Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

CADIA, lapticul dintr-un san s-a terminat daca la compresie nu mai iese lapte sau iese foarte putin. Sigur ca daca bebe a terminat un san il poti pune si la al doilea. Sunt copii care papa doi sani la o masa.

Alinuk, FOARTE bine ai explicat! Exact asa facem si noi si uite ca dormim si papam foarte bine si mami are si ea timp sa mai faca una alta...Chiar daca plange dupa o ora (desi a supt 40 min) nu o pun imediat la san, si se potoleste...semn ca nu lapte vroia ea. Deja am invata-o cu un program si stie ca nu primeste lapte mai devreme de 3 ore (hai 2 ore si jumatate daca e rau de tot cu foamea)...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

alinuk bine ati venit acasa!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

alinuk am citit cu lacrimi in ochi povestea ta; foarte bine ai descris starile prin care ai atrecut, iar partea cu despartirea de Teo m-a impresionat profund pentru ca la fel am simtit si eu cand am plecat de acasa catre "taiere". Sa va traiasca cele doua comori!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Catisto

Am venit si eu de la dr. Sunt programata pt cezariana pe 5 feb. La 38s+3z. Eu nu prea am vrut atunci... ca e tati plecat in delegatie si vine pe 7... dar asta e, doar pana atunci am putut s-o lungesc... Aici se programeaza in sapt 38 ca se nu se declanseze nasterea, vor sa faca totul la rece, in liniste, zic ei. Mi-a mai ezplicat azi riscurile nasterii normale dupa o cezariana... si riscurile in cazul cezarienei... daca stai sa te iei dupa ei, nu mai faci copii, la cate riscuri presupune o nastere.
Am cerut sa mi se aduca cat mai repede bebele la supt, a cam strambat din nas ca cica si asa nu iese nik, ce vrei sa te obosesti? I-am taiat-o scurt ca eu obosesc, nu ea! Si... am mai aflat ca la spitalul asta nu se foloseste la cusatura firul ala care se topeste la ceva timp dupa operatie, ci ma capseaza Daca acum 7 ani m-a cusut frumos si nici nu se mai cunoaste, acum, dupa ce ca platesc o caruta de bani, imi mai lasa urme urate.
Sunt tare nemultumita... ori a cam inceput sa-mi fie frica de nastere(cezariana) ca stiu acum prea multe... ori a inceput sa-mi para rau ca nu nasc normal... Nu stiu care din ele.

Va pupic pe toate! O zi minunata!!

Adina & Luka& bobita din burtica35+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

ariya multumesc mult de sfaturi, o sa incerc sa stau cu Ioana tot timpul langa mine.

bebelusi pe mine nu m-au durut de loc sanii/sfarcurile inainte de a naste si nici acum nu ma dor decat cand incepe sa suga. Ragade nu am, fata prinde si mamelonul si areola, nu stiu de ce ma doare asa.

ledi ce ulei e cel de care spui?

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

alinuk am citit cu lacrimi in ochi povestea ta; foarte bine ai descris starile prin care ai atrecut, iar partea cu despartirea de Teo m-a impresionat profund pentru ca la fel am simtit si eu cand am plecat de acasa catre "taiere". Sa va traiasca cele doua comori!

NOI

multumim Naty
sa stii ca am evitat cat am putut cuvantul asta...dar cred ca descrie cel mai bine felul in care m-am simtit cand am plecat de acasa... ca si cum 'as fi plecat la taiere'

...ma bucur sa citesc despre mica ta printzesa ca e ok si ca ia in greutate ft bine... si cand te uiti inapoi...cate griji iti faceai!?
asa-s parintii ...oricat le-ar spune cei de langa sa nu-si faca griji... e ft greu de tinut in frau

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

bebelusi in leagtura cu antitetanosul sie u am primit acelasi raspuns ca si rein (si la Ioana si acum) - nu e cazul, nastem intr-un spital, in sec. 21!

NOI

Mergi la inceput

alina daca Doamne Fereste racesti, iti pui la gura masca cand o alaptezi sau o iei in brate. Se gasesc la farmacii masti din alea ca ale chirurgilor. Eu la Ioana am venit di spital racita cobza, am pus masca si nu i-am dat. Multa sanatate!

selene ce probleme? Sper ca nimic grav.

NOI

Mergi la inceput

catisto Nastere usoara!

delia:
-suge cam 15 minute;
- nu ma mulg.

Nu stiu ce sa raspund la celelate inrebari.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty, Selenuta are probleme cu bebe ca plange foarte des, cred ca are colici, numai stie ce sa ii faca. A deschis un topic pe tema asta...poate o ajutati si voi

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput