Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 12
andruskandu spune:
Tantzo, m-am linistit ca nu-i cu ochi
! Dar eu n-o sa fiu nasa...
Noe, taty l-a dus prima oara la cresa, si m-a sunat apoi aproape plangand...
Gabriella, mama, daca nu prestezi, nu vine bebe, creds ca stii asta
... asa ca, repede, la treaba... prinde ovulatia din mers...
Plec sa-mi iau kupilu' de la cresa...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana kokiy - asa i-am zis si eu gabitzei acu' vro tz-spe pagini. Ca si eu dormeam de rupeam ... chiar inainte sa stiu ca sunt insarcinata. Gabitza - sa stii ca esti buna de cinste si la mine si la Kokiy daca-i asa cum zicem noi. Sa fie cu oki! Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
buey,voi sunteti intr-o dunga?N-aveti toate tiglele pe casa?Io n-am facut
mey! Oare-i de la sucu' baut?Tanztooooooo,nu mai bea suc ca iese cu ochi,buey !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
bine c-am mai intrat odata la ovulatia lu gabitza, ca uitam de teste. bey, mie nu mi-au venit rusii, da dupa fatza pe care o am (3 cosuri
) e pe vine... am o pofta de peste... da d`ala... nu stiu de care, imi vine amintirea olfactiva [:D= da nu stiu exact care e... era sa zic peste marinat ![]()
va pupi ca am plecat la grocery pe bune de data asta, ca se lasa cu nori, se duce in mama ma-sii fericirea mea straluce...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay bine c-am mai intrat odata la ovulatia lu gabitza, ca uitam de teste. bey, mie nu mi-au venit rusii, da dupa fatza pe care o am (3 cosuri ) e pe vine... am o pofta de peste... da d`ala... nu stiu de care, imi vine amintirea olfactiva [:D= da nu stiu exact care e... era sa zic peste marinat va pupi ca am plecat la grocery pe bune de data asta, ca se lasa cu nori, se duce in mama ma-sii fericirea mea straluce... oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
spor la cumparaturi...!ti-am trimis pm!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kokiy spune:
Cum naiba Gabita sa ramai insarcinata daca al tau e tot plecat
...sigur
s-au atrofiat, saracii ,nici nu mai stiu pe unde e iesirea
...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Cum naiba Gabita sa ramai insarcinata daca al tau e tot plecat ...sigur s-au atrofiat, saracii ,nici nu mai stiu pe unde e iesirea **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
buey,cand am cerut un sot de-al vostru ptr bb n-ati vrut sa dati! acu' ma multumesc cu ce am si ma plang de GTA 4 si somnul in care pic cand ovulez !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay bine c-am mai intrat odata la ovulatia lu gabitza, ca uitam de teste. bey, mie nu mi-au venit rusii, da dupa fatza pe care o am (3 cosuri ) e pe vine... am o pofta de peste... da d`ala... nu stiu de care, imi vine amintirea olfactiva [:D= da nu stiu exact care e... era sa zic peste marinat va pupi ca am plecat la grocery pe bune de data asta, ca se lasa cu nori, se duce in mama ma-sii fericirea mea straluce... oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Cadano,mie ce-mi cumepri,ha?
Ia vezi acolo nu gasesti vreun copil de-al strazii? adu-l aici ca-l impart cu Coana closca !
Gabriela
Morgano spune:
pfuai ce m-o mancat limba la subectu cu tatzele la 8 ani.
am bagat o crema de zahar ars, daca mai si iese.... hehehe.... il astept pe al meu cu haleala si dulciuri, ca sa nu aiba pretentii de altele. ![]()
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
andruskandu spune:
Bre, sa nu va suparati pe mine... dimineata nu prea sunteti, seara n-am acces la calc. (ca pune taty mana pe mouse), asa ca-mi fac mai greu aparitia.... dar citesc TOT!
G. (taty) ma lua mai devreme cu "ce gasesti tu interesant pe DC? Stai si-ti pierzi vremea...." I-am replicat "pai, cam asta-mi ramane... in lipsa de altceva
...".
Daca-l intreb unde-i punctul G
cred c-a uitat, ca s-a cam atrofiat
...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
Nu mai vorbiti de ochii mei din uter, ca nu stiu ce va fac!! Si asa ma uit circumspect la sangerarea asta ca nu e ca pe vremurile bune si ma apuca pandaliile!!
Daca o lasa-o CANDVA pe Oana paranoia, ma apuca pe mine mai mult ca sigur!
Intru si ies ca ma duc sa-mi duc odorul la pishu
. Va gasesc tot la capitolul asta, daaaaaa?
Serbanica, mama, te-am speriat?? Hai, incetisor, vino, ca nu-i mare provocare: niste cui, niste foc, o poezioara, niste matanii si gata, te-ai scos ![]()
I never fake ... sarcasm