Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
bey, m-o lasa paranoia pe mine, da n-o las eu pe ea !!!
GABRIELA POPA. daca in urmatoarele 6 luni nu concepi 1 dupa caz 3 copii, eu cu tine nu mai discut. CLAR !!! ti-am luat d`ala de monitorizat fertilitatea, deci nu ovulatia, feritilitatea. iti scrie la ecran acolo cand esti gata de facut plozi si cand nu. ca sa nu irosesti si obosesti organu dejeaba. si iti garantez eu ca e bun, ca la banii astia iti faceam eu un copil si ti-l dadeam, si tot ieseam mai "eftin". BRE, daca nu scoti plodu anu viitor, s-a termintat prietenia noastra. sa vezi ce plesneala iti iei atunci !
ceva mai usor de atat, de facut plozi, eu nu cred ca exista. iti zicea acolo tot, asa ca doar sa presteze gabitza si sa stea cu scobitorile alea in sus !!!
asea. sa ne calmam.
umflatel, acu citesc ![]()
andru, te vrem mai des !!! partia te vrea !
MB, ti s-o atrofiat uteru de la atata nedormit, parol !
eu am cumparat de m-am spart, ca m-au deturnat raketii ca mergem la cineva pe la 3, iar acilea nene, nu te duci cu mana-n fund si stomacu gol, ci invers. asea ca m-am facut de-un tort Godiva sa le duc la oameni. daca asa se face ... fac si eu ca ei, doar-doar mi-or servi o rosioara ceva. a, nu mai zic, romanu (Al) , cand a vazut branza Chedar s-a dedat la branza si crackersi si struguri si a ras tot platou de anttreuri... deci, cum sa nu-l iubesti ma?
hai va pup ca tre sa ma spal pe dinti, ca am vizita ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay bey, m-o lasa paranoia pe mine, da n-o las eu pe ea !!! GABRIELA POPA. daca in urmatoarele 6 luni nu concepi 1 dupa caz 3 copii, eu cu tine nu mai discut. CLAR !!! ti-am luat d`ala de monitorizat fertilitatea, deci nu ovulatia, feritilitatea. iti scrie la ecran acolo cand esti gata de facut plozi si cand nu. ca sa nu irosesti si obosesti organu dejeaba. si iti garantez eu ca e bun, ca la banii astia iti faceam eu un copil si ti-l dadeam, si tot ieseam mai "eftin". BRE, daca nu scoti plodu anu viitor, s-a termintat prietenia noastra. sa vezi ce plesneala iti iei atunci ! ceva mai usor de atat, de facut plozi, eu nu cred ca exista. iti zicea acolo tot, asa ca doar sa presteze gabitza si sa stea cu scobitorile alea in sus !!! asea. sa ne calmam. umflatel, acu citesc andru, te vrem mai des !!! partia te vrea ! MB, ti s-o atrofiat uteru de la atata nedormit, parol ! eu am cumparat de m-am spart, ca m-au deturnat raketii ca mergem la cineva pe la 3, iar acilea nene, nu te duci cu mana-n fund si stomacu gol, ci invers. asea ca m-am facut de-un tort Godiva sa le duc la oameni. daca asa se face ... fac si eu ca ei, doar-doar mi-or servi o rosioara ceva. a, nu mai zic, romanu (Al) , cand a vazut branza Chedar s-a dedat la branza si crackersi si struguri si a ras tot platou de anttreuri... deci, cum sa nu-l iubesti ma? hai va pup ca tre sa ma spal pe dinti, ca am vizita oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

Cadano, adicatelea de ce io sa nu obosesc organu',ha? numai Tantza si cu Patria?
N-o vezi pe Tantza ca-i paranoica,deja se vede mamica si io numai de srama de rufe n-am stat agatata si nik !

Buey Cadano,io am sa-ti trimit o poza cu chiciorul meu sa vezi ce bulane am. Sa stii ca la picioare nu-s slaba.De la fund in sus sunt aschie,da' chicioru' e de dama bine !
Noi tre' sa ne intalnim sa-ti platesc testele ,dragalasha. Cu banii pe care i-ai cheltuit pentru mine, ii luai ceva Sosonicai.Corect,nu?
Si tre' sa-ti fac tochitura aia,in pana mea. Ca tu, organu' si cu mama ce visati toata ziua la asta .

Cadano, daca maine nu dai raportu' la aia 6000 $ ,bueeeeeeeeeeeeeey,buey,daca nu spui, buey, acolo sa ramai. CLAR?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
hai ca a dat Domnul sa-l dau josde pe scaun pe consort, ca a pus stapinire pe netu' meu 
| citat din mesajul lui MadameBovary Iote aici, aici, ici si www.smh.com.au/ffximage/2005/12/02/House_051202011818170_wideweb300x450.jpg" target="_blank"> aici si daca nu te saturi, cauta Gregory House si delecteaza-te cu mai multe poze I never fake ... sarcasm |
unde dreak ati gasit aurolacu' asta?

PS am ajuns si io la pagina 6. Asteptati-ma si pe mineeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
Ce-mi place titlul topicului "ceva profund in fiecare zi".Moama, si ce i-as spune ce ceva fac io profund,si ce profund (in cazul in care nu-s constipata
)),da' iau avertismnet.Sigur !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Io plec la Sovata.Misho,mergi? ca acolo se fac plozii !![]()
Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui sorana Apropos de inchinare la moaste - parca stabilisem o data, demult, ca voi locui intr-un borcan intr-o biblioteca ... pe unde o umbla Stanescu - n-o fi gasit subiectu' asta ... Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
Aha! Si parca pe mine nu ma primeati linga voi ca se rupea raftu'
Da' chiar, cum de nu ne-o fi descoperit Stanescu?Io zic sa schimbam titlul subiectului, asa poate ne-o gasi mai usor: scuze ca nu-mi amintesc da' a zis cineva (marami, parca) In loc de "Prietenie la plesneala" sa fie CUIBUL DE VIESPI! Ce ziceti mahalagioaicelor, agramatelor si GRASELOR?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
seara buna si de la mine...ce faceti,mahalagioaicelor,bascalioaselor?
bai am o durere de cap...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kokiy spune:
| citat din mesajul lui umflatel seara buna si de la mine...ce faceti,mahalagioaicelor,bascalioaselor? bai am o durere de cap... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Lipsa
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Aha! Si parca pe mine nu ma primeati linga voi ca se rupea raftu' Da' chiar, cum de nu ne-o fi descoperit Stanescu?Io zic sa schimbam titlul subiectului, asa poate ne-o gasi mai usor: scuze ca nu-mi amintesc da' a zis cineva (marami, parca) In loc de "Prietenie la plesneala" sa fie CUIBUL DE VIESPI! Ce ziceti mahalagioaicelor, agramatelor si GRASELOR? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ma bagati si pe mine la grase?
Merge la titlu' si "gaitele"
Gabriela
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Lipsa **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
oare asta sa fie?dupa numai o saptamana de absenta...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!