Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
fil_lily spune:
Catisto felicitari! Sa te bucuri de printesa ta!
Oanaq sa stii ca te-am dat disparuta
Eu am dureri puternice in zona pelviana de mai bine de 1 saptamana, doctorul a spus ca nu e exclus sa nasc, dar deocamdata vad ca nimic!Asteptam.Burtica e f.jos, am impresia ca scap bebele cand merg.Merg ca un pinguin
din cauza durerilor si ma deranjeaza cand conduc, din cauza ca scaunul este jos in masina, dar in rest nimic.
Eu am inceput saptamana prost, am tinut-o intr-un plans de sambata cand mi s-a rupt un dinte(se vede ca nu am luat vitamine prenatale din cauza stomacului, pierd tot calciu)
,ieri am reusit sa gasesc un dentist mai liber si mi l-a reparat cat de cat,si tot ieri am aflat ca frate-miu a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni si ca este in spital
.Cred ca stressul asta a afectat si bebelina,aseara a fost extrem de agitata.Sper ca saptamana sa se termine intr-o nota mai buna
, numa cu vesti bune!
toate burticile si mamicile.
Liliana
37+
Brianna-Iasmina
Naty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anculet Revin - cand se face primul dus dupa cezariana?(ca sa stiu ce prosoape imi iau) 36+ cu Alexandra Mariafetele 2 in 1 AMR 4 SAPTAMANI |
Eu am nascut luni si primul dus l-am facut joi dimineata.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ttenzika spune:
Fetelor oare eu cat mai stau cu durerile astea ca de menstra

, ca deja am 3 zile si nici un semn de travaliu....doar durerile astea

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Am inteles, roxanaz, inca nu sunt disperata, dar uita-te si tu, Sabina Alinei - mai mica cu 2 saptamani (daca am retinut bine) decat Daria - a luat deja 450 de grame, pe cand Daria, doar 150 - 200... Acum ma gandeam ca e apatica din cauza ca i s-a luat sange - o fiola (eprubeta) de-aia si jumatate... Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune |
Selene, Ana la o luna de abia daca luase 500g...si am fost si noi foarte stresati! Am fost cu ea la nu stiu cati doctori, si toti ne-au spus ca fata e bine insa asa e felul ei si ca niciodata nu o sa fie o grasana..si asa a fost! Acum la 2 ani si 3 luni daca are un pic peste 12kg. Deci, te rog, nu te stresa. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Important este sa vezi daca tu o hranesti cum trebuie (adica la cerere) si daca sta la san cat trebuie (plange cand este la san?? suge bine, are forta?) daca plange dupa o 30 min/o ora dupa ce a supt inseamna ca nu a mancat suficient...din diverse motive (fie nu ai tu lapte suficient..te-ai muls sa vezi cat scoti? La varsta ei ar trebui sa pape cam 100 si ceva ml cred...daca nu si nai mult in jur de 120ml oricum)....orice ar fi, nu te panica. Mergi la medic si vezi ce zice. Nu am citit celalalt topic, deci imi pare rau daca te intreb ceva ce au zis si alte fete...te pup

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
tec spune:
FELICITARI CATISTO RECUPERARE USOARA, SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA FIE SANATOASA.
Azi am fost si eu la control, bebe este bine,luni mi-a zis sa vin sa ma interneze sa ma aiba sub observatie.
37+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009
fil_lily spune:
| citat din mesajul lui ttenzika Fetelor oare eu cat mai stau cu durerile astea ca de menstra ![]() ![]() , ca deja am 3 zile si nici un semn de travaliu....doar durerile astea![]() ![]() 38+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
ttenzika, am spus si mai sus, eu le am de mai bine de 1 saptamana, joi sunt 2 saptamani de cand am durerile astea puternice si inca nu am nascut.Doctorul a spus ca pot naste oricand, poate la tine se adevereste, ca la mine inca nimic.

Liliana
37+
Brianna-Iasmina
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui roxanaz Selene, asa sunt copiii. 2-3 zile nu dorm si plang non stop si iti mananca sufletul iar dupa aceea 3 zile sunt ingerasii de pe lume |
Selene, Roxana zice FFF bine!! Uite de exemplu, ANA mi-a/ne-a mancat sufletul cand vine vorba de masa....si are 2 ani si ceva si tot ne chinuie la GREU! De cand s-a nascut a fost mofturoasa...si cand am intrat pe mancare solida a fost cumplit! Si acum o mai pacalim sa manance si ea ceva ceva....dar ASA E EA! M-am obisnuit cu ideea si asta e...in rest e perfecta, e sanatoasa, dezvoltata perfect din toate punctele de vedere...numai ca e fusiforma
Daca ai stii cat m-am rugat la DD de cand am aflat ca mai am o minune in burtica, sa fie mancacioasa, sa nu fie ca Ana la capitolul asta. Si se pare ca pana acum m-a ascultat cineva...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Naty spune:
FELICITARI CATISTO! BINE AI VENIT IOANA - RUXANDRA!
Mai, dar asta e odiseea bebilor micuti? Ca vad ca suntem o gramada cu prichindei de 2 kg si ceva ...
selene nu te lua neaparat dupa ce scrie in carti cu privire la greutate. Nu dispera ca nu ia in greutate conform graficelor, fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare. Ioana mea, nascuta de 3750 gr, a fost dupa aceea mereu sub greutatea minima scrisa in carti. Niciodata nu a luat conform graficelor si eu eram tare ingrijorata pana dr. a reusit sa ma convinga ca daca este sanatoasa (si era) nu e absolut nici o problema. Si acum e o slabatura dar sanatoasa, asa e felul ei se pare.
La fel ca Ana Alinei - alti copiii au la 1 an 12 kg si a mea se apropia de 3 si inca nu ajunsese la aceasta greutate. Si acum, la 4 ani si 3 luni are numai vreo 15 kg si ceva.
Cat despre plans - parca o descrii pe fie-mea cea mare. Parerea mea este ca sunt colicii de vina, din pacate nu prea ai ce sa ii faci, vor trece la un moment dat.
lisa succesla doctor!
rox tu cum mai esti?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Alina1976 spune:
Carmen 

Bee, ma bucur ca te-ai linistit. Bafta maine la intalnirea cu anestezistul...norocoaso!
Dr Costache Steriade este THE BEST!! O sa-ti placa de el si o sa fi pe maini bune!! OF...ce as fi vrut si eu sa fie el cand am nascut-o pe Sabina...deh...asta e. Acum a trecut.
Poate data viitoare..![]()
![]()
![]()
CATISTO! FELICITARI MAMICO!!! Sa fiti sanatosi!

Miere, cum a fost la DR?? Asteptam VESTI!! Sau ai ramas acolo?
![]()
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
Am vb si eu cu Selene la telefon si explicat pe indelete ce si cum.Mai mult ca sigur ca icterul este prin inhibitori din laptele matern(taman analiza asta nu i s-a facut).Este cazul cel mai frecvent al icterului prelungit al copiilor alimentati natural exclusiv.
Si parca o vad maine cu bilirubina marita(normal ca doar are icter)
stresata.Dc o prind stresata o bat, i-am promis![]()
In plus chiar dc a luat putin in greutate nu pierde pe nicaieri.Nu varsa si nu are scaune proaste, are un tranzit accelerat, e copilul cu scaun dupa fiecare masa la san, dar NU EXISTA lapte de mama prost sau ...oricum ati vrea.Si dc la proba suptului a luat 100gr e bine.Trebuie asa cum ati sfatuit-o sa nu stea cu sanu in gura mai mult de 30 min, intervale regulate, bebe la el in patutz etc etc.Toate masurile spuse sunt excelente, sper sa le si aplice mamica noastra stresata.
In rest raportez un picior umflat
cel cu tromboza si dureros, ma ung eu cu Lioton speram sa fie mai bine.Mi-a mai facut pb si in wend.Si....vreau sa vina vineri o data.....!!!!!!!
Si...FELICITARI CATISTO!!Ea avea dpn 1 zi dupa mine, acum am impresia ca pot naste in sfarsit si eu
Va pup
bb mic
POZE
39+