Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Sunt si eu p-aici, da cu psihicul la pamant....ca nu am chef de nik,da de nik...
Am avut o noapte groznica cu dureri ca de menstruatie si o bebelina care ma speriat rau de tot ca era fffffff agitata, a miscat continuu de la 1 la 3... da agitata rau...dadea din toate alea, cap, maini, fundik, picioare...ma plimbam de nubuna prin casa rugandu-ma sa nu fie nimik rau , sa fie sanatoasa, si sa se linisteasca.
A mai patit careva dintre voi asa ceva?????
Ma umfla plansul...zau...eu am fobia aia cu "copilul bolnav"...OFFF Doamne sper sa fie sanatoasa. Viorela - Felicitariii! si La multi Ani! cu mult noroc si fericire alaturi de cei dragi.
Hai Catisto

Alinuk
- f frumos ai povestit sa iti traiasca minunicile, sa fie sanatosi, si multumim de sfaturi Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
Si eu am fobia asta dinainte de a ramane insarcinata! Mie mi se pare ca al meu nu misca suficient, iar cand o face mi se pare cam moale! Ce n-as da sa ma boxeze si pe mine cum ziceti voi! Poate ca am placenta anterioara sa nu simt asa de bine?34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asparagus

buna fetelor!fac si eu prezenta!
Raportez vreo cateva nopti nedormite, cu dureri in coaste, mai ales dreapta. Mama zice ca e razbunarea ei, ca si eu i-am stat asa in coaste ultimele 2 luni.
Problema este ca nu pot dormi pe parti, numai pe spate, caci altfel imi vine sa vomit si am arsuri cumplite. Stiu ca nu prea e bine sa dorm numai pe spate, dar ce sa fac daca altfel nu pot? De la atata stat intr-o pozitie ma ia durerea de spate si ma scol, bineinteles ca nu mai pot adormi la loc cateva ore bune!
Miere, sunt convinsa ca-ti calc pe urme, maine intru in 39 de sapt si nu am nici cel mai mic simptom de nastere. Nu tu dureri jos, contractii, nimic, nimic! Pupici la toate fetele si la toti licuricii!Ioana 36+ cu LucasPoze samburica
Si mie imi place cel mai bine sa dorm pe spate! Apoi pe dreapta! Dorm putin si pe stanga fiindca asa mi-a zis gineco sa dorm, dar la bb meu nu-i place fiindca se foieste imediat ce ma pun pe stanga. Cel mai tare ii place pe spate!34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

carmen,multumesc de intrebare,sunt bine.fac un dus si merg la medic sa vad ce imi zice de analizele de luni.
sincera sa fiu,imi e tare frica sa nu faca astia cine stii ce magarii si sa imi induca nasterea. eu as mai astepta pana vine ea de la sine,mai ales ca au aparut conctractiile.

a zis una dintre voi despre bb fff agitat! eu am intrebat-o pe d-na doctor ca eram si eu ingrijorata,ca a mea face scandal,joaca fotbal,boxeaza...ce vreti voi pentru multe ore. uite,acum ,m-am trezit la 8 si de 1h30de min intr-una.eu m-am si obisnuit. acum cateva sapt. a apucat-o seara pe la 10,da pt un interval lung ,lovea tare de tot,uite asa ma plimbam eu dintr-un capat in altul de casa ,vorbind cu bb sa mearga la somnic. doctorita mi-a zis ca un copil care e activ e un copil sanatos. haideti sa incercam sa nu ne mai agitam

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Felicitari Catisto , sa-ti traiasca fetita!34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Acelasi raspuns l-am avut si eu (ca si Lisa) cand am intrebat daca e ok sa miste atat de mult: daca misca mult e sanatos, deci trebuie sa fim bucuroase. Eu chiar am sunat la urgente in noaptea de Anul Nou sa spun ca nu mai stiu cum sa-l linistesc pe bebe. Precizez ca aveam dureri, probabil cum misca atingea ceva nervi. Tanti de garda mi-a spus sa ma relaxez, sa pap ceva daca nu am mancat de mult si sa fiu fericita ca misca pentru ca in general gravidele suna cand bebe nu misca. 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Si eu cu paranoia ca bebe nu misca suficient. De fapt, are zile si zile. Azi e cam lenesica. Hai mami, da si tu un sutulet!

