Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Pai da, Ingrid, ca placenta e ca o pernita, ajunge la 22 cm diametru si 2,5 cm grosime, deci e mai greu pt. bebe sa arate ce poate... Probabil la cezariana se referea cand zicea ca e nasoala. Ma duc maine si la cursul prenatal si o mai intreb si pe tipa care-l tine ce si cum.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am ajuns acasa,bebelina mea e bine merci,155 de batai pe minut. mie a inceput sa imi coboare burta ,la control,col deschis 2 cm. se apropie. contractii ioc...asteptam. oricum,mi s-a zis sa fiu pregatita. sa beau multe lichide pt lichidul aminiotic.maine o sa merg din nou la eco pt lichid si la test. sunt mai relaxata ca nu vreau sa ma induca,dar asta e...sa fie bb sanatoasa ca in rest ma descurc eu.
multumesc de sustinere,va pup!

miere,iti tin pumnii sa fie totul bine si asteptam rezultatele tale

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo, Lisa, inca un pic si scapi. Poate ai noroc si scapi fara sa-ti induca.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

multumim Lisa pentru vestile bune de la eco, acusica scoatem agiatatele si pentru tine

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Catisto, felicitari multe, sa-ti creasca mare-mare puiutul!

Eu am facut dus cam la 24 de ore dupa cezariana. Si ce bine a fost.... Acu... fac cand imi aduc aminte (cam rar ca ma iau cu bebe mic si uit )

Chiar, care se plange ca ii doarme prea bine bebele? Eu nu am dormit mai mult de 3 ore-3 ore 'jumate "legate" din 29 decembrie . Citesc de zor si eu ce i-ati scris lui Selene... ca se pare ca suntem "in aceeasi tabara"(mai putin problema cu icterul, ca de-ala nu avem, da' nici nu ne trebuie)

Viorella, LA MULTI ANI si MULTE MULTE FELICITARI

Multi pupici la bebei, mamici si burtici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

Letitia si Cami Antonia cu ce doctor o sa nasteti? si ce fel ati ales, normal sau cezariana?

37 frumoasa mea bebelina

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

lisa, bine ca e totul bine. Ma bucur

Eu maine ma duc la spital, am scris si de dimineata, si daca drul considera ca e cazul de operatie, ma opreste, daca nu, nu. eu sper sa nu, ca azi am mancat si nu as vrea sa-mi faca clisma...Apropo, e obligatoriu clisma? Am mancat azi ca am azis ca daca nu ma opereaza maine si ma chniui si mai ales, il chinui pe bebe, degeaba. si daca ma cheama pentru vineri, sa nu mananc nici maine? Eu sper, totusi, sa nu ma opereze maine...stiu ca pt bebe e mai bine cu cat sta mai mult in burtica la mami...si noi maine o sa avem 37 de saptamanisi 4 zile..deci 38 de saptamani.

Catisto, felicitari!!!sa fiti amandoua sanatoase!!!

38 + cu !
AMR 1 zi (?)...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Pai da, Ingrid, ca placenta e ca o pernita, ajunge la 22 cm diametru si 2,5 cm grosime, deci e mai greu pt. bebe sa arate ce poate... Probabil la cezariana se referea cand zicea ca e nasoala. Ma duc maine si la cursul prenatal si o mai intreb si pe tipa care-l tine ce si cum.POZEIulia 34+ Carla Maria
Da te rog, Iulia, intreaba! Cum e placenta ca o pernita? Eu credeam ca placenta e ca un sac, adica sacul amniotic in care sta bb si ca e peste tot la fel de gros! 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Felicitari mamicilor si bebelusilor! Asteptam noi licurici.E grea asteptarea mai ales pe ultima suta de metri.
Mamicilor am nevoie de un sfat. Bebelusa mea e foarte lenesa.Adoarme imediat la san si suge destul de putin si de 2 zile nu prea mai am asa de mult lapte.Parca Naty a avut aceeasi problema. Ce ma sfatuiti sa fac? O pun la san de cate ori cere, m-am muls, am baut ceai de anason, am baut chiar si putina bere si tot nimic.
Voi cum va dati seama cat mananca la o masa? Care e cantitatea pe care trebuie sa o manance, in prima saptamana?
Am o mie de intrebari de pus. Eh...asa-s mamicile.
Va pupam pe toate.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

oare cine stie face capitol nou???
de miere nu stim nimic inca? mai astept un pic si o sun.

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput