Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR, abia astept sa merg vineri la eco s-o vad pe grusnica mea.

37+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Fetelor va multumesc din suflet ptr raspunsuri!

Glicosuria aia mi-a dat fiori pe spate. Prin noiembrie mi-e iesit 4 si medicul m-a pus sa fac imediat testul cu zaharul mancat pe stomacul gol si luat sange la 2 ore.

Cand am vazut ca acum am dublat practic valoarea....
Mi-era tare frica sa nu ma bage pe insulina. Si ma gandeam sa nu o fac pe bebelina diabetica.

Eu in familie am 3 diabetici: mama, matusa si bunicul (Dzeu sa-l odihneasca). Ca sa nu mai spun ca bebelina, din partea lui taica-su are alte "sanse" de diabet (soacra mea si cumnatul meu sunt pe insulina).

Va dati seama spaima mea aseara cnd am primit analizele.

Ma gandesc acum ca valoarea asta mare o fi de la toata mierea consumata cnd am fst racita, intre Craciun si Revelion. Ca mancam miere cu lingura ca sa treaca gatul.

Acum mi-e si frica sa mai mananc.
Ce ar trebui sa mananc sa nu aiba multe glucide?

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Alinuk, bine ai venit, emotionanta poveste. Te mai doare taietura? In ce pozitie alaptezi?

rein

Alinutza sa stii ca taietura a fost deranjanta in prima zi, suportabila in a doua...iar apoi nu o mai simt decat cand fac miscari bruste, cand stranut, tusesc

Alaptez in orice pozitie... in picioare alergand dupa Teo, pe scaun mancand, in fotoliu butonand pe forum...dar preferata mea e in pat amandoi intinsi pe perna

dpdv fizic, dupa cezariana sunt mai sprintena...practic fara vreo jena majora...in timp ce la nasterea normala cam stateam ...sa ma scuzati ...pe'o buca (cam o sapt - 10zile)

va pupa una bicata mamik de Andu mik si de Teo voinik

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ati intrebat de Selene. Ea are un subiect deschis la "Parintii intreaba..", ptr ca are probleme cu mititica ei care plange mult.
Selene. Primele 4 luni sunt cele mai dificile, eu stiu de la Dav. O sa treaca.

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Saluare burtici, mamici, bebici!

raportez si eu o noapte mai linistita, doar cu treziri mai dese, mers la baie si adormit repede la loc. Ma mir si eu de mine, ca in ultimul timp mi-a tot fost greu sa dorm noaptea si stateam treaza ore in sir...

bebelusi, si eu ma trezesc cu usturime in gat...si parca e asa, gol gatul meu..e groaznica senzatia...Credeam ca la mine e de la raceala, ca nu mai scap de un nas infundat, desi mi-am luat poicaturi de desfundat si de o tuse...si beau toata ziua ceai de ceapa si de nuci ...oribil...

In alta ordine de idei...maine ma duc la spital!!! Desi inca nu se stie daca ma si opreste (eu voi face cezariana), in functie de bebe..
Sincer eu ma simt bine, numai noaptea mi-e mai greu sa ma intorc de pe o parte pe ala si sa dorm...si, intre noi fie vorba, vazand ca ma simt ok deocamdata, parca as mai sta o saptamana sa intram in varsator . Stiu ce spun, ca tatal meu e capricorn si e asa o fire dificila...si tacuta... Si mai am un motiv: eu sunt varsator
DAR, daca o fi sa zica dl dr ca bebe e gata de venit pe lume...nu o sa ma impotrivesc eu pe motiv de "zodie"...

va pup

38 + cu !
AMR 1 zi (?)...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola si eu am aceeasi chestie, am nasul foarte infundat si ma trezesc cu gatul ca ma ustura de mor. Dupa putin timp imi trece. Eu ma gandesc ca nu sunt racita ca altceva nu am. Am inceput si eu sa imi pun picaturi in nas dar parca degeaba.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Intru si eu sa vad ce mai fac burticile si mamicile dragi de pe forum.

Azi sunt ceva mai bine, imi gasesc de lucru, fac curat, mai calc cate ceva pentru pui, mai aranjez cate una alta, si uite asa trece vremea.

Sunt putin suparata pentru ca am luat rezultatele la analize si sunt probleme cu timpul de coagulare. Trebuia sa merg de dimineata la EC sa vb cu anestezistul, insa are operatii, sa ca astept sa vad cand m primeste. Pare f amabil.

Mi-a iesit fibrinogenul f mare, respectiv 528, in conditiile in care maximul admis ar fi 384. La fel, activitatea protrombinica e la max si alte valori ale hemoglobinei. Ma gandesc ca poate totusi e si o valoare modificata de sarcina. O sa vad cu dr azi. Voi ce parere aveti? O sa am probleme la cezariana?
Ingrid, analiza de secretie o sa ti-o faca prin sapt 37. Stai linistita, ca nasterea nu e chiar asa de rea (ma imbarbatez si eu).

Bebelusi, si eu cu gat uscat si nas infundat. D'ale sarcinii placeri.

Cadia, ce bine ca mai iesi nitelus din casa. Eu ieri am facut treaba prin casa si apoi simteam ca pica bebe. Plus niste dureri, dar e normal, chiar le astept.

Fetele cu bebei, ce mai faceti?

Eu astept sa merg la EC si apoi fac bagajul de spital.

Bee37+
AMR 7 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor scoateti agitatele pentru Catisto. Mi-a trimis mesaj ca e in travaliu are dilatatie 5 si i-au pus peridurala. Ma anunta imediat ce naste.

Hai Catisto

Fetelor iesiti la galerie

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Bee, asa aste, si eu ma bucur ca mai ies cate putin din casa.Poate reusesc si azi.
Tinem pumnii pentru azi, sa ne spui ce ai discutat cu anestezistul.

37+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

CATISTO

37+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput