Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
neata neata
Claudia (tuchi) imi pare bine ca gasesti timp sa ne scrii... va doresc sa va adaptati programul cat mai repede.
Camelia, nu am inca, altfel te-as fi anuntat.
Iris hahahahaaha mi-a placut 'incapatanati ca tatii"
Raluca, uleiul de masline e super ok, mai ales acum la inceput. parerea mea e sa lasi calciul deoparte fara analize. la fel si zymafluor-ul, nu se da asa repede.
Alinuk bine ati revenit acasa.
Irina, hai ca nu mai e mult pana vineri... mai are timp domnul grumezel sa se coaca putin
aryia, mai bine epidurala decat rahianestezie.... generala ..... nu prea. ai incredere in instinctul tau [;). crede-ma ca nu suferi deloc la scoaterea cateterului, simti o mica intepatura si atat.
Selene sper ca sunteti ok... da-ne mai multe detalii te rog. sanatate piticei!
Daiopri, azi ma duc la control si vad ce stabilim... daca nu e maine.... e saptamana viitoare. zic eu , sa vad ce parere are si mandra. asa zici, te vezi la 40+....?
spic, ai o anemie de sarcina... in limite normale as zice pe moment. cam multa glucoza in urina dar poate fi legata si de o dieta mai bogata in glucide.leucocitele si neutrofilele sunt ok, ele oricum au valori marite in sarcina. vgm si tcmh nu ma prind ce sunt.... sunt abrevieri frantuzesti...oare?
Alina felicitari pentru somnicul prelungit... sa o tineti tot asa!!
Alina1976 spune:
Roxana, merci . Sa dea DD sa o tina tot asa...
Fetelor, voi ce stiti referitor la indemnizatia noua de crestere copil, acei 85% se calculeaza la venitul BRUT sau NET??
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchi123 Buna mamici cu si fara burtici! Ce sa va zic, sunt moarta de oboseala, ma exploateaza la maximum bebe mic, il iubesc de mor...este ceva ce nu pot exprima in cuvinte. Sa va spun in mare cum a decurs nasterea: Este 07, 15 min duminica dim. ajung la spital cu niste emotii imense, durerile ma apucasera de noaptea, probabil tot din cauza acestor emotii, ma intalnesc cu dr. imi face formalitatile de int. si fuga la garderoba dupa care direct la salonul cu pricina, la sala de nasteri unde este si blocul operator sunt cateva saloane de travaliu; dr. vine cu idei noi si ma intreaba facandu-ma sa inteleg ca este mai bine sa nasc natural cu peridurala si uite asa nu stiam ce sa fac, in acest timp mi-a facut 2 calciu im si unul iv. si s-au instalat contractiile dureroase, cu timpul au devenit cumplit de dureroase, ca sa nu mai lungesc, cand am ajuns la apogeul durerii si dilatatie 4cm am facut soc nervos, am inceput sa arunc cu ce nimeream si am cerut urgent cezariana asa cum fusese planuit...intr-un tarziu adica la 15,00 m-au bagat in sala si asa am adus pe lume minunatul meu baietel ...cam asa a decurs nasterea... Bogdan GabrielDoamne ajuta |
Aalina spune:
citat din mesajul lui Alina1976 Roxana, merci . Sa dea DD sa o tina tot asa... Fetelor, voi ce stiti referitor la indemnizatia noua de crestere copil, acei 85% se calculeaza la venitul BRUT sau NET?? S-a nascut minunea SABINA-MARIA Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Din net din pacate.
