Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 4
MadameBovary spune:
De ce sa-ti dea cartonas, fai? Ce i-ai zis? Ca-s pierduta in spatiu, nu pot sa fac prea multe chestii in acelasi timp si am pierdut firul aici...
I never fake ... sarcasm
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 umflatel poa' sa se dea si el dupa mine, ca incape ![]() kay adevarul e ca ai comis-o si tu acum cu :"mama ma-sii de grasa" ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
cui pe cui se scoate,nu?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay [...] doar nu mi-oi lua iar cartonas !!! |
pai daca iti iei gradu' pe umar, larisei ce sa-i dea? Ca te-a urmarit pe forum ca sa-si verse oful. Asta nu se face!
Tantzo, cind ti-am zis io ca sexu' bashcalia si rock&rollu' or sa ne duca la ZZ, nu m-ai crezut
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
era ironie, ca eu vb, grasa graselor. si era vb de faptul ca s-a intamplat la topicul de slabit. deci se presupune ca suntem grase.
ce-i cu voi nebunelor? v-ati pierdut uzul ratiunii?
cam in genul asta, de bascalie, la mine aici pe plantatie, intre noi, negrii.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Tantzo io te somez: ori esti cu noi, ori cu messu'. Pai se poate? Asta-i tradare pe fatza!
Io ma duc la
(parca am mai zis asta cu fo 2 pagini in urma...am uitat
)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Kay ai putea s-o raportezi la moderator. Chestia asta cu fugaritul pe forum mi se pare cel mai jenant mod de a vrea sa te faci auzit.
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Tantzo io te somez: ori esti cu noi, ori cu messu'. Pai se poate? Asta-i tradare pe fatza! Io ma duc la (parca am mai zis asta cu fo 2 pagini in urma...am uitat )********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
gata,mishule,hai la culcare,ca maine mergi la scarbici...fetele au acum au acum subiect de dezbatut,iar stau toata noaptea la taclale...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
bey, io nu raportez. na. poate vroia fata sa intre in club, si citea aici.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
mai intii sa treaca de proba eliminatorie si dupa aia sa se mai gindeasca sa intre aici. Da' dupa cum s-a manifestat, cred ca am fi avut surpriza sa ia proba 
misha71 spune:
acu' chia ca plec! Noapte buna tuturor!