Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alra imi pare rau de problema legata de sani...uff nu poti ajunge mai devreme la ginec?
spiridushule la tine ce mai e cu sanii?
eu ieri daca am bantuit prin magazine am sarit o mulsoare...si evident buba...am dat acasa cu muls lichide multe...azi noapte m-am muls sa isi dea drumul sanii imi venea sa daduse plimbatul in mine...in sfarsit de dimineata si-au dat drumul de am umplut cearceaful de laptic...inca ma mai dor, dar am scapat de galmele ale mari...sa verdem ce o mai fi

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

idei de torturi pentru botez
http://www.lookstyle.ro/produse/Torturi%20Evenimente/Torturi%20Botez.htm

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

11.40-7.25!!!!

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

11.15 - 01.00
01.15 - 02.20
03.30 - 05.20
05.40 - 07.00

Sunt varzaaaa Vreau si eu!!!

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Alra, ce-i dai sa pape de doarme atat? A mea iar suge des, cred ca de 12 ori pe zi, alt puseu de crestere .

pai zisei ieri: 2 sani plini la 7.30, lapte praf la 9.30 - 80ml, apoi iara 2 sani plini si apoi urlete, sughit si nani

ALRA 8kg+

Pai zi asa soro ca-i dadusi lapte praf . Eu nu ma mai joc, lapte praf nu produc.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

pai zisei aseara - fusei la dr si am stat mult si a urlat ca naiba si au trebuit sa ii dea ceva. da in general nu ii dau lapte praf seara si tot dormea de pe la 1-2 pana la 7.30-8.30, adica 6 ore si ceva oricum.
da acuma iara e in puseu, de vreo 2 zile si nu mai am de gand sa o las sa imi distruga sfarcurile care oricum sunt rosii si crapate de la puseul trecut. daca tipa in continuu dupa hrana seara ii dau si praf intre supturi, macar sa am timp 1.5-2 ore sa mi se umple sanii.

ALRA 8kg+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi!
Ginye, eu ii dau pt. sughit ceiut.
Babyzapi, tin pumnii pt. diseara la dr!
Lorelay, Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe!
Fetelor, eu am post natal pana pe 3 februarie.Cand trebuie sa depun actele pt. indemnizatie?
Si bubulinei mele i-au aparut bubite pe fata...pe frunte si un pic pe tample.Am dat-o ieri cu Trixera de la Avene si parca s-au mai dus.
Intreba cineva cat costa ursitoarele...720 Ron, mi se pare cam mult pt 20-30 de min, nu stiu sigur daca le luam...mai bine dau banii astia pe altceva pt. bubulina...vedem.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Tortul il fac la cofetaria Alice.Tot de aici am avut si la nunta...sunt extraordinar de bune, iar pt. botez au niste torturi SUPERBE...si doar 41 Ron kg.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eli, tu esti mai rau ca mine cu sanii. si eu am fost ieri creanga in magazine, aveam sanii plini rau cand am venit insa a supt si a fost ok.
nu pot sa ajung mai repede la ginecologie, insa nu e critica situatia. doar ca stau cu securea deasupra capului ca umflaturile le fac imediat daca prinde prost la un supt. durerea e suportabila sa zicem ...

ALRA 8kg+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, bebelina mea are diaree. Medicul a zis sa-i dau ceai de menta, indulcit cu glucoza. A mai dat careva ceai d ementa la bebe? nu stiu ce sa fac???? O doare rau burtica, vrea sa pape non stop. Si eu am avut scaun moale, dar nu diaree. Ieri i-amdat babydrink.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bravegirl e bun si babydrink contine menta...sanatate multa
alra off aceeasi senzatie o am si eu cu securea...

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele, bebelina mea are diaree. Medicul a zis sa-i dau ceai de menta, indulcit cu glucoza. A mai dat careva ceai d ementa la bebe? nu stiu ce sa fac???? O doare rau burtica, vrea sa pape non stop. Si eu am avut scaun moale, dar nu diaree. Ieri i-amdat babydrink.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Cum iti dai seama ca are diaree?Diana mereu face asa zemos...da nu mi-am pus problema de diaree...Se aud mereu "sparcaieli"...si kk e mai mult zeama...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput