Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
theea spune:
Rocco bine ai venit ma bucur ca mai e cineva din Anglia.Eu sunt in a 8 sapt si din cate am inteles nu o sa ma vada nimeni pana in sapt 12 desi am mai avut o sarcina pierduta .Daca te-ai anuntat la gp atunci nu ai altceva de facut decat sa astepti o programare de la moasa sau doctor.Din cate am inteles de la fetele cu care lucrez iti fac 2 ecografii pe toata sarcina ceea ce mi se pare absurd.Daca mai ai nelamuriri spune te rog si poate te pot ajuta.Pupici la toate fetele si sarcini cat mai usoare.
8+
cezara
jojo_miha spune:
Mcrissa stiu ca nu ti-e usor sa scri aici insa ma bucur ca ai facut-o,eu cred ca te ajuta.Noi ne vedem in partea cealalta.
Cornelia este doctorita Daduian(dupa fostul sot) tot ea m-a ajutat si cu Teo,i-am dat si numele dupa ea Ioana.
M-am amuzat rau cu prezervativul,sunt gravida a 5-a oara insa asta nu am stiut
,si credeti-ma ca eu am avut sarcini cu probleme si nu m-i s-a recomandat.
Diana multa bafta maine,sunt sigura ca totul va fi ok.
Fug la somn,sunt sigura ca in seara asta voi putea dormi si eu.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
11+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
roco1617 spune:
Multumesc de raspuns Theea ( cezara ) ,eu astazi am fost la doctor si mi-a dat trimitere la moasa si am incercat sa ma programez si mi-au spus ca abia dupa o saptamina .
Cit despre analize am inteles ca in Tara se fac mult mai multe analize la acest stadiu 7,,,8 saptamini .
Aici nu mi-au facut nici o analiza
Chiar nu stiu ce sa zic .La GP mia prescris acid folic si mi-a facut un control foarte sucint( adica doar asa pipait ) si i-am prezentat eu testele de sarcina pe care le-am facut anterior acasa si mi-au iesit pozitive .
Cam asta a fost vizita la GP.
Astept si de la tine niste sfaturi caci eu nu sunt aici de foarte multa vreme si nu prea cunosc sistemul lor medical.
Tu iei acid folic sau pregaday ca mie asta mi-a prescris .
Va pup pe toate si tot ce va doriti sa se implineasca 

miki-miki spune:
Buna fetelor
, dc vreti sa ajutati toate cuplurile din Romania care au pb de fertilitate si isi doresc enorm un copil dar nu o pot face decat prin inseminare sau FIV intrati si votati ac articol. Chiar si dc doar dechideti pagina asta ajuta f mult deaorece claseaza art printre cele mai citite articole.
Va multumesc mult .
http://www.realitatea.net/blog-colectiv--ministerul-sanatatii-ne-intoarce-spatele_435591.html
Mccrisa
te imbratisez si sper sa poti sa o iei de la capat.
Monica
imi pare rau ca te-am speriat cu mesajul meu. Tu fii optimista , bb e bine si o sa-l vezi dansand la eco data viitoare.
Edit. V-am votat subiectul cu 5 stelute.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
icmanu spune:
jojo-miha - tu unde vrei sa nasti? la spitalul mare? de doctorul Raica Dan ai auzit? Stii ceva de el? El este doctorul meu si vroiam si parerea altor persoane despre el.
14+
andreiutasg spune:
Neata' mamici ![]()
Nusy, Elenada cat ma bucur ca sunteti la dr. Rotaru, asa daca ii sunteti paciente mai vechi puteti sa ma lamuriti si pe mine despre dumnealui.
Eu am pe 19.01 prima intalnire
cu el la Medical City; voi mergeti mai des la Elias sau la Medical City?; am stabilit sa merg in urma celor citite pe net. Sincer nu prea am citit ceva de rau (bine ...fiecare avem defecte) despre el. Lumea zice ca este comunicativ, sufletist, atent...chiar e asa?![]()
Sper sa tinem legatura ..mai ales ca avem acelasi medic. 

Andreea
9+
Dienuta79 spune:
Buna dimineata la gravidute,am avut o noapte agitata,mai am cate ore si trebuie sa plec la doctor.
Bia 28 am facut in saptamana a 14-a triplu test si mi-au zis va valorile care mi-au iesit sunt un pic cam mari pentru varsta mea si de asta mi-a fost recomandata amniocenteza.
Dienuta
16+
Dienuta79 spune:
Rocco ,Theea vad ca si in Anglia au aceleasi principii ca si aici in Spania,aici pe toata sarcina mergeam de vreo cateva ori la ginecolog,in rest numai la moasa,ea ne supravegheaza toata sarcina,pe 20 am si eu programare la moasa si la nastere tot cu moasa aproape ca nasti,doctorul vina cand totul e aproape gata.
Dienuta
16+
roco1617 spune:
Buna dimineata tuturorzmeuricilor
,
Dienuta 79 in primul rind mult succes la doctor astazi sper ca totul sa fie bine.
Am intles ca ai facut triplu test poti sa-mi spui si mie in ce consta acest test si de ce este indicat ?
Theea sper sa ne auzim daca doresti nr meu de telefon este 07917770665 ma poti suna oricind .
Va pup pe toate si o zi superba la toata lumea .
Roxana
7+