Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Multumesc pt primire..e bine de tot la voi..am amanat de teama stiti voi ce ..mi sestrange inima de fiecare data cand vad cate o fata plecand..dar e bine ca aici ,pe site toate sunt luptatoare mai mari sau mai mici..
Elena,merci..imi numar si eu zilele pana la eco,stau asa cu inima stransa si mi se pare atat de nedreapta viata nici nu ne putem bucura in liniste de momentele astea unice!
Ioanatugs..mie stii imi ia ceva timp ..pana sa accept ca viata poate fi darnica..sunt optimista de fel dar mi-a luat viata de cateva ori asa de crunt ce aveam drag la suflet incat acum de teama suferintei cumplite pe care am resimtit-o de atatea ori nu mai am curajul necesar..dar eu te admir,as vrea sa am taria ta..
si Ioana la mine cumva timpul e atat de scurt..sunt clinici care nici nu accepta paciente de varsta mea care vor FIV cu propriile ovule..asta este realitatea..
Dienuta..mult noroc azi!
Fetelor,va las pe moment si va doresc sa aveti numai vesti bune,fara suparari,stres,scurgeri si alte grozavenii!!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Hello zmeuricilor
Andreea eu am mers la DR Rotaru mai mult la Elias. Prima data cand am fost la el am fost la medical City si mai merg la ecografia morfofetala de trim I.
Si eu merg tot pe 19 ian la medical city la eco morfofetala.
Eu il sti de putin timp mai exact decand sunt insarcinata dar sunt foarte multumita de el. Am o sarcina cu probleme si el a fost foarte atent si grijuliu si ne incurajeaza de fiecare data.
Mie una imi place mult de el si imi place ca si din punct de vedere profesional e foarte bun.
Muffi sper sa vina ziua cand vom rade de noi cat de disperate eram. Si e sunt sigura ca va veni acea zi. O sa ne citim postarile de acum si o sa radem. O sa zicem bai ce nebuna eram sa imi fac eu atatea griji degeaba.
O zi buna la burtici
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
andreiutasg spune:
Elenada am o mie de intrebari pentru el luni...
sper sa nu-l stresez. Stii cum care ii este programul la Elias si unde are cabinetul mai exact ? La privat sunt totusi niste preturi cam maricele...asa incat prefer sa-i pun lui banii in plic
Andreea
9+
jojo_miha spune:
Icmanu eu nasc prin cezariana si sa dau 2000 si ceva de euro la nastere,plus celule doar
sa fiu.In maternitate nu este atat de groaznic cum se zice,se foloseste legea banului.
Referitor la medicul tau am auzit si lucruri bune si lucruri rele ca de altfel desre toti medicii,nu ai sa gasesti pe cineva care sa fie numai vorbit de bine,esential este sa ai tu incredere in el.
Fetelor pe mine de ieri nu ma mai dor sanii,voi cum stati?Sunt un pic ingrijorata ca v-am zis ca am fost si sunt racita.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
11+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
uliiasi spune:
Buna, zmeurici!
Nici eu nu mai am niciun simptom, nici sanii nu-mi mai dau seama daca mai sunt umflati, poate ca m-am obisnuit cu ei si deja mi se pare ca asa sunt normali. De durut nu ma mai dor demult. Greturi, nimic...
Vroiam sa va intreb, cele care lucrati 8 ore pe zi, cum va descurcati? Mie mi-e tare greu sa stau 8 ore pe scaun, dupa pranz incepe sa ma deranjeze burtica, parca ma inteapa, stau cu pantalonii desfacuti la nasturi, nu gasesc nicio pozitie comoda, numar minutele si orele pana la 6 ca pe nu stiu ce....si seara cand ajung acasa ma arunc in pat si nu mai fac nimic...
Nu stiu cum o sa ma descurc mai incolo....
La voi cum e?
14+ 
jojo_miha spune:
Uliiasi vb cu medicul tau sa-ti dea o recomandare sa poti duce la munca pt a ti se reduce programul de lucru la 6 ore,ca si graviduta ai dreptul asta.
Of nu mai am rabdare pana sambata sa ma duc la echo,si cand m-o vedea fara analize........dar racita cobza cum era sa le fac?
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
11+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
roco1617 spune:
Buna din nou la toata lumea !
[b]Uliiasi [/b]si pentru mine e foarte greu la servici si sunt doar in 7 saptamini .Nu prea am asa multe simtome si doar rare ori greturi si foarte multa somnolenta si sini durerosi .
La tine cum a fost ?
E normal asa ceva?
Acum de 2 zile simt asa cum mi sa intarit burtica.
Este prima sarcina si sunt cam in aer , noroc cu voi ma informez zi de zi si citesc toate comentariile voastre .
Va pupic o zi buna in continuare va doresc .
Roxana
7+
Moniland spune:
Ce mai stiti de Rallu? A scris un mesaj ca merge la dr. si de atunci nimic. Sper ca e bine si ea si bebelusul.
cu

blanca000 spune:
Buna fete,
Am fost si eu azi la eco morfofetala de trim I si sunt tare bucuroasa
. Bebe e bine, e in parametri normali, se dezvolta corespunzator varstei. Ate tot ce ii trebuie si la locul lor.
Translucenta nucala are 1.3 mm..so e de bine...inimioara bate cu 155 frecvente/minut.
L-a masurat dr. peste tot si la capusor, si la torace, maini, picioare..a vazut ficat, stomac, imina..tot ce trebuie...nu a vazut sexul inca dar asta e..surpriza...
Bebe e voinic si creste repede..eu am 12 sapt si 4 zile, bebe are 12 sapt si 5 zile
...mi-o ia inainte..
De analize mi-a recomandat sa fac DRY TEST complet care e ceva mai decat triplu test (sau asa am inteles) si analizele de sange, caci eu pana acum le-am facut doar pe cele speciale.
Am fost cu rezulatatul si la medicul care ma urmareste (caci eco am facuto la dr. H) si a fost de acord cu toate..asa ca la luat sange cu mine...
12+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
nusy spune:
Andreiutasg: si eu sunt pacienta lui Rotaru doar de cand am ramas insarcinata,nu il cunosc dinainte. Mi l-a recomandat d-na dr.cu care am facut FIV-ul,intrucat ei doi colaboreaza.Mai precis,Rotaru vine joia la clinica Gynera,unde am facut eu FIV-ul.Asa ca am fost doar aici la el,de 2 ori deja. La Elias sau Medicalcity nu am fost inca.Este asa cum ai auzit...extrem de comunicativ,dragut,amabil,atent si am citit si ca este un bun profesionist...si este si tanar.Deocamdata sunt foarte multumita de el.Plus ca mi-a dat nr.personal de telefon sa-l sun oricand,in caz de apare ceva neprevazut.
Nusy
16+