Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Eu de problema constipatului am scapat, beau ceai antiadipos. E bun pt. slabit, si foarte eficient in combaterea constipatiei.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sint catastrofala,dar de azi nu mai calc strimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

dulceticamai catastrofa decat mine nu cred,am papat in weekend sarmale.

de azi jurrrrrrrrrrrrr ca tin iar 8 Zile legate!a tinut un coleg deal sotului disociat si ia aratat cai sunt largi pantalonii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare la toata lumea.
de azi m-am apucat si eu de un regim disociat...vreau sa-l tin macar 10 zile...sa vedem daca da rezultate si daca o sa am suficienta ambitie sa ma tin de treaba.
am inceput cu ziua de lactate. si planul este sa nu am zile de cartofi si orez, ci sa le inlocuiesc cu zile de legume si carne.
acum am 82 de kg si as vrea sa ajung cit mai repede la 75...
credeti ca e realizabil tagetul asta cu acest tip de regim?
voi ati reusit ceva de genul asta?
merci si o zi faina!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dupa ceva vreme. de azi sunt in medical sa am grija de sotu meu. ce-i drept la spital am mai gafat-o, dar nu tare. acceptabil pot spune. m-am tinut bine de tot si rezultatele de vad...si se vad chiar foarte bine.
cum imi termin treburile prin casa ma apuc de tabel si va pregatesc o surpriza

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

delphinas,astept surpriza!!!!!!!!!!!
insanatosire grabnica sotului tau!

Ancab,BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
se da jos garantat cu disociatul!
eu am slabit 5 kg ,azi m-am cantarit am 63 kg ,si recunosc spre rusinea mea ca am calcat prin strachini de muuulte ori!
acum chiar m-am ambitionat sa mai dau jos inca 3 kg deci sa ajung la 60 si porma doar sa incerc sa ma mentin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Astazi sunt la carne,maine ma cantaresc si miercuri dimineata la raport.In rest,ametita cand si cand,mai ales cand am ziua de lactate,cu constipatia si eu am probleme cateodata,da tot nu ma las.Marea dilema a mea este cum naiba sa le spui parintilor ca esti in prag de divort?

Delphinas,bine ai revenit.Asteptam surpriza.
Anca.b-bine ai venit printre noi.Se slabeste cu disociatul,insa e al naiba de greu cateodata.

Gata,va las,o zi excelenta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Delphinas - multa sanatate sotului!

RazaDeSoare - nu stiu ce sa zic cu parintii, depinde de motive...

Eu azi vroiam sa pap peste pt ca ramasese de ieri niste pangasius la cuptor pe care fi-miu nu-l mai vroia, asa ca l-am inhatat eu dimineata.
Intre timp am dezghetat niste merluciu si l-am pus pe gratar in folie de aluminiu. A rezultat o mare porcarie, un fel de grasime gelatinoasa care s-a uscat in folie, scarbos si ca aspect si la gust. E prima oara cand ratez in asa hal cu pestele. Asa ca acum am ramas nemancata si probabil ca o sa ratez ziua de azi.
Din pacate mi-a venit si CM asa ca nu am cu ce ma lauda, cred ca abia spre sfarsitul saptamanii se va relua scaderea in greutate.
Ieri am mancat fructe.
Pentru maine vreau sa mananc ceva pe baza de vinete si ardei copti pe care tocmai le dezghet. Cred ca le toc si le amestec cu ceapa, ce ramane le pun in tigaia de teflon sa le calesc un pic. Alte idei nu am si nici alte legume. Voi cum treceti ziua de legume? Mie mi se pare groaznica, salatele crude imi fac rau, ma doare stomacul asa ca le evit.
Deci atentie ce peste mancati!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui RazaDeSoare

Astazi sunt la carne,maine ma cantaresc si miercuri dimineata la raport.In rest,ametita cand si cand,mai ales cand am ziua de lactate,cu constipatia si eu am probleme cateodata,da tot nu ma las.Marea dilema a mea este cum naiba sa le spui parintilor ca esti in prag de divort?

Delphinas,bine ai revenit.Asteptam surpriza.
Anca.b-bine ai venit printre noi.Se slabeste cu disociatul,insa e al naiba de greu cateodata.

Gata,va las,o zi excelenta va doresc!

BUNA SEARA...direct si pe fatza..sunt doar parintzii tai nu ai lui...indiferent de motive ..un parinte este mereu linga copilul sau...la bine sau la greu...asa ca nu-ti fa prea probleme.ci deschidetzi cit mai repede sufletzelu in fatza lor....

..delphi....SHI TE MAI VEAU!!!...MAINE AM SA DAU SI EU RAPORTU..NU CU CINE STIE CE KG PIERDUTE,DAR CEVA SUTE DE GRAME AM PIERDUT SI EU...PUP LA FETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

dupa ceva vreme. de azi sunt in medical sa am grija de sotu meu. ce-i drept la spital am mai gafat-o, dar nu tare. acceptabil pot spune. m-am tinut bine de tot si rezultatele de vad...si se vad chiar foarte bine.
cum imi termin treburile prin casa ma apuc de tabel si va pregatesc o surpriza

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

..la mine s-au mai rezolvat treburile...NU MA LASA NICI SA MOR..ESTE UMBRA MEA...INSANATOSIRE GRABNICA LA SOTZIOR IUBITA MICA...pe maine...usor
SHI TE MAI VEAU!!!

Mergi la inceput