Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Scrisesem mesajul si cand sa trimit mi-a dat eroare.
Astazi sunt la peste,ieri am avut lactate.Mi-am luat cantar,wohooo,si am 60 de kile.Nu cred ca am plecat de la 65,probabil de la 63 da cum nu ma cantarisem deloc,asa m-am simti,ca as fi avut 65.Ma simt mai bine cu moralul,si parca nici chef de prajituri nu mai am.

Si eu ma simt slabita,mai ales cand am ziua de lactate,ca nu ma impac deloc cu iaurturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cantarul meu arata intre 64-65 nu e prea concludent ...daca ma cantaresc de trei ori da valori diferite.
ideea e ca stiu sigur ca am slabit pt ca imi sunt bune fuste care puscau pe mine.

spooor la slabit!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sa aveti grija de voi si chiar daca nu voi fi cateva zile, o sa va citesc din urma si o sa vad ce ati mai facut.
breto SHI TE MAI VEAU!

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Delphi,bafta multa multa si sa reveniti cu vesti bune.Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

sa aveti grija de voi si chiar daca nu voi fi cateva zile, o sa va citesc din urma si o sa vad ce ati mai facut.
breto SHI TE MAI VEAU!

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

..noi o sa fim tot pe aici...si o sa te asteptam cu flori...avetzi grija de voi...sa dea dumnezeu numai bine si multa multa sanatate...o sa fiu cu gindul la voi...mai ales maine....pup dulce...RAPORTEZ-93,5KG...CE AM MAI SLABIT...FATA CUMINTE DE AZI AM ZIS..sa speram ca o sa ma si tzina.........o seara cit mai placuta...............................usor

Mergi la inceput

Neata dragelor.Cum mai merge cu regimul?Eu am avut insomnii,am ajuns ieri acasa si pentru ca ma simteam rau m-am culcat devreme si la 2 eram deja in picioare,astazi o sa fiu zombie la munca.

Ieri...am facut pe naiba,am mancat una felie de tort si aveam in plan carne,doar ca am adaugat si garnitura ca altfel nu merge asa ca imi este frica sa ma urc pe cantar.In fine,de astazi iar incep,sunt la fructe.

pentru toata lumea si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Scad spre 60 kg, adica -5 kg in 4 saptamani, eu zic ca e f. bine, mai ales ca mai pap un biscuit, o cioco zilnic.

Fac si eu modificari in listuta daca ma lasati. Astept PM.

Maine ma duc la un botez, o sa mananc numai carne.

Azi sunt la lactate, am mancat deja 2 portii.

Ieri am papat 3 oua si un fibrobar, pacat ca nu am rezistat fara el.

Va urez we placut!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna fetelor...eu am foaame mareeeeee...sunt destul de cumintzica...sa speram ca dureaza...delphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shi te mai veau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Dau o amara, sa fiu iertata pt. absente.
Eu, ce sa zic? Dani a fost racit, apoi a dat-o in otita, asa ca, de nervi, suparare si nesomn, am tot rontait chestii interzise.
Dimineata la servici mancam meniul de dieta, cand ajungeam acasa... goleam frigiderul. 2 zile am stat acasa cu Dani, avea febra, iar am mancat ca . Interesant este ca totusi am slabit, la mine se cunoaste in talie. Nu m-am cantarit, sa nu ma sochez prea tare si sa pun pe mine. Aaaa, si printre toate astea, am ajuns si la Mall, sa patinam, si nu s-a spart gheata sub mine cand am cazut.
fetele, wk placut.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare

eu am lasat-o putin mai moale sapt asta cu regimul,am avut dureri de burta(noaptea),am mancat ciorbita(de legume cu carnita de vita) pt ca m-am constipat .
ideea este ca as vrea sa mai tin disociat dar nu asa strict(nu pot nici moarta):fructele imi fac acid,pestele nu-mi place,ziua de oua (goale) mi se pare hoooror ,darrr doresc sa mai slabesc macar pana la 60 kg si porma sa ma mentin!
e foarte greu mai ales atunci cand ai doi mancaciosi in casa(sotu si fiimea) care doresc numai bunatati iar eu sa ma uit sa-mi ploaie in gura de pofta.

spor la slabit!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput