Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
multumim Naty sa stii ca am evitat cat am putut cuvantul asta...dar cred ca descrie cel mai bine felul in care m-am simtit cand am plecat de acasa... ca si cum 'as fi plecat la taiere' ...ma bucur sa citesc despre mica ta printzesa ca e ok si ca ia in greutate ft bine... si cand te uiti inapoi...cate griji iti faceai!? asa-s parintii ...oricat le-ar spune cei de langa sa nu-si faca griji... e ft greu de tinut in frau ![]() Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |

Asa e cu grijile. O sa ne tot facem griji si griji pana ce n-om mai fi. Avea bunica-mea o vorba cand se ingrijora pentru fetele ei: "numai mama sa nu fi" - tare adevarata!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Anculet spune:
Buna fetelor!
Felicit toate mamicile care au nascut pana acum
.Maine ma duc si eu la control,probabil vom stabili detaliile nasterii prin cezariana.
Pt ca abia acum m-am apucat de bagaj...am ceva nelamuriri:
- imi trebuie cumva vreo bustiera pe sub camasa de noapte,cand ma duc in sala de operatie?
- ma dezbraca de tot acolo,cum e?(sa ma scuzati daca intrebarile mele vi se pare idioate
)
Deocamdata atat am de intrebat...daca imi aduc aminte de ceva revin ![]()
36+ cu
Alexandra Maria
fetele 2 in 1
AMR 4 SAPTAMANI
IRINA.C spune:
Vad ca sunt mai active mamicile decat burticile..cred ca emotiile incep sa devina colosale, ca altfel teoretic noi avem mai mult timp.
Cami ce dragutz mereu te gandesti la mine
Hai CATISTO!

sa fie bine, bebe sanatos!
In rest numaram orele..am trecut prin atatea stari, acum vreau sa nasc cat mai repede si gata.Catisto era dupa mine
pe listuta, azi avem si 39 saptamani
, tot sarbatorim...in ritmul asta il fac pesti pe Grumetzel , se dospeste de tot!
bb mic
POZE
39+
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Naty, Selenuta are probleme cu bebe ca plange foarte des, cred ca are colici, numai stie ce sa ii faca. A deschis un topic pe tema asta...poate o ajutati si voi 36+ Vlad Mihai AMR 4 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
nu stiu unde are subiectul deschis, dar daca mai intra pe aici ...
parerea mea este ca agitatia lui bebe poate fi de la:
- intervalul scurt dintre mese (in stomacel se amesteca laptik proaspat peste laptik nedigerat)
- starea de neliniste a mamei (e ca un cerc vicios)...din pacate asta e greu de controlat
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
miereamara spune:
Eu tot in formula 2 in 1 am terminat noaptea. Nu am putut dormi de pe la 3, acum e aproape 7 si la 11 merg la doctor. Sunt cam stresata ca tb sa conduc la 41 de saptamani, sper sa nu ma apuce vreo contractie pe drum. Am avut ceva contractii azi noapte, dar nimic notabil....cred ca conduc detasat la numarul de saptamani, nu stiu sa fi fost cineva la noi in odisee cu mai mult de 40 si un pic.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anculet Buna fetelor! Felicit toate mamicile care au nascut pana acum .Maine ma duc si eu la control,probabil vom stabili detaliile nasterii prin cezariana.Pt ca abia acum m-am apucat de bagaj...am ceva nelamuriri: - imi trebuie cumva vreo bustiera pe sub camasa de noapte,cand ma duc in sala de operatie? - ma dezbraca de tot acolo,cum e?(sa ma scuzati daca intrebarile mele vi se pare idioate Deocamdata atat am de intrebat...daca imi aduc aminte de ceva revin 36+ cu Alexandra Mariafetele 2 in 1 AMR 4 SAPTAMANI |
hahaaaa....pt cezariana, in sala de operatie eu am intrat intr-o camasutza alba de la ei - ca o camasa de forta asa... se baga prin fata si e cu despicatura la spate (se leaga cu doua siretele pe spate)
si atat...
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
Fetelor eu cred ca ma duc sa fac putin nani, vorbim mai tarziu 

Mai povestiti si voi ce mai faceti toata ziua ca incep sa ma plictisesc.....de fapt imi e lene sa fac ceva 

36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Miericico ai grija te rog. Nu ai si tu nici o prietena care sa te duca???? La cea mai mica impresie ca ai contractie te rog sa tragi pe dreapta ca nu e de glumit. 

36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:

Sunt si eu p-aici, da cu psihicul la pamant....ca nu am chef de nik,da de nik...
Am avut o noapte groznica cu dureri ca de menstruatie si o bebelina care ma speriat rau de tot ca era fffffff agitata, a miscat continuu de la 1 la 3... da agitata rau...dadea din toate alea, cap, maini, fundik, picioare...ma plimbam de nubuna prin casa rugandu-ma sa nu fie nimik rau , sa fie sanatoasa, si sa se linisteasca.
A mai patit careva dintre voi asa ceva?????
Ma umfla plansul...zau...eu am fobia aia cu "copilul bolnav"...OFFF Doamne
sper sa fie sanatoasa.
Viorela - Felicitariii! si La multi Ani!
cu mult noroc si fericire alaturi de cei dragi.

Hai Catisto

Alinuk - f frumos ai povestit
sa iti traiasca minunicile, sa fie sanatosi, si multumim de sfaturi 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
Alina1976 spune:
Miere, sa ne dai vesti imediat ce te intorci de la DR! Ai grija de tine pe drum. 
Naty, pana acum vad ca sunt bine...Ana e inca racita, o doare in gat si nici nu prea a mancat azi
...Sabina e bine, baga in ea ca sparta :-) Mi-a luat deja 450g in 2 saptamani ceea ce e foarte bine.
Pupa-le pe fete
ca si tu ai doua printese DULCI de tot!
De abia astept sa ne vedem cu fetele...poate cand se face mai cald si cele mici un pic mai mari..ce zici?
Bebelusi, si Ana si Sabina dorm fiecare in camera/patutul lor din prima zi acasa. Daca respecti niste reguli clare nu are ce sa se intample. Si anume: saltea tare si un pic inclinata, cearceaf perfect intins, nimic moale prin preajma, paturica cu gauri, camera sa nu fie supraincalzita, bebe lejer imbracat si niciodata pus pe burta. Este FFF bine sa NU inveti bebelusul in patul tau. Ana niciodata nu a dormit in patul nostru. Este foarte cuminte si doarme toata noaptea fara sa se trezeasca (inca de la 4-5 luni) numai la ea in patut.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA