecuta si cred ca fac pizza in casa si pap o portie mica.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
preda_vicky spune:
. Eu sunt in medical si saptamana asta, raportez 66, cu disociat si nu prea. Singura acasa, mananc ce gasesc si cand imi aduc aminte
. Dar fac miscare
, am inceput curatenia si pregatirile pentru petrecerea-surpriza, vom serba ziua lui Adi, implineste 20 de ani, vine si prietena lui de la Constanta special pt. eveniment. 20 de ani - 20 de invitati
si eu deja sunt stresata
. Dimineata la 4.30 spalam frigiderul, si beam prima cafea a zilei. Acum m-am oprit, ca mi s-au descarcat bateriile
. Dar nu stau degeaba, sunt cu meniul in mana si mai ajustez pe ici-pe colo
. Mai e si maine o zi.
Va , o dupa-amiaza placuta in continuare.
http://community.webshots.com/user/viki39
dulcetica spune:
Sint si eu pe aici ,dar din pacate nu am cu ce ma lauda,59.5Kg.Nu prea am tinut dieta,maninc aiurea.
Ancamari la multi ani!
Preda vicky ,n-am inteles cind e ziua baiatului tau,dar iti transmit la multi ani.Ce baiat mare ai!Si eu as fi putut avea,tinind cont de virsta ,41,insa al meu abia implineste luna viitoare 5 ani.
Delphi iti doresc succes sa faci un minunat,insa daca ai suspiciunea ca poti fi insarcinata, trebuie sa te opresti din dieta.Nu e bun disociatul la bb si oricum e mai important sa-l faci sanatos decit sa slabesti.
Daca anunti fericitul eveniment te mai temperez dupa ,cu mincatul,ca de asta sint si eu pe la subiectul asta ,ca vreau sa dau jos ce am pus suplimentar de la Rares.Am mincat tare bine atunci si nici dupa n-am stat cumintica.