Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 5
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 larissa, scuze, dar nu vad nimic frumos in a urmari pe cineva pe forum ca sa-ti descarci nervii. Pentru asta sint si alte solutii: ![]() ![]() , orice, dar nu FBI si KGB pe forum********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
O da chiar n-am urmarit nimic. Nu aveam somn...ca ma enervasem evident si am intrat pe subiectul vostru ( pentru prima data). Si? ce-mi vazura ochii! Oricum nu mai intru. Mi-a ajuns!
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
mariussimiuc spune:
Larisa,daca ai fi intrat cu intentii pasnice cred ca alta iti era primirea...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Larisa,daca ai fi intrat cu intentii pasnice cred ca alta iti era primirea... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Nu intentionam sa scriu pentru ca stilul acesta de bascalie si misto nu mi se potriveste. Vroiam sa vad despre ce este vorba la prietenia asta la plesneala. Nu e tocmai placut sa gasesti o injuratura la adresa ta! Si nici macar nu sunt grasa...
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
kay spune:
iar poposii? mai, da ti rog, lasa-ma. bre, ajunge !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Larissa, da' ce stil de umor practici tu? Ca vad ca tot dai pe aici. Esti in sau out, sa stim si noi ... in puii mei! ![]()
I never fake ... sarcasm
kay spune:
deci, nu-ti place stilul de bascalie, dar ai vrut sa vezi despre ce e vorba? pai... cum de stii despre ce e vorba si nu-ti place si tot nu stii despre ce e vorba... si mvai, chiar cand am scris aia ai ales sa-ti clatesti ochii cu de-ale forumului? dupa 14 capitole? mai, mai.
punct
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui kay deci, nu-ti place stilul de bascalie, dar ai vrut sa vezi despre ce e vorba? pai... cum de stii despre ce e vorba si nu-ti place si tot nu stii despre ce e vorba... si mvai, chiar cand am scris aia ai ales sa-ti clatesti ochii cu de-ale forumului? dupa 14 capitole? mai, mai. punct oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Ihi si mai ales cu
dupa tineIrina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

larissa_79 spune:
Kay, ti-am explicat ce si cum! E problema ta daca crezi sau nu.
Madame, umor...dar nu de mahala. I am out! 
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
mariussimiuc spune:
Aliooo...duamnelor...mai usor cu mahalaua ca suparati o doamna fina.
Na,ca m-am nervat!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kay spune:
larisa, nu te-a chemat nimeni aici. daca aveai ceva CU MINE, scriai pe PM. da-ti place spalatu in public. te rog, nu mai intra. multumesc !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S