Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

eu sunt la Dr. Mihaela Margaritescu, care e la CFR2, Polisano.. si o alta clinica particulara (unde se si poate naste) dar pe care nu am aflat-o inca (pentru ca nu am intrebat).

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi ce surpriza placuta.
Ce ma bucur ca ai dat pe la zmeurici si sunt sigura ca vei reveni la noi si duoa cele 3 luni si vei sta cu noi pana nasti.

Mcrissa imi pare nespus de rau. Zici ca treci de 12 saptamani si gata ai scapat dar se pare ca nu e asa.

Am citit ca s-a dezbatut subiectul celule stem.
noi vrem sa recoltam. Credem ca macar atat putem face pt sanatatea copiilor nostri. medicina avanseaza cu pasi repezi si celulele stem vor vindeca si mai multe boli. Bine ar fi sa le prelevam degeaba si sa nu le folosim niciodata. am inteles ca pentru gemeni su chituri speciale.
sper sa duc sarcina pana la capat si sa le pot preleva celule stem puiutilor mei.

Cat despre subiectul love in dormitor nici nu mai stiu despre ce e vorba. De prin octombrie nu am mai avut astfel de iubiri si pana nu voi naste nici nu vom avea. am si uitat de ele.
dar bebeii sa fie sanatosi ca recuperam noi pe urma si poate facem si un bebe pe natural. mai stii de unde sare iepurele.

pupici la burtici

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

macrissa eu cand am auzit am ramas fara cuvinte nu stiam ca se poate opri di evolutie o sarcina atat de inaintata.
eu am fost la eco la 12 sap si 4 zile si era totul ok,dupa aia a vazut ms tau si am itrat in panica,eu greata si sani durerosi nu am de la 9 sap dar sper sa fie bine.am fost la dr miercurea trecuta ca ma durea burta dar nu mi>au facut eco ca au spus ca abia am facut si mi>a facut control normal sa vada daca am uterul contract si era ok.acuma abia astept sa vad pe bebe si ma rog la dumnezeu sa fie bine

monica mamica in devenire+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la zmeurici,nu am intrat de 2 zile si vad ca s-a scris ceva,m-am bucurat sa vad si ca Mcrissa a intrat sa ne impartasesca din suferinta ei,chiar i se simtea lipsa.Eu zilele astea am stat cu sufletul la gura,maine trebuie sa fac amniocenteza si am ceva emotii.Pot sa spun ca am scapat de greturi,mai am ceva dureri de burta,dar sper ca totul sa fie bine maine.

Dienuta ,16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor voi sunteti curajoase si nu are rost sa va faceti griji.daca vreti sa ma intrebati ceva va raspund cu cea mai mare placere pe PM, dar nu are rost sa va speriati si nu vreau sa scriu la niste zmeurici atat de dragi niste povestiri de groaza.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Romanitza multumesc iubita!
Mcrissa te imbratisez cu drag!
Lucialu
Muffinuta felicitari pentru curajul de a scrie la zmeurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

cristina...imi pare ffffffffffffffffffffff rau. mi s-a taiait tot cheful sa intru pe aici de cand ....of... adika citesc zilnic,m dar nu mai prea scriu. nu stiu. am pierdut nr tau de tel...am icnercat sa iti dau un mesaj, sa te sun..dar.... si am zis ca totusi e mai bine asa. sunt uele pers care vor sa fie lasate pana trece perioada mai grea. si totusi...ce s-a intampalt? cand poti vorbi, spune-ne te rog.
inca o data imi FFFFFFFFFFFFFFF RAU. curaj si speranta. caci speranta...moare ultima.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 16

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Alinutza78 ,

Multumesc de primire imi place mult la voi asa ca ramin aici.
Multumesc si de informatii am fost cu un milion de emotii zilele acestea .
Am asteptat de ani acest moment si acum cind a sosit am intrat intr-o panica totala .
La servici nu-mi aflu locul .Sper alturi de voi sa trec peste toate .
Aici in Andlia au tot felul de proceduri incerc si eu sa le dau de capat .Sa vedem ce se va intimpla cind voi merge la moasa ce teste imi vor face .Pina in prezent nu mi-au facut nici un test .
Va pup si sanatate multa tuturor gravidutelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Dienutza, scuza-ma ca te intreb dar am pierdut ceva zile de discutii, de ce faci amniocenteza? ti-ai facut triplu test si ti s-a recomandat sa faci amnio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Nusy, Cornelia, Romanitza - va multumesc frumos pentru raspunsuri ... m-ati scos din ceata
Mcrissa - imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Nu trebuie sa-ti pierzi credinta ... trebuie sa mergi mai departe pentru a-ti implini visul.

Andra_80 11+

Mergi la inceput