Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 6
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Kay, ti-am explicat ce si cum! E problema ta daca crezi sau nu. Madame, umor...dar nu de mahala. I am out! ![]() Larisa si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
eu vad ca esti inca IN
I never fake ... sarcasm
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Aliooo...duamnelor...mai usor cu mahalaua ca suparati o doamna fina. Na,ca m-am nervat! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miha imi poti spune si mie cum faci tortulete alea minunate/
Anu trecut la ziua lu sebi am luat un tortulet asemanator cum l-ai avut pe cel al baietelului tau la gradi si tampitii astia uitasera sa scrie numele si datra nasterii
,am scris io cu cioco,dar am spus ca la anu fac eu cu manaIrina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

mariussimiuc spune:
Irina,blat de pandispan si crema ganache de ciucalata.
Oana,tu n-ai vazut ce-am scris acu. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
MadameBovary spune:
Avusei o revelatie.. noroc cu Larissa! Noi ne balacarim aici, nu? Facem misto din ala ieftin, de duzina. Daca am fi barbati am bea bere, am ragai si am fi misogini si am glumi pe seama femeilor din viata noastra, nu? Da' asa suntem m-u-i-e-ri care facem bascalie din aia, urata si trista. Hai ca ma duc in coltul meu sa plang de atata tristete. Propun sa incepem sa scriem si cu greseli ortografice, ortoepice si de punctuatie, ca sa ne potrivim mai bine in peisaj!
I never fake ... sarcasm
mariussimiuc spune:
Eu ma'c sa-l vad pe Dr House.Si intre timp ma mai pilesc nitel,poate ma fac si eu o fina sh-o delicata. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kay spune:
grasooo !!! mihaela-grasa, na !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Eu ma'c sa-l vad pe Dr House.Si intre timp ma mai pilesc nitel,poate ma fac si eu o fina sh-o delicata. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Greeeeeeeeeeeeegooooooooooooooooooorrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy
... ce naiba atata romantism?
direct!! Si asa, in picioare, nu
I never fake ... sarcasm
kay spune:
gabitzoo !!! unde esti mama?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui kay gabitzoo !!! unde esti mama? |
macar AZI sa presteze si ea, ca mi-e mie asa ca nu vine de la sine copchilul ala daca nu depun si ei un minim de efort
I never fake ... sarcasm
marami spune:
Bey, voi vreti sa fo luati dupa cap de la mine ori vreti cartunase? Ha?! N-aud! So dus drak si sexu si bascalia si R@R, samana a cuib de viespi
Ati pus-o!!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze

(13 iulie 2006)