Sa sune odataaaaaaaaaaaa telefonu!
Raspunsuri - Pagina 6
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Cred ca nebuna era cuvantul! Saraca,asta a fost concurenta la Nora pentru mama 2. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Si inainte la NOra pentru Mama 1 (pt. cine nu stie, un reality-show unde se tiganesc si se balacaresc niste tzatze cateva luni la rand)
Se zice ca a fost ajutata sa intre in televiziunile din Bucuresti de celebra "Doamna Veronica", ca rasplata pt. "serviciile" aduse in Nora pentru Mama 2
CriPOD spune:
Celebra, celebra! Eu in Canada la radio am auzit de ea... "the crazy hysterical romanian talk host".
Eu nu i-am putut citi misiva fara sa adaug intonatia de urlatoare insitenta...
Penibila.
Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...
valentinag spune:
citat din mesajul lui mQQm Celebra, celebra! Eu in Canada la radio am auzit de ea... "the crazy hysterical romanian talk host". |
Vorbesti serios????
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
CriPOD spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentinag
Vorbesti serios???? "La vita e bella" De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Virgin Radio 99.9 FM, ieri dimineata la "rush hour". Doar acu' am inteles la ce se refereau cu "flipped-out".
Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...
batool67 spune:
Prezentatoarea aia era de/a dreptul penibila. eu in locul producatorului o dadeam afara si apoi o internam la o clinica sa isi face ceva controale. Dupa ce ca e urata, mai e si isterica.
valentinag spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mQQm
Virgin Radio 99.9 FM, ieri dimineata la "rush hour". Doar acu' am inteles la ce se refereau cu "flipped-out". |
Moama acu ne auzim si la stiri la canadica!Cu ceva de bine nu ne auzeam
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
simali spune:
citat din mesajul lui ile77 [quote]citat din mesajul lui ligia13 am faculatea de jrunalism, am 4 ani de tv in spate.. deciii STOP.... nu se mai poate... http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims |
Daca asta are facultate de orice eu o sa-l dau pe fi'miu la scoala de arte si meserii. Cred ca daca se face tamplar sau ceva de genul asta macar stiu o treaba. Sa ai o facultate in Romania a devenit deja un lucru desantat. O sa ne fie rusine sa recunoastem asta in curand.
alice
Yaia spune:
citat din mesajul lui IonescuOana celebra "Doamna Veronica", ca rasplata pt. "serviciile" aduse in Nora pentru Mama 2 |
Stiu ca am plecat de ceva vreme din tara, dar inca ma uit la posturile romanesti de tv si eu una nu am auzit de celebra "Doamna Veronica"...ori nu e ea atat de celebrau, ori eu am imbatranit...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentinag spune:
citat din mesajul lui Yaia
Stiu ca am plecat de ceva vreme din tara, dar inca ma uit la posturile romanesti de tv si eu una nu am auzit de celebra "Doamna Veronica"...ori nu e ea atat de celebrau, ori eu am imbatranit... ================================== |
Daca te incalzeste cu ceva,nici macar eu,care n-am plecat nu stiu cine este celebra doamna
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
citat din mesajul lui CristinaT
m-am uiatt degeaba. nu vad nimic 14 febr - 9 ani si :) |
Cristina, daca mai e valabil...
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/835418/Dan-Diaconescu-la-gunoi-CNA-amendeaza-OTV/
Jos, in caseta, ai si fimuletul...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007