Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Uite domne' cum s-a inventat www.youtube.com/watch?v=alAKj7NvzUo&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">comertul

Mishule, la poza asta, mi-l inchipuiam pe-al tau iesit din mahmureala aia,de dupa palinca ...sigur mai aveti pisica

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Io zic ca am speriat-o si am oripilat-o suficient de mult pe Larissa ca sa abandoneze stalkingul .

Beeeey, dati-mi si mie cola, cafea, frappe, cappucino, ceva, ORICE, sa ma trezesc, ca daca stau in picioare si inchid ochii, adorm instantaneu . Ritmul asta cu somn de la 05:00 pana la 10:00 nu-i foarte sanatos, nu?

I never fake ... sarcasm

doo palme, e bun?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Va citesc de mult dar acum am vrut sa intru sa va felicit ca meritati din plin.As vrea si eu la voi dar nu stiu daca m aprimiti si ce trebuie sa fac.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png

vrei in club? citeste la prima pagina! cand ai i_executat cerintele de acolo, treci pe la biroul lui misha, sa te mai consulte ea odata! nu de alta, dar tre sa ai toate bujiile cu tine.

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:

Va citesc de mult dar acum am vrut sa intru sa va felicit ca meritati din plin.As vrea si eu la voi dar nu stiu daca m aprimiti si ce trebuie sa fac.

Bine ai venit printre nebuni!
Ce tre' sa faci, scrie pe prima pagina !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Cum sa nu am draci cand desteapta pamantului n-a mai gasit de cine sa se ia decat de Oana ?!
Frustrata cred ca madam Larisa e, ca pe ea atarna grasimea, nu pe mine !
(Moama ,ce mijto ar fi sa am si io un kil de shunca la purtator )

In alta ordine de idei, cum naiba sa fie la mine cu ochi cand luna asta io am dormit si am batut campii pe forum iar organu' a bagat GTA4? nici telepatic nu s-ar putea !

Oano, raspunsul ptr cei 6000 $ .AZI !

Gabriela

coana mare,ai 6000 euro si n-ai ce face cu ei?daca oana nu are nevoie de ei pt sosonica,am eu pt mihaitza....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

soro,n-am zis ca am!dar ii strangem,toate la un loc.
Tu esti suparata pe mine,stiu,dar n-am putut face nimic. Sunt un biet palmas,ca toti dintre noi !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

vrei in club? citeste la prima pagina! cand ai i_executat cerintele de acolo, treci pe la biroul lui misha, sa te mai consulte ea odata! nu de alta, dar tre sa ai toate bujiile cu tine.

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Ai gresit. Tre' sa-i lipseasca ceva la bujii, daca le are pe toate cu ea si sunt in buna stare de functionare, nu-i de noi

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

kokiy - asa i-am zis si eu gabitzei acu' vro tz-spe pagini. Ca si eu dormeam de rupeam ... chiar inainte sa stiu ca sunt insarcinata.

Gabitza - sa stii ca esti buna de cinste si la mine si la Kokiy daca-i asa cum zicem noi.
Sa fie cu oki!

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bai ce zi superbas

nu-mi vine sa cred e soare si straluce eu va apasat, ma duc la grocery sa-mi iau rosii si branza, ca neaosu

serbanica, bine-ai venit, nu te lua dupa noi guri rele, baga aici de la tine, scrie sa imediat te integrezi - conditia de baza e sa-ti lipseasca... multe de la cap

evribadi

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hello, fetele...
Acu' am reusit sa citesc cele trei capitole juma', da' pana maine, cine stie ce surpriza mai am.
Irinus, eu il luam pe Andrei in brate si-adormeam impreuna, eventual dadeam o tura-doua prin casa, apoi m-asezam cu el in pat. Poate intr-adevar e de la frig, si patura rezolva.

Da' v-ati dat la "mahalagisme de doi (2) bani, hai?

Kay, te-aparam, mama, sigur ca te-aparam...

Vio, pe Mihnea, cu dintisorul rupt... se repara el, la dentist.

Ieri am mai scris un mesaj si mi s-a inchis calc. inainte de a-l trimite...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:

Cum sa nu am draci cand desteapta pamantului n-a mai gasit de cine sa se ia decat de Oana ?!
Frustrata cred ca madam Larisa e, ca pe ea atarna grasimea, nu pe mine !
(Moama ,ce mijto ar fi sa am si io un kil de shunca la purtator )

In alta ordine de idei, cum naiba sa fie la mine cu ochi cand luna asta io am dormit si am batut campii pe forum iar organu' a bagat GTA4? nici telepatic nu s-ar putea !

Oano, raspunsul ptr cei 6000 $ .AZI !

Gabriela

coana mare,ai 6000 euro si n-ai ce face cu ei?daca oana nu are nevoie de ei pt sosonica,am eu pt mihaitza....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

soro,n-am zis ca am!dar ii strangem,toate la un loc.
Tu esti suparata pe mine,stiu,dar n-am putut face nimic. Sunt un biet palmas,ca toti dintre noi !

Gabriela

gabriello,tu vrei bataie?oi fi eu mai mica decat tine,dar tot te bat,ai auzit?ce te face sa crezi ca sunt suparata?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput