Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Buna dimineata.Cafeluta pentru toata lumea.
Raportez 58 de kilograme,,asa ca sarbatoresc.Din pacate astazi nu o sa pot tine,ziua surorii si o sa sarbatorim.As manca doar tort,si in rest salata.

Bretonica,stiu ca vor fi intotdeauna parintii mei,insa nu vreau sa-i ranesc,ei il iubesc tare mult,chiar i-am auzit de multe ori vorbind cu mare drag despre nepoti.Sanatoase sa fim,ca totul trece pana la urma.Tot raul spre bine.

V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...si de la mine LA FETIZE...raportez!!!...92kg...hai ca m-am pus olecutzica pi triaba shi ieu...Raza de soare...este dureros stiu,dar incearca sa le explici bine motivele de ce a-ti ajuns aici..oricum v-or suferi...chestia este sa faci in felul sa fii tu prima care sa-i avertizeze ca va despartiti,ca de nu mai tare o sa-i doara daca aud de la el si nu de la tine...incearca sa fii tare si i-ati inima in dinti,si dute si vorbeste cu ei,dar numai in cazul ca esti sigura de despartire,daca crezi ca ar mai fi cea mai minima portitza de impacare atunci nu o fa..sa nu-i faci sa sufere degeaba...multa bafta!!!
SHI TE MAI VEAU!!!..o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Dib ciclul grasa si frumoasa:59.5kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Azi nu m-am cantarit, am racit si am febra. De ieri nu-s in stare sa inghit nimic, ma doare carnea pe mine si mi-e Acum astept sa se faca 4, sa merg la dr.de familie sa-mi iau medical si sa-mi dea ceva medicamente. Asa ca iar sunt in pauza de regim, am reusit sa inghit doar iaurt si pomelo.
Delphinash, multa sanatate sotului tau.
Raza, fetele au dreptate, o discutie face-to-face cu parintii e cea mai potrivita cale de a anunta asa ceva. Mai exista divorturi amicale, de comun acord. Daca tu crezi ca asta e concluzia, eu am trecut prin 2, sunt alaturi de tine si iti ofer un umar pe care sa plangi
Va de la distanta sa nu va molipsesc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Vicky - multa sanatate!

Eu raportez 60,7 kg, la fel ca acum o saptamana, desi in week-end scazusem la 60,2 kg dar am mai scapat prin mancare si sunt si la CM, asa ca zilele astea ma multumesc sa stagnez.

Mai bagati si voi meniuri sa ma mai inspir si eu. Azi am facut zacusca din vinete si ardei copti, ceapa si o lingura ulei de masline extra virgin. Apoi am comis-o cu o mare portie de pizza facuta de mine. Ma asteapta un castronel mic de ciuperci cu ceapa innabusite in cuptor.
Maine ar trebui sa pap oua si apoi lactate dar ma bate un gand sa mananc maine iaurt, poate imi revin un pic.
Imi mentin tinta la 57 kg, chiar daca nu o voi realiza pana saptamana viitoare (e ziua mea!) asa cum intentionam initial.
Va urez spor la slabit!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

anca.b
salutare la toata lumea.
de azi m-am apucat si eu de un regim disociat...vreau sa-l tin macar 10 zile...sa vedem daca da rezultate si daca o sa am suficienta ambitie sa ma tin de treaba.
am inceput cu ziua de lactate. si planul este sa nu am zile de cartofi si orez, ci sa le inlocuiesc cu zile de legume si carne.
acum am 82 de kg si as vrea sa ajung cit mai repede la 75...
credeti ca e realizabil tagetul asta cu acest tip de regim?
voi ati reusit ceva de genul asta?
merci si o zi faina!

Bine ai venit si la noi! Am vazut ca tu activezi la "Montignace", acolo vreau si eu sa ajung in faza de mentinere dar pana atunci mai am, mie mi se pare greu pt ca trebuie sa gatesti zilnic, la disociat mai scapi macar 2-3 zile/sapt de oale. Si eu mananc rar cartofii fierti iar orez nu am incercat pana acum. Targetul de 7 kg in 10 zile nu e realizabil cu disociatul, cred ca nici un regim nu poate sa dea un asemenea rezultat. 3-4 kg in primele 2 saptamani cred ca e un interval realist pt un disociat tinut strict, daca e cineva aici care ma poate contrazice, rog s-o faceti! Dupa primele 2 saptamani observ o scadere de ~1kg/sapt. A reusit cineva mai mult? Poate ma ambitionez si eu.

poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

azi raportam da? asa am stabilit.
oricat ar fi de greu, sa incercam pe cat posibil sa ne tinem de raport.
raportez si eu 91kg...0,50 gr in plus...pai dehh...am fost cu bolnavu...
si daca v-am spus ca am o surpriza...uitati-o Aici
e un upload la tabel...pana maine astept restu de raportatri...
la fetele dragi.
scuzati iesirea din peisaj, dar mai nou sunt si asistata medical..am facut perfuzii, injectii, dus bolnavu la spital la pansat...treburi complicate.
Soanso am luat acest subiect de la prima pagina si m-am incurcat tare in ite. care a fost GI la tine???64 sau 68???
Ioanaradu si Anca.b bun venit, spor la slabit si va astept cu datele sa pot completa tabelul.
aaaa vicky de tine am citit ca esti (c)racita??? trece cu aspirina saracului cel mai bine. iti spune baba safta.
RazaDeSoare in pragul divortului. e alegerea ta pana la urma si tu alegi daca vrei sa iti fie bine sau nu cu barbatu de langa tine.
am uitat pe cineva???
aaa daaa... personagiu important....mimushica mea careia si ei ii flutura niste fluturasi pe la urechi...
SHI TE MAI VEAU TU FRIMOASO!
si o alta supriza ar mai fi ca m-am vopsit....blondaaaa cum stiu ca nu ii place lu max, adica sotu din dotare. acum abia m-am decolorat....urmeaza sa ma vopsesc....cenusiu....abia astept
hai ca va las...ne vedem maine....

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!

multumesc de primire!
deocamdata e bine, ma tin de treaba. singurele abateri de la regimul disociat sint cioclata neagra si citeva seminte de floarea soarelui.
rezultatul...in cele 3 zile de cind m-am apucat (luni, marti si miercuri) am dat jos 2 kg......am ajuns la 80.

azi am zi de fructe si am inceput cu jumatate pomelo...o sa continuu cu cealalata jumatate la prinz. iar de cina cred ca ma bag la o portocala, ca o am demult prin casa si mi-e ca se strica daca o mai las.

delphinas, datele mele sint
inaltime: 170 cm
GI: 82 kg
GT: 75 kg(in prima faza)
data inceperii regimului: 9.02.2009

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Delphinas,e frumos tabelul tau cu singura metinune ca eu doar din 2009 -06 ianuarie m-am apucat de slabit,GI 68 KG; GT 60 sau mai putin daca se poate. pana luni slabisem 5 kg

azi sunt la ziua de fructe.care e foarte grea pt mine ca-mi fac acid.

Mergi la inceput

Delphinas - multumim pt tabel si floricele! O sg mentiune am: in intervalul 11-31 ian am slabit 4 kg, de la 65 la 61. Nu musai pt floricele dar asa, sa incurajez trupa ca se poate!

Mergi la inceput