Selene, imi pare rau ca esti suparata pt ca bebelina are probleme. Eu zic ca va fi bine. Unii copilasi se obisnuiesc mai greu cu viata extrauterina, dar apoi recupereaza (am citit prin cartile de sarcina).

Nu am reusit sa ma vad cu anestezistul azi pt ca a avut multe operatii, insa maine la 11:45 sunt acolo. Am mai citit pe net si m-am mai linistit, nu e chiar asa de grav. Si m-a linistit si Alina

Catisto, felicitari!!!

Miere, eu zic ca vine bebe; scot fanfara si agitatele

Bee37+
AMR 6 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ingrid nu te stresa cu miscarile lui bb, important este ca il simti catusi de putin.. nici la mine nu-l simt ca-mi muta coastele..dar sunt linistita.. daca il simt... nu toti copii sunt la fel, nu toate mamele simt la fel...
Nu te stresa!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Am fost azi la serviciu sa-mi iau fluturasul de salariu si am fost foarte suparata ca nu mi s-a acordat compensarea de catre intreprindere a diferentei dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care am dreptul, pe o perioada de 6 saptamani, conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, Art. 66. Am facut cerere scrisa luna trecuta, in care am specificat ca doresc aceasta compensare la inceputul concediului maternal si nu mi s-a acordat. Cand am intrebat astazi de ce? raspunsul pe care l-am primit a fost ca nu a aprobat conducerea cererea!?! Nu stiam ca Contractul colectiv de munca mai trebuie inca o data aprobat de catre conducerea unitatii? Stie cineva ce pot sa fac in continuare ca sa-mi primesc dreptul? Mi-e frica ca nu-mi vor da nici salariu mediu pe unitate pentru nastere copil, conform urmatoarelor prevederi legale din Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007 – 2010 Art. 51. Stie cineva care sunt pasii de urmat in continuare pentru a-mi obtine totusi aceste drepturi?34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ma bag si eu in clubul celor cu bb ne-mutatori de coaste. Dar cred ca si copii difera. Frate'su pana acum imi aratase unde am toate organele interne. Asta e mai delicat vad. E adevarat ca mai am si eu zile de paranoia da daca il simt miscand chiar si finut ma calmez.

cu Fabian si Dorian
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Oanaq - multumesc mult de regim! Il scot la imprimanta si-l lipesc pe frigider!
Ziceai de eclere.. Eu nu stiu ce e cu mine! Inainte de sarcina sa nu fi vazut dulciurile in fata ochilor. Sunt mai mult cu acriturile. D-asta nici nu speram sa fac fata.. De cand sunt gravida salivez efectiv la dulciuri. Acum am si casa plina de dulciuri, ca deh au fst sarbatorile, si zile de nastere la copii si David a primit multe pungute cu bomboane (iar el nu consuma.. insa se joaca cu ele)... iar eu salivez la ele.

Iar analiza asta, e borcanul de miere care l-am terminat in 2 zile!
Lasa ca trec pe regim. Bine ca nu e nimic cu bebelina.

Irina. A mai ramas un picut!
Roxana - tu cum mai esti?
Salene draga de tine - o sa fie bine cu greutatea Dariei. Sa nu dai in pandaliile mele de la Dav. Ca aveam carnetel si notam si cele 5g sau ml pe care le ingurgita. Pana la 1 an am tot notat! Mama mai anormala ca mine cred ca rar se gasesc. Sper ca acu sa fiu mai relax.
Vezi ca poate ea suge doar primul laptic si d-aia nu ia in greutate. Ma gandesc ca e pacat sa o treci pe supliment daca tu ai lapte.

Catisto - felicitari! Sa-ti traiasca printesa!

Eu stau 90% din timp in pat. Ma dor soldurile si coastele. Cand ma ridic am impresia ca bebe o ia pe vagin in jos. Mai are careva senzatii d-astea?

Maine, de la ora 3:26 depasesc termenul la care l-am nascut pe David of! fiecare cu piticii lui.

Va pup! Shupetele mele dorm. Unu in pat langa mine altul in burtica. Abia astept sa o am pe bebelina in brate! Mi-o inchipui ca seamana cu David! Iar el e atat de frumos!! (ce cioara sunt)

Ah! intrebare: a facut careva scan de bazin? e chiar safe? Sambata am programare si mi se taie elanul pe zi ce trece..

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput