Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 22
Naty spune:
La noi a fost azi dna. doctor Culcer, a consultat-o pe toate partile. Rezultatul - e bine, mogaldeata e sanatoasa si viguroasa.
Buricul e bine, inchis, trebuie sa o curat in continuare cu alcool alb pana trece orice chegulet de sange.
Pentru descuamare mi-a spus sa o ung cateva zile cu neopreol din cap pana in picioare, apoi cu crema de corp de bebelusi.
Nu ii dau calciu, doar vigantol si fluor (sub forma de pediafluor sau pediavit cu fluor - asta contine si vigantol, depinde ce gaseste sotul la farmacie).
De maine o tinem in fata geamului deschis cate 15 - 30 -45 min. si apoi iesim afara.
Chiar mamici ati iesit la plimbare cu bebeii?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Alina1976 spune:
Naty, BRAVO! Ma bucur ca bebe Nadia e bine
Noi am iesit din a 3-a zi afara
. Era Revelionul si ne-am dus la niste prieteni acasa si am luat-o pe Sabina cu noi. La spital mi-au zis ca pot sa o scot afara imnediat, ca nu sunt contraindicatii la aerul rece. Si de atunci am tot scos-o...
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais alinuk, multumesc f mult pt raspunsuri!!! mai am o ultima intrebare, cam cat timp dureaza lohiile dupa cezariana? eu dupa 11 zile deja am f f putin. o fi normal? 38+ DAVID |
sa stii ca sunt in curs de a afla si eu
habar nu am, dar o voi intreba pe doc vineri cand merg sa ma vada
Iti spun sigur ca la nasterea naturala (cel putin la mine) au fost mai abundente decat acum si au durat cam 2-3 saptamani
Acum..sunt la 6 zile dupa nastere si ..parca mai sunt ft putine..
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
oanaq spune:
| citat din mesajul lui fil_lily Catisto felicitari! Sa te bucuri de printesa ta!Oanaq sa stii ca te-am dat disparuta ![]() |
Liliana si la voi e frig? Maine seara anunta -44 gr C la noi, brrrrr....daca bebe e rebel ca mama lui, sigur voi avea contractii in mijlocul gerului!
38+
Porumbita spune:
am venit si noi de la doctor si ecografie;
bb e bine, miscator, are 3500; colul e inchis, 3,5mm; bb e in pozitie de nastere normala si are iar circulara de cordon, dar larga, cumva pe la spate ne-a zis si nu ar trebui sa puna probleme;
acum la eco zicea ca teoretic ar trebui sa nasc pana pe 23 (sotul tot insista dc as putea naste zielele astea si a zis ca nu, dar ca sigur nu ma prinde 24.01);
insa de la eco am intrat in cabinetul doctorei si mi-a facut controlul pe masa; a zis ca da, bb e in pozitie dar nu e nici pe departe coborat, colul perfect inchis si chiar dc s-a mai micsorat e inca suficient de lung; ea zice ca nu prea sunt sanse sa vina bb inainte de DNP (29 ianuarie); de fapt mi-a si zis ca ne vedem pe 24 ianuarie sa mai facem un control pe masa si dc nu sunt modificari mari ne vedem pe 1 februarie sa vedem ce sa facem.... plus ca zicea ca dc mi s-ar rupe apa acum mi-ar recomanda clar cezariana pt ca nu e dilatatie de loc si colul lung....
sincer eu sunt f contrariata... 
voi ce parere aveti? mai ales cele care ati nascut, sunt sanse sa se stearga/ deschida colul asa, in cateva zile sau procesul asta e lung?
ingrid70 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Aalina
Cere raspuns in scris de la ei si poti apoi sa faci o plangere la ITM. cu Fabian si DorianAMR 7 saptamani |
34+
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui iuliacris FELICITARI, CATISTO Miere, Lisa, tin pumnii!Ingrid70, si eu am placenta anterioara si abia o simt pe asta mica, nu mi-a dat niciodata suturi, doar ma mangaie putin. Dr. a zis ca asa se intampla cu placenta anterioara (nu e cea mai nasoala oricum, placenta previa e cea mai nasoala, cand acopera colul), oricum m-a pus la monitor data trecuta ca m-a vazut stresata si se pare ca bebelina se misca normal chiar daca eu nu simteam nimic. A mai spus ca acest fel de placenta nu face diferenta la nasterea normala, trebuie avuta mai multa grija la cezariana ca s-ar putea sa taie si prin placenta ca sa ajunga la copil. Eu sper sa nu ajung la cezariana. tuturorPOZEIulia 34+ Carla Maria |
