Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
poti sa ii dai ceai de menta dar dai neindulcit ca il bea si daca nu ii trece poti sa ii pui un varf de smecta in el
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Ramo2007 spune:
Corina, Baby Drink e dulce...nu-i mai da o perioada.Nu stiu ce sa spun despre menta.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Babyzapi, e asa de scumpica cu cercelusi Anca_27, Mar_ysa, Aleinad, multumesc fetelor pentru raspunsuri. Deci nu e singura, ma gandesc ca o fi normal sa-si reduca nr. scaunelor pe masura ce trec saptamanaile. Oricum, a umplut pampersul de doua ori peste noapte si a golit matzele de tot Fetele cu doi copilasi...cei mari ai vostri se mai trezesc peste noapte?? Ma refer la cei de 3,4,5 anisori....Rebeca ma termina in ultimul timp, se trezeste mai ceva ca sor-sa, iar eu umblu dintr-o camera in cealalta toata noaptea. Azi-noapte urlau amandoua, m-am dus sa trezesc sotu' si i-am zis sa aleaga in ce camera doreste sa intre, ele avand camerele fata in fata....uuffff _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Neatza!
Da!!!!!!!!
Sebi se trezeste in fiecare noapte, inca de cand eram gravida cu Antonio.... Are 'griji' dom'le!
Ori cica 'viseaza urat' ori ii este sete (si desi are pahar cu apa la el in camera, cere sa-i dau eu, in mod special) ori face pisu (si tre' sa ma trezeasca 'sa ma anunte' inainte) ori pur si simplu, zice pe de-a dreptul ca vrea sa doarma in pat cu mami sau 'in camera cu Antonio'.
Eu m-am obisnuit... Nici macar nu mai contabilizez de cate ori ma trezesc noaptea, e ceva... 'normal'....
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
la coada la medicul de familie ca sa ii arat tzatzele si sa ii dau si bani dupa aia! la naiba, unele fac bani din chestia asta si eu platesc. macar de le-as arata cuiva gratis si as iesi in castig asa. m-am dus bou si m-am intors vaca (dupa 2 ore si cu bani mai putin in portofel) a zis ca nu mai are ce sa mai imi faca, ca nu vede nimic patologi, sa iau antib si sa astept. chestia buna e ca mi-a schimbat unguentul de sfarcuri cu unul cu vitamine poate asa scap de iritatie. de umflaturi si durere nu stiu cum scap (varza, branza, ...). colac peste pupaza parca simt si niste mancarime si parca si la celalat san la fel. ma rog, vestea buna e ca ma duc vinerea ailalta la ginecoloaga pt controlul de 6 saptamani si o avea si aia alta idee. doctorul de tzatze e ginecologul, nu? in alta ordine de idei fi-mea care a iesit din puseul de crestere de 3 saptamani la 4 saptamani a intrat acuma in cel de 6 saptamani (la 5 saptamani fix) urla de foame. a mancat la 7.30 inainte sa plec bine, la 9.30 mamica ii dadea biberon ca nu au putut sa se mai inteleaga cu ea, apoi dupa 80ml de biberon i-am dat eu iara ambii sani, acuma urla iar. idei? opinii? sugestii? sanii ii am goi, abia a terminat. ALRA 8kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
Sincer, imi pare rau de tzitzili tale....
As vrea si eu sa pape asa bine Antonio.... Dar nu, al meu e lenes si papa putin si creste inceeet.... Deja pt mine, '6kg' este un prag psihologic....
leeloo5979 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Fetele, bebelina mea are diaree. Medicul a zis sa-i dau ceai de menta, indulcit cu glucoza. A mai dat careva ceai d ementa la bebe? nu stiu ce sa fac???? O doare rau burtica, vrea sa pape non stop. Si eu am avut scaun moale, dar nu diaree. Ieri i-amdat babydrink. Cumpara de la farmacie pliculete de Hidrasec sunt speciale pentru sugri, mie mi-a fost recomandat de pediatru, asa se numesc si se dizolva un plic in 100ml apa, si se da cam 10-15 ml odata. Eu i-am dat in ziua respectiva de 3 ori...e foarte amar, da-i cu seringa. ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu |
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
BraveGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorellay
Cum iti dai seama ca are diaree?Diana mereu face asa zemos...da nu mi-am pus problema de diaree...Se aud mereu "sparcaieli"...si kk e mai mult zeama... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] |
Pai pana acum era pastos kk. Si incepuse sa faca rar. Am inceput sa-i dau ceiut, maxim 20ml pe zi si facea kk zilnic, de cateva ori pe zi. De 2 zile am observat ca face moale, asa ca am inlocuit ceaiul de fenicul si chimen d ela Humana cu Babydrink care are menta. Dar d edimineata s-a auzit rau de tot cum bolboroseste burtica si a facut mult kk care trece d epampers si costumas. E apos rau de tot, cu niste firisoare prin el. Ma gandesc ca am opapat eu ceva...suspectez marul. Pana acum nu am mancat si dupa ce am mancat mar a iesit moale. Si eu am usoare dureri de burta, dar nu am diaree. Ma gandesc sa beau eu ceai de menta...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
mav spune:
citat din mesajul lui brie Neata mamici, noi in week-end am fost la niste prieteni care au un baiatel de aceeasi varsta cu brianna. s-au jucat si brianna a cazut din patul de sus (aveau un pat supra-etajat) direct in cap. m-am speriat ingrozitor de tare cand am auzit urletul si cand am vazut-o intinsa pe spate iar manutza dreapta o tinea stramba. am crezut ca e coloana.....dar se lovise la cap. imediat mi-au venit in minte si imaginile cu fretele meu si nu va dati seama in ce panica am intrat. a plecat sotul repede cu ea la Bagdasar Arsenie i-a facut radiografie si din fericire nu are nimic. a durut-o capul 2 zile si mi-au zis sa-i dau Nurofen. acum e ok. cea mica - a fost pediatra ieri la noi la un control de rutina. a crescut 5 cm in ultima luna si a luat in greutate 1,200. saptamana viitoare am facut programare la ecografie de sold la Mircea Stamate la Medlife. cam atat despre noi.....ma duc sa citesc din urma http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Doamne fereste de asemenea patanii! Bine ca Briana este ok!
Ce bine creste mezina!!! (Se vede treaba ca Antonio a ramas codas....)
elilov3 spune:
corina faza cu kk diaree si mar am patit.o si eu....apoi am realizat cauza...am scos mrul din alimentatie si gata si-a revenit...cum spui si tu si pe mine ma durea burtika ...sanatate
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
mav spune:
citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, voi ce la dati bebeilor cand sughita? ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
...lui Antonio... nimic!
...lui Sebi, o gura de apa....
Sa nu cumva sa-i dai lui bb lamaie!!!!!!!!!!
diana21 spune:
Mav, cand sughite ii dai tzitzi si ii trece in cateva secunde. Pe cuvant, functioneaza de minune!
BraveGirl, eu nu cred ca e diaree, diareea are legatura cu numarul de scaune mai degraba decat cu consistenta. Asa cum zici tu facea si Tudor, adica lichid, exploziv si cu firicele. Si nu odata, ci de 10 ori pe zi.
Daca el facea 10 scaune lichide pe zi, pana la doua luni, ei bine,d e o saptamana face greu si doar o data pe zi. Se schimba si chestia asta, nu e musai sa faca ca inainte. Ceai de menta e ok, cu glucoza pulbere. Eu cred ca baby drinkul e de vina, pe tudor l-a constipat, vad ca, ca de cand i-am dat a inceput sa faca o data pe zi, cum am mai spus.