Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua si de la noi!

Andra_80, din ce siu eu, nu e nici o problema, ca se masoara niste hormoni, deci mancarea nu influenteaza rezultatul. Eu am mancat inainte de dublul test.

Nu stiu cum e cu pofta de dulce/sarat, dar la mine a fos tpe dos: la Maria sa nu vad dulciurile, iar la Stefan as fi mnacat numai ciocolata . Acum nu pot spune ca prefer ceva anume. Imi place sarat, dar mai ciugulesc si dulciuri. Dar sa nu vad portocalele si ciorba . Asa ca, fiecare cu ... greturile ei .

Ma plangeam ca ma simt prea bine ieri. Dar de unde, ca mi-a fost asa de rau aseara, ca in "vremurile bune".

In schimb, ieri am detectat ceva miscari in burtica si azi au fost clare: o data la birou si a doua oara in masina. Sper ca de acum sa il simt pe bb zilnic, s apot sta linistita.

Jojo, nu am auzit de dr.-ul tau. Cu el ai nascut-o si pe Teo?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bia28

mcrissa imi pare sincer rau,sa dea D-zeu sa ti se implineasca visul cat ma curand. Stiu ca trebuie sa fie dureros pentru tine sa povestesti dar poate ne impartasesti din experienta ta, ce simptome ai avut. Eu tot timpul traiesc cu frica asa si ma duc la eco cu o frica incredibila.
Ai avut sangerari sau ai descoperit la eco?

cel mai tare am simtit cu sufletul ca ceva nu e in regula.incepusem sa ma simt prea bine, greata disparuse de tot, somn nu imi mai era, dar ziceam ca e bine ca aveam sanii umflati(si acum ii am).totusi ceva in sufletul meu imi spunea ca ceva nu e bine deloc.nu am sangerat, nu m-a durut burta, nimic neplacut.l-am sunat pe dr sa ma vada inainte de data stabilita pentru urmatorul control.cand am ajuns la cabinet i-am spus si mi-a zis ca e paranoia de gravida ce cred eu.cand a pus ecograful pe burta a zis ca mamele simt ele ceva.atunci am stiu ce s-a intamplat.nu mai era nevoie de alte cuvinte.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mcrissa, ti s-a facut apoi chiuretaj? A dus puiutul la analizat?
muffi, cand vrei tu sa intri in clubul nostru esti bine venita!!!!!

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mcrissa imi pare rau pt ce ti s-a intamplat! sa te ajute DD sa-ti indeplinesti visul cat mai repede!
primul trimestru este "groaznic" pentru toate,dat fiind riscul ridicat de pierdere al sarcinii.... si eu de-abia astept eco de fiecare data....
eu cred ca este nedrept sa trecem prin asa ceva...dar nu depinde de noi

vally 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

muffinuta te asteptam aici in clubul zmeuricilor!!!

vally 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Mcrissa,
iti scriu si aici imi pare nespus de rau ,sunt alaturi de tine ca toate fetele..viata e atat de nedreapta cateodata.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Alinutza 78
merci esti draguta foc..vin acusica..

Moni,manuta de aur de la FIV + subsemnata baba-omida mama ce echipa..dar Moni,Vally,sunt fetelor slaba de inger pe moment..si mai bantui nitel pe la FIV si alde gravidutze..si vin numai sa mai crestem nitel eu si leutul meu drag..vineri am eco si poate mai prind curaj dupa..de abia astept,stii Moni cat mi-am dorit sa scap de la aspirante!!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Nu am mai intrat de mai bine de o saptamana,imi pare atat de rau sa aud atatea vesti proaste... Ioana, Lakrima,mcrissa - sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa va intareasca.
Eu nu m-am putut da jos din pat saptamana asta, am avut niste migrene ingrozitoare, nu puteam sa tin nici ochii deschisi, ameteam si mi-era foarte greu sa mananc cate ceva. Am fost la doctor care mi-a prescris Tylenol si Gravol, mi-a spus ca as putea face acupunctura sau presopunctura si ca totul e normal... Va spun ca niciodata nu m-am simtit atat de rau, bine ca mi-am mai revenit de ieri. Asta e si motivul pentru care nu am mai intrat pe net, nu puteam sa citesc nimic.

Andra 80 - am facut si eu ieri dublu test, mi s-a facut o ecografie unde mi s-au masurat niste parametri, apoi am fost la testul de sange. Rezultatele celor 2 teste se coreleaza si daca sunt probleme, esti anuntata de catre doctor sa faci teste suplimentare. Mi s-a masurat translucenta nucala si dimensiunile bb-ului. Are 5,5 cm si este foarte vioi, dadea din manute si picioruse, avea degetele formate, avea trasaturile fetei formate.Dar, dupa cum am spus, era f agitat, se tot intorcea cu spatele la noi si nu ne lasa sa il vedem... Aici nu au voie tehnicienii care fac testele sa iti dea amanunte referitoare la test, doctorul e singurul in masura sa iti dea rezultatele. Asa ca nu am aflat nici sexul, poate data viitoare.

Mi-am cumparat acum 2 saptamani si primele haine de graviduta, cu toate ca inca incap perfect in aceleasi pe care le aveam si inainte sa raman insarcinata. De fapt, greutatea mea oscileaza intre 46-47,5kg, asa ca nu cred ca am pus ceva pe mine deocamdata. Tot ma lupt cu greturile, dar totusi nu mai e ca la inceput, simt ca sunt pe cale sa treaca.

toate mamicile de zmeurici si prietenele noastre dragi care ne-au parasit deocamdata, dar le doresc sa revina cat mai rapid la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Mcrissa, ma rugam sa ne dai alt raspuns, acum chiar nu o sa mai pot dormi noaptea, eu ultimul eco l-am facut la 12 sapt si 6 zile si atunci ok, acum am programare abia pe 23 acum nu mai am rabdare. Si mie mi-au cam disarut simptomele dupa saptamana 13 , singurul simptom pe care il mai am e burta, destul de mare si sanii care ma dor f tare.

Bia 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

lucialu, Patricia si alinutza multumesc mult pentru urarile voastre!

13+

Mergi la inceput