O fi zis ca e cea mai rea pentru cezariana? Dar mai are timp sa se intoarca copilul saptamana asta si cealalta si atunci poate nu mai facem ceza!
34+
Leditia spune:
Catisto,felicitari.Refacere usoara si multa sanatate.Lui bb ii doresc sa fie sanatos,mancacios si necolicios. :)
Deci sa nu va mai aud ca va plangeti ca va dorm copii ca vi-l trimit pe David,daaaa?Azi noapte am avut iar show,nu stiu ce are...e mancat,schimbat,ii dau gazele afara..are de toate si il apuca urlatul!Cum il iau in brate,tace..cum il pun in pat urla..Nu pot sta cu el numai in brate!Vreau sa dorm si eu...azi dim eram cu nervii intinsi la maxim,asa ca l-am luat cu mine in pat si ne-am inghesuit noi sa-i fac lui loc de frica sa nu cada jos..Evident ca nu am putut dormi de frica sa nu pateasca ceva,dar macar era liniste in casa!In noaptea precedenta a dormi si el de la 1 la 5jumate..Si pe bune,eu ma bucur cand imi doarme 4 ore.Pai daca mi-ar dormi 6-7,as crede ca l-am prins pe Dzeu de picior![]()
Azi a fost si dr la noi,imi zicea ceva de fimoza,ca e pielicica la putulica prea stransa,ca daca nu-si revine i se face nush ce operatie..Ma rog,nu mai zic ce mi-a zis ca a ras Roxana destul de mine
Oricum am de gand sa mergem si la alt pediatru.In rest cica e bine.O sa mergem peste o sapt la cabinet sa-l cantareasca si sa-l mai vada din nou.
Naty,produsele sunt de la logona.(sampon,ulei de corp si crema de corp)Nu stiu de unde le-a luat,dar am citit ce ingrediente contine fiecare si mi-a placut ca-s bio si nu contin parabeni si chimicale ca cele pe care le aveam eu si doar is pt bb.Si in plus am vazut ca ii priesc.
Selene am citit subiectul pe care l-ai deschis,Mamicile te-au sfatuit bine acolo.
Aa si noi inca nu am iesit afara din mai multe motive..
1.dr pediatra din spital a zis ca o luna sa-l tinem in casa fara vizitatori.(fiind nascut un pic prematur zicea ea..David s-a nascut la 36s si 4 zile..)
2.vreo 10-12 zile am avut durerile alea crunte de cap.
3.nush cum sa cobor carutul afara,ca mi-e greu si cu copil si carut.
In fine,astept sa se faca un pic mai frumos afara,ca de 2 zile ploua si e urat..si apoi vreau sa ies si eu ca ma urc pe pereti in casa.Eu as vrea sa ies prin magazine,la o cafea,ca nu mai pot,m-am saturat de atata stat in casa,insa nu am incredere sa las copilul decat cu sotul!(paranoia,stiu
)
In schimb,sunt suparata ca vineri incep sesiunea si eu nu am citit nimic si nici nu am timp si nu stiu ce ma fac..
David ma tine in priza non-stop...off ...
O seara placuta in continuare.
POZE CU NOI
de David Christian
ttenzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fil_lily
ttenzika, am spus si mai sus, eu le am de mai bine de 1 saptamana, joi sunt 2 saptamani de cand am durerile astea puternice si inca nu am nascut.Doctorul a spus ca pot naste oricand, poate la tine se adevereste, ca la mine inca nimic. ![]() Liliana 37+ Brianna-Iasmina |
doamne da sa fie asa

38+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
dobreclaudia spune:
FELICITARI PENTRU B.B. NASCUT AZI!!! SA FIE SANATOS SI EL SI MAMICA!!! 

AM CITIT MAI SUS DESPRE LUNGIMEA COLULUI...ARE LEGATURA CU NASTEREA NORMALA? ADICA DACA AI COLUL SCURT (IN CAZUL MEU 3) POT SA NASC MAI REPEDE SAU MAI USOR? ...NU DE ALTA DAR INCA NU STIU DACA SA FAC SAU NU CEZARIANA...
37 frumoasa mea bebelina
clau

DAVID