cu Fabian si Dorian
AMR 7 saptamani
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui IRA_LIZA Fetelor, Am trecut sa va salut, ma oftic k nu apuc in momentul asta sa citesc din urma, abia am apucat sa trec razant prin cee 2 pg ale capitolului astuia.Pt Ingrid70: NU te mai uita la filme despre nastere!!! nici naturala si nici cezariene!! destul k, pe ultima suta de metri, te ia panica de toate cele, mai ales daca esti la primul copil, asta mai lipseste, sa te uitzi la filme cu nasteri k sa te zdruncini si mai si!! va fi excelent, o sa vezi, totul va decurge f bine. Iti spune lucrurile astea o mamica fosta burtica trecuta in mod repetat prin spaime de genul asta! fetele care citeau ce-am scris cu o zi - doua inaunte de a naste stiu ce spuneam: ca nu mai am chef sa nasc si k as vrea sa raman gravida fo eva Ira 37+ (cred! recunosc k am pierdut numaratoarea exacta) mami de Lizuca |
Am o colega de serviciu care a nascut de doua ori cu gineco a mea si care m-a asigurat ca totul va fi bine. Vorbesc cu ea des si ma mai linisteste! Chiar acum ma duc la ea!34+
ingrid70 spune:
Bebelusi, pt hemoroizi mi-a dat niste supozitoare Carpicon S si un unguent cu tataneasa. A zis ca trebuie sa-l rezolvam inainte de a intra in nastere. Mi-a mai dat si niste ovule Colposeptine, cica sa dezinfectam calea de iesire a bb-ului.34+
ingrid70 spune:
Am fost la gineco ieri, vesti nu prea bune. Cica placenta este anterioara (cea mai rea), bb nu s-a intors desi trebuia, dar mai poate sa se intoarca pana in sapt 37 si cordonul este tot aglomerat in jurul gatului. Daca nu se intoarce bb facem cezariana, daca se intoarce nastem normal. Tot nu s-a vazut ce este, deci vom afla, probabil in momentul nasterii. Urmatorul control il avem pe 29 ian cand implinim 37 de sapt sa mai evaluam situatia. Nu mi-a luat secretie si pt analizele de streptococ B. Poate la urmatorul control?Acum plec la serviciu sa-mi duc concediul prenatal si apoi in vizita la o colega! Va pup!34+
bebelusi spune:
Ingrid mersi, o sa incerc cateva zile cu crema pe care am cumparat-o acum, daca nu, o sa incerc ce ti-a dat tie. Sunt foarte bune supozitoarele pe care le-ai primit pentru mai multe chestii, nu numai pentru hemoroizi. Eu am mai luat.
Alina vrei sa spui ca Sabina doarme deja singura in camera ei? Nu iti e frica sa nu se inece noaptea sau sa pateasca ceva? Sa ma anunti si pe mine te rog...
Billy oare ce o mai face ca nu ne-a mai zis nimic desprea ea
Selenuta totul e bine???? Sigur nu e ceva grav??
Fetelor eu adorm asa de greu seara....ma enerveaza de nu mai pot si ma trezesc dimineata cu usturimi de gat de mor. Nu inteleg de ce. Am pus apa pe calorifer pentru ca umidificator inca nu am apucat sa luam dar degeaba.
Maine mi-am facut programare la coafor sa ma tund, abia astept
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
buna fetelor! am si eu cateva intrebari pt cele cu bebei:
cam cat timp papa copiii vostri la san?
voi scoateti cu pompa din sanul din care nu a papat sau il lasati asa?
bebe meu are o pielicica subtire sub limba care ii tine limba prinsa de tot de guritza. pana acum un medic mi-a recomandat sa il duc la un chirurg sa ii taie pielicica respectiva, iar altul mi-a spus ca doar dupa 3 luni se merge, pt ca in timpul asta e posibil sa se desprinda singura. stiti ceva despre asta?
cand plange ii iese putin buricul si din cauza asta ii tinem buricul lipit sa nu faca hernie. am inteles ca e posibil sa tot lipim la el cateva luni. daca a mai fost cineva in situatie, ne poate spune cat timp a durat?
38+ DAVID
CADIA spune:
Bee, sunt pe aici.
Ieri am fost la ceva cumparaturi lejere.... si am mai pus cate ceva la spalat.
Hai curaj, ca nu mai e mult, impinge si tu peretii aia putin, sa nu mai vina peste tine
Azi cum mai esti?
tuchi, sa ma ierti, dar am ras ieri cu sotul meu de "aruncatul cu ce nimereai", parca ma inchipui pe mine in momentul respectiv.Nu de alta dar si eu vreau sa incerc sa nasc natural si mi-e ca ajung sa reactionez ca tine.
alinuk, bine ai revenit pe marile ecrane, ca ne era dor de tine.Multi pupici proaspatuli flacau.
bebelusi, si eu am facut antitetanosul de gura dr.gineco si a dr. de familie.M-am lasat pe mana lor ca am zis ca stiu ele mai bine.
Alina, si eu stiu ca se calc 85% din net.Pupici somnoroasei de Sabinutza si sanatate multa, sa scapati de raceala.
37+cu CLARA MARIA