Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaq spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura, nu am mai intrat de ceva vreme. Felicitari tuturor mamicilor, sunteti fericite sa aveti deja cu voi minunile astea mici! Noi mai trebuie sa asteptam si e greu
. Am incercat de toate sa declansez ceva contractii dar se pare ca-i place mult la mami in burtica. Duminica termin saptaman 39. Oare ma grabesc eu prea tare? Hmmm. Adevarul e ca m-am saturat de controlul glicemiei si as hali si eu o prajitura imensa. De altfel asta e primul lucru pe care il vreau la spital dupa: un cremes enorm! Lasa florile si jucariile de plus! Un ecler imens!
Vise...
fetele
38+
lisa79 spune:
hop si eu! raportez o noapte sforaicioasa
!
miere,grija mare cu condusul.
felicitari CATISTO!!!! refacere rapida si bb fara colici
ce mult imi place cum vorbiti de copiii vostri. de abia astept sa o vad si eu pe a mea. azi noapte am tusit si mi-au si aparut durerile de burta. asa de bine e cu mama aici
,saraca,s-a minunat de tot ce e aici,de spital mai ales,ca e foarte curat. cand a vorbit cu fratele meu(care e medic) si i-a povestit cum e aici,ca a vazut sala de operatii si ce servicii sunt...era asa de mirata,saraca.
in legatura cu mine,sunt bine,azi merg din nou la medic ,la controlul ala saptamanal,sa vededm ce imi zice d-na doctor despre rezultatele de luni.maine voi merge din nou la eco si test antistress.
nu am nici un chef sa ies din casa,e frig si ninge.
in rest,totul bine...v-am zis ca nu ma mai plang
!
va pup!
38S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Selene_Bunny spune:
Am inteles, roxanaz, inca nu sunt disperata, dar uita-te si tu, Sabina Alinei - mai mica cu 2 saptamani (daca am retinut bine) decat Daria - a luat deja 450 de grame, pe cand Daria, doar 150 - 200...
Acum ma gandeam ca e apatica din cauza ca i s-a luat sange - o fiola (eprubeta) de-aia si jumatate...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Aalina spune:
Catisto sa iti traiasca bebelina 

Miere sa fie ok la medic. Da-ne un semn cand te intorci.
Daiopri cum a fost la medic? Dorian e tare incantat, m-a ajutat la asezat hainutele si mi-a zis sa il las si pe el sa fie ca o mamica. Vorbeste foarte frumos de frate'su si de cum se vor juca ei. Sper sa il tina, ce sa zic.
Irina bineinteles ca va fi foarte bine. Vineri o sa iti tii in brate bebelul.
Mamicilor e atat de placut sa citim ce fac bebelusii vostri. Numa bine invatam sau ne reamintim una alta.
Roxana sa ne spui ce ati hotarat la medic.
Iris???
Pupici
cu
Fabian si
Dorian
AMR 7 saptamani
Eseea spune:
fetelor, VA ROG aruncati un ochi aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131465
chiar si 5 euro conteaza, peste ceva timp ar putea fi ORICARE dintre noi in locul acestor parinti ( chiar daca suna dur!!))
Mami de fetita
si de baietel
29+
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Buna fetelor, Intru si eu sa vad ce mai fac burticile si mamicile dragi de pe forum.Azi sunt ceva mai bine, imi gasesc de lucru, fac curat, mai calc cate ceva pentru pui, mai aranjez cate una alta, si uite asa trece vremea.Sunt putin suparata pentru ca am luat rezultatele la analize si sunt probleme cu timpul de coagulare. Trebuia sa merg de dimineata la EC sa vb cu anestezistul, insa are operatii, sa ca astept sa vad cand m primeste. Pare f amabil. Mi-a iesit fibrinogenul f mare, respectiv 528, in conditiile in care maximul admis ar fi 384. La fel, activitatea protrombinica e la max si alte valori ale hemoglobinei. Ma gandesc ca poate totusi e si o valoare modificata de sarcina. O sa vad cu dr azi. Voi ce parere aveti? O sa am probleme la cezariana? Ingrid, analiza de secretie o sa ti-o faca prin sapt 37. Stai linistita, ca nasterea nu e chiar asa de rea (ma imbarbatez si eu).Bebelusi, si eu cu gat uscat si nas infundat. D'ale sarcinii placeri.Cadia, ce bine ca mai iesi nitelus din casa. Eu ieri am facut treaba prin casa si apoi simteam ca pica bebe. Plus niste dureri, dar e normal, chiar le astept.Fetele cu bebei, ce mai faceti? Eu astept sa merg la EC si apoi fac bagajul de spital.Bee 37+![]() AMR 7 zilehttp://bd.lilypie.com/6jfFp3.pngDoamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Bee, azi am fost la servici si la o prietena si am tot vorbit de nastere! Parca m-am mai linistit!
34+
Selene_Bunny spune:
Felicitari, catisto, si de la mine! Sa te bucuri de fetita ta!
Daria Nandini
roxanaz spune:
Selene, asa sunt copiii. 2-3 zile nu dorm si plang non stop si iti mananca sufletul iar dupa aceea 3 zile sunt ingerasii de pe lume
si tine minte un lucru valabil de acum incolo... cat om fi noi mame: niciun copil nu seamana cu altul. si e inutila comparatia intre ei. unii mananca bine si se dolofanesc si nu fac fitze. altii iti mananca sufletul cu mancarea pana la adolescenta si dupa aceea... sau mananca si nu pun aproape nimic pe ei.
Carmen_Marieta spune:
FELICITARI CATISTO!!!! BINE AI VENIT IOANA RUXANDRA! SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA!!!
LA MULTI ANI VIORELLA!! MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI.

Roxana bafta la dr, asteptam vesti. Patrick ce face? Asteapta surioara..Frumoasa colectia de dinozauri, i-a placut si sotului meu..
Irina asa da, optimista, sigur Grumetzel va fi ok, si Rdau sigur nu are varicela...
Alinuk, Naty, Alina1976 sunteti niste comori la odiseea noastra, ne dati atatea sfaturi.

pentru voi..
Cami sa ne spui ce faci vineri la dr.
Flo nu te stresa cu analizele, vezi ce zice anestezistul. Si nu te obosi..
Miere asteptam vesti, lasa ca Aidan vine cand trebuie sa vina...
Lisa tu cum esti?
Cadia, Lavini voi??
Raportam si noi ca suntem bine, dimineata la 6 cand pleaca tati noua ne este foame, si trebuie sa pape mama ca sa ne linistim. Am spalat prima serie de lucrusoare, le-am calcat si asezat in comoda.. patutul il montam dupa intalneala cu nenea dr din 24.01.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Selene, asa sunt copiii. 2-3 zile nu dorm si plang non stop si iti mananca sufletul iar dupa aceea 3 zile sunt ingerasii de pe lume |
Multumesc pentru incurajari!

Daria Nandini