Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 11
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas asa bretonica scoate capu si arata-te mai des pe la noi. SHI TE MAI VEAU SHI EU!!! Eu azi sunt pe legume. RazaDeSoare sa treaca supararile. eu nu disper. stiu ca in primele 10 zile se slabeste tare greu. dar apoi curg kg de pe mine. poze, Just Me Infertilitatea este o boala ambitioasa |
....................................
soanso spune:
salutare,
fetelor... voi va simtiti slabite dupa o amunita perioada de cura,eu parca nu mai am vlaga,mereu sunt obosita,parca dorm mai mult,ba ma mai doare si stomacul noaptea mai ales...cred ca o las putin mai moale cu cura,oare nu e voie chiar deloc dulce???poate mi-a scazut glicemia.
azi am mancat iaurt cu o felie de graham la servici ,am ajuns acasa lesinata de foame,am mancat un pic de supica de pui si de atunci nimik.
ancamari spune:
Am papat ananas proaspat si 2 portocale mici, jumate de banana si 2 bombo de cioco, am fost la aerobic, sunt slabita rau de tot si eu dar doar asta vrem, nu? Cantarul arata ca scad deja sub 61 kg asa ca nu e degeaba, la mine problema e piticul care nu ma lasa sa dorm mai mult de 2 ore legate. Noaptea! Ma ustura ochii de nesomn.
Am curatat cartofi pt maine sa-i pot fierbe la prima ora.
Cam putina lume pe aici, cine mai da raportul, cine mai e cu noi?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
bretonica spune:
fetelor,si eu mai sunt pe front..dar fara rezultate...trebuie careva sa punape mine....
SHI TE MAI VEAU!!!
Delphinas spune:
buna dimineata
va invit la
azi eu mi-am facut paste...chiar daca nu e trecut, dar asa am vrut eu sa mananc azi...paste
am fiert 100gr de paste si am pus putin kushiup si gata...asta pap azi. asta vreau
bretonica vrei ? imediat se rezolva. eu ca o fata buna ce sunt ma pun la cura de ingrasare sa ma ajungi...te las sa ma ajungi la kile si tu acum stagnezi??? ba eu am mai slabit intre timp...am ajuns la 91 si tu ce faci? ma lasi singura???
nu se mai poate asa ceva, e prea de tot.
ia pune de te mobilizeaza si ajunge-maaaaaa
ancamari as vrea si eu un bb care sa ma alerge. as fi asa bucuroasa.
soanso daca te simti slabita mananca ceva carne. peste in special. am urmarit o emisiune sambata si a vb un nutritionist si a spus nene doftor care a zis ca macar odata pe saptamana sa consumam peste. cica e foarte bun. si mie cum imi place peste de mor, as manca non stop.
o zi buna sa aveti.
vicky tu pe unde mai esti? tot cu bunatatile gatite de socrela??
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
bretonica spune:
...am inteles...de maine intru in hora...........
deja mi foame....pup la fete....
SHI TE MAI VEAU
Delphinas spune:
pt toata lumea
azi raportam....va rogggg
eu prima: 90.50 kg
asta mi-a aratat mie cantarul dimineata...e ceva.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
dulcetica spune:
Nu stiu ce sa mai fac?Am mincat numai prostii.Am 59.5kg.De azi incerc sa ma redresez.
ancamari spune:
Eu am 60.7 kg
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
RazaDeSoare spune:
Astazi sunt la peste,ieri am fost pe lactate.Mi-am luat si cantar,wohoo,si am 60 de kile.Deci tind sa cred ca nu avusei chiar 65 cand am inceput,cred ca am avut 63,nu m-am cantarit deloc pana astazi,asa ma vedeam eu ,cu 65.Ma simt mai bine acum cu moralul,si nici de prajituri nu mai am chef.Sper sa tin asa pana la 55,nu as mai avea foarte mult.Ma simt si eu slabita,in special cand sunt la lactate,nu ma impac deloc cu iaurturile,mai bine as manca fructe dar stiu ca am nevoie si de calciu.
Bafta cu regimul fetelor!