Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Haaaaaaaaaa...Veronica suntem doua!!!!"Fobia cu copilul bolnav"...la cat sunt de siderata dupa ziua de ieri, varicela , nu e varicela, nu mai am energie sa ma gandesc si la asta.VA FI SANATOS SI PUNCT si al meu si al tau!GATA ! si al tuturorpt tine

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna fetelor!

fac si eu prezenta!
Raportez vreo cateva nopti nedormite, cu dureri in coaste, mai ales dreapta. Mama zice ca e razbunarea ei, ca si eu i-am stat asa in coaste ultimele 2 luni.
Problema este ca nu pot dormi pe parti, numai pe spate, caci altfel imi vine sa vomit si am arsuri cumplite. Stiu ca nu prea e bine sa dorm numai pe spate, dar ce sa fac daca altfel nu pot? De la atata stat intr-o pozitie ma ia durerea de spate si ma scol, bineinteles ca nu mai pot adormi la loc cateva ore bune!
Miere, sunt convinsa ca-ti calc pe urme, maine intru in 39 de sapt si nu am nici cel mai mic simptom de nastere. Nu tu dureri jos, contractii, nimic, nimic!

Pupici la toate fetele si la toti licuricii!

Ioana

36+ cu Lucas

Poze samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Ziua buna, fetelor!

La noi inca nimic, desi aseara am avut dureri de spate asa, ca inainte de menstruatie si ma plimbam de colo pana colo prin casa...tot ieri am trecut si de DPN, asa ca de azi inainte fiecare zi de asteptare va parea asa de lungaaa....
Incerc sa o iau cu calm si sa fiu cat de pozitiva se poate, iar daca nu o sa reusesc stiu ca voi gasi sprijin aici, printre voi...
Sa auzim numai de bine!

Ileana 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Am fost la gineco ieri, vesti nu prea bune. Cica placenta este anterioara (cea mai rea), bb nu s-a intors desi trebuia, dar mai poate sa se intoarca pana in sapt 37 si cordonul este tot aglomerat in jurul gatului. Daca nu se intoarce bb facem cezariana, daca se intoarce nastem normal. Tot nu s-a vazut ce este, deci vom afla, probabil in momentul nasterii. Urmatorul control il avem pe 29 ian cand implinim 37 de sapt sa mai evaluam situatia. Nu mi-a luat secretie si pt analizele de streptococ B. Poate la urmatorul control?

Acum plec la serviciu sa-mi duc concediul prenatal si apoi in vizita la o colega! Va pup!

Ingrid, si eu am tot placenta anterioara. Mie nu mi-a zis niciodata medicul nimic de asta. De ce e " cea mai rea" asa?
34+

Ioana

36+ cu Lucas

Poze samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Revin

- cand se face primul dus dupa cezariana?(ca sa stiu ce prosoape imi iau)

36+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Sunt si eu p-aici, da cu psihicul la pamant....ca nu am chef de nik,da de nik...
Am avut o noapte groznica cu dureri ca de menstruatie si o bebelina care ma speriat rau de tot ca era fffffff agitata, a miscat continuu de la 1 la 3... da agitata rau...dadea din toate alea, cap, maini, fundik, picioare...ma plimbam de nubuna prin casa rugandu-ma sa nu fie nimik rau , sa fie sanatoasa, si sa se linisteasca.
A mai patit careva dintre voi asa ceva?????
Ma umfla plansul...zau...eu am fobia aia cu "copilul bolnav"...OFFF Doamne sper sa fie sanatoasa.

Viorela - Felicitariii! si La multi Ani! cu mult noroc si fericire alaturi de cei dragi.

Hai Catisto

Alinuk
- f frumos ai povestit sa iti traiasca minunicile, sa fie sanatosi, si multumim de sfaturi

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum

Eu asa stau cu dureri ca la menstra de duminica seara
Eu asa stau cu dureri ca la menstra de duminica seara, si bebe agitat, medicul a zis ca este ok, si durerile astea prevestesc travaliulacum cu dumnezeu inainte ca erau fete care spuneau ca difera de la persoana la persoana durerile, contractiile, travaliul si tot tacamul care mai este

CATISTO

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Revin

- cand se face primul dus dupa cezariana?(ca sa stiu ce prosoape imi iau)

36+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

AMR 4 SAPTAMANI

joi am nascut (ceza), sambata seara (cam la 60 de ore)am facut primul dus. La operatie cu apa caldutza si sapun

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina de abia astept sa ne vedem.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetelor,
Sunt o mamica de pepenas de Iulie-August 2008, am citit cateva randuri si imi aduc aminte cu nostalgie de momentele de intrebari si de framantari prin care am trecut nu demult. Aproape ca ma apuca dorul sa mai trec prin ele..
Va scriu sa va spun ca am o prietena care a cumparat pentru bebeul ei mai multe sticlutze de INFACOL, din Anglia, renumit pentru colici (de tinut minte ca nu pentru toti copii are efect) si pentru ca a trecut de perioada colicilor cu bebeul ei (iar eu nici nu am avut-o.... asta ca sa va dau curaj), ar dori sa le vanda cu cat le-a luat si ea. Daca va intereseaza, scrieti-mi PM, are 6 sticlute din cate imi amintesc si va pun in legatura cu ea.
In rest va doresc burtici usoare, nasteri rapide si fara dureri si bebei mancaciosi si sanatosi. Si curaj, ca nu e atat de rau precum se aude...
Iar sentimentul.................e fara egal............
Numai bine.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Ai dreptate Ttenzika

Sarcina mea nu a mers cf tiparelor...chiar si acum spre sfarsit in sapt 36 cand burtik tre sa coboare...a mea abia a urcat .....cat despre travaliu....eu cred ca mai am de asteptat. Dr spune ca desi am colul scurt e f bine inchis.
Merg si eu acusica la dr. si am sa incerc sa aflu mai multe.

Ma enerveaza la culme faptul ca aici in Belgia cica medicii lasa natura sa isi urmeze cursul si doar daca vede ca crapi poate se apuca si de tine....
La inceput credeam ca au ceva cu mine...dar am auzit ulterior si de la altii exact aceleasi probleme...
Eu nu sunt de acord...pai de asta a avansat medicina nu??? ca sa te ajute si sa iti aline suferinta.......
Ma mai streseaza si asta acu ;
Netu merge ca naiba....calc-ul e stricat....parca toate s-au intors pe invers

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput