Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Ingrid nu te stresa cu miscarile lui bb, important este ca il simti catusi de putin.. nici la mine nu-l simt ca-mi muta coastele..dar sunt linistita.. daca il simt... nu toti copii sunt la fel, nu toate mamele simt la fel... Nu te stresa! Poze ..http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png 34+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.![]() |
Sper sa fie asa Carmen!
34+
Aalina spune:
| citat din mesajul lui ingrid70 Am fost azi la serviciu sa-mi iau fluturasul de salariu si am fost foarte suparata ca nu mi s-a acordat compensarea de catre intreprindere a diferentei dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care am dreptul, pe o perioada de 6 saptamani, conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, Art. 66. Am facut cerere scrisa luna trecuta, in care am specificat ca doresc aceasta compensare la inceputul concediului maternal si nu mi s-a acordat. Cand am intrebat astazi de ce? raspunsul pe care l-am primit a fost ca nu a aprobat conducerea cererea!?! Nu stiam ca Contractul colectiv de munca mai trebuie inca o data aprobat de catre conducerea unitatii? Stie cineva ce pot sa fac in continuare ca sa-mi primesc dreptul? Mi-e frica ca nu-mi vor da nici salariu mediu pe unitate pentru nastere copil, conform urmatoarelor prevederi legale din Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007 – 2010 Art. 51. Stie cineva care sunt pasii de urmat in continuare pentru a-mi obtine totusi aceste drepturi? 34+ |
Cere raspuns in scris de la ei si poti apoi sa faci o plangere la ITM.
cu
Fabian si
DorianAMR 7 saptamani
oanasm spune:
buna gravidute si mamici!
tuchi felicitari din suflet! refacere grabnica si laptic pt Bogdan!
nastere usoara gravidutzelor si puiuti sanatosi!!!!
Oana
de
Raul
oanaq spune:
| citat din mesajul lui spic de grau Oanaq - multumesc mult de regim! Il scot la imprimanta si-l lipesc pe frigider!Ziceai de eclere .. Eu nu stiu ce e cu mine! Inainte de sarcina sa nu fi vazut dulciurile in fata ochilor. Sunt mai mult cu acriturile. D-asta nici nu speram sa fac fata. |
38+
Tutu85 spune:
Felicitari tuturor proaspetelor mamici! Recuperare rapida si mult laptic pentru bebei!
Eu am aceleasi stari ca si pana acum, patul este universul meu, doar rabdarea e din ce in ce mai putina. Maine merg la control. Sper sa nu ma interneze daca bebe nu este pregatit sa vina.
Curaj si nastere usoara tuturor viitoarelor mamici!
Au mai ramas 4 saptamani pana la marea intalnire!
ariya spune:
CATISTO,FELICITARI!recuperare rapida si sanatate multa!
eu nu pot sa inteleg de ce va agitati atat cand bebele se misca,se joaca..asta trebuie sa faca bebele in burta mamei...e ingrijorator cand nu se misca!...e normal sa ni se plimbe burta si ziua si noaptea...sa ne doara cand loveste,sa nu putem respira,sa ne usture stomacul etc...
deci,bucurati-va cand va loveste,nu va mai speriati!...
Vaccinul antitetanos nu l-am facut si nici nu-l fac pt ca nu are nici un rost...
Naty
Roxana,multumesc mult,dar tot nu ma hotarasc...mai am un pic de timp...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
ttenzika spune:
Felicitari CATISTO

Bine ai venit pe lume IOANA

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
deliafairais spune:
alinuk, multumesc f mult pt raspunsuri!!! mai am o ultima intrebare, cam cat timp dureaza lohiile dupa cezariana? eu dupa 11 zile deja am f f putin. o fi normal?
38+
DAVID
iuliacris spune:
FELICITARI, CATISTO
Miere, Lisa, tin pumnii!
Ingrid70, si eu am placenta anterioara si abia o simt pe asta mica, nu mi-a dat niciodata suturi, doar ma mangaie putin. Dr. a zis ca asa se intampla cu placenta anterioara (nu e cea mai nasoala oricum, placenta previa e cea mai nasoala, cand acopera colul), oricum m-a pus la monitor data trecuta ca m-a vazut stresata si se pare ca bebelina se misca normal chiar daca eu nu simteam nimic. A mai spus ca acest fel de placenta nu face diferenta la nasterea normala, trebuie avuta mai multa grija la cezariana ca s-ar putea sa taie si prin placenta ca sa ajunga la copil. Eu sper sa nu ajung la cezariana.
tuturor
POZE
Iulia 34+
Carla Maria

.. Eu nu stiu ce e cu mine! Inainte de sarcina sa nu fi vazut dulciurile in fata ochilor. Sunt mai mult cu acriturile. D-asta nici nu speram sa fac fata.