Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
gallyb spune:
Multumim pt felicitarile la adresa dintisorului.
VIOLETA felicitari si voua pt iepuras.
Xenia (9.07.2008)
Didi81 spune:
Fetelor, imi spune si mie cineva de unde pot cumpara Infarix pt 6 luni?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui flo1980
soacra-mea sta la petre ispirescu iar eu una statie mai incolo....Si Tecky sta in petre.... Avem mall Liberty la trafic greu ( 2 statii inainte de tine/soacra)_ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
Tocmai cautasem si ma pregateam sa batg un link cu Ispirescu asta... Acum imi dau seama ca tot ziceati voi de Liberty Mall si ma tot intrebam care naiba mai e si asta.
Eu ma bag fara doar si poate, oriunde ar fi intalneala.
Cand vin fete de departe e musai sa ne prezentam
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux CAPRI ![]() ![]() ![]() VIO ca se regleaza lapticul dupa bebe, e clar,decat ca ma trezeste noaptea de ma stoarce. nu sunt buyna de nimic. si ma gadesc c anici pentru el nu e comod tare sa faca asta.ziua mai mereg, da noaptea....se trezeste urland si nu merge nimic. am zis ca poate nu e de foame, poate ma reped io sa ii dau tzitzi. dar nu merge nik, nici suzy, nici in brate, nimic. daca il pun la tzitzi, suge cam 10 min, poate 15 si adoarme. il pun sa ragaie, de multe ori nu iese nik si il pun in pat unde se trezeste, dar daca ii pun suzy adoarme.deci...unde gresesc??? Ruxandra, binecuvantata si Andrei TudorANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
si al meu se scoala peste noapte 1-2 ori si tot cam asa sunge, 10-15 min, u am reusit nici eu sa il conving sa ia suaza, apa sau ceai ... doar titi e buna si gata
e sper sa se scoale mai rar dupa ce il diversific mai bine
el suge oricum f mult, cand ii dau o masa diversificata, am sanul plin, de explodeaza, tre sa mamulg mereu, am si o porcarie de pompa, ma gandeam sa imi iau una avent, chiar si sh, ca aia a mea, ma apuca pastele pana mulg; are cineva avent? sunteti multumite?
eu ma consolez, ca atunci cand s-or insura nu o sa ne mai deranjeze noaptea ... deci vreo 30 de ani mai avem
| citat din mesajul lui bujo Filip a cazut din pat ![]() ![]() ![]() ![]() L-am pus pe canapea in sufragerie si l-an inconjurat cu perna de gravida. M-am dus sa-i aduc suculetu si nici n-ajung bine in bucatarie ca aud o bufnitura. Cand ma duc inapoi il gasesc cu fata in jos si plangea saracu de numa. Are ditamai cucuiu in frunte si putin zgariat pe nas. Cum pana mea a reusit sa cada peste perna nu stiu, ca el nici macar nu se rostogoleste. Intotdeauna l-am sprijinit cu ceva ca sa nu alunece dar se pare ca niciodata nu e de ajuns.![]() ![]() A tipat juma de ora saracu, si pe mine m-a busit plansu. Nu pare sa aiba nimic altceva ca m-am uitat la el. Nici sucul nu l-a mai vrut, doar tzitzi, acum a adormit. Offff, ma simt o incompetenta.![]() ![]() ![]() bujo mami de Filip |
stai linistita, o sa mai cada de n-ori, de fiecare data o sa ti se rupa inima, o sa te panichezi, o sa ai mustrari de constinta ...
la mine prima data Yvo a cazut din carucor, la 3 luni, a fost super naspa, a cazut cu fata in jos, pe ciment, am coborat dintr-o banca si au fost treptele prea inalte si s-a scurs, de atunci, copiii mei merg numai cu hanul, chiar daca nu se misca
ultima cazatura a ei a fost asta vara, cam ajuns cu ea si la spital ... a cazut din scaunul de masa (cu mine alaturi, ii puneam paine cu unt), se tot ridica in picioare si nu stiu cum a reusit sa pun mana pe de laturi si a caut cu capul de gresie, i-am facut radiografii, consult neuro, tot tacamul ... ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a pazit-o!
David a cazut o sg data, l-a pus taica-su in scaunl de birou si doar ce am auzit ca urla ... si mi l-a adus (eu eram la bucatarie, faceam mancare) ... aveam niste draci pe el, cu greu m-am abtinut sa nu il fac cu ou si cu otet!
am o lista cu simptomele care trebuie urmarite la bb cand se lovesc la cap, pe timp de 48 de ore de la incident, o sa o caut sa le scriu aici (printre ele tin minte, somnolenta, voma)
asa ca accidentele astea sunt inerente, uneori nici nu apuci sa reactionzi chiar daca esti langa el (asta mai ales cand se va face mai mare); eu nu am avut timp sa pun mana sa o prind cand a cazut ...
| citat din mesajul lui mada_mxm Bujo mai sta in bouncer in restul nu mai sta in leagan vrea sa sara din el daca se poate si vrea sa traga fluturii jos iar in gym nu mai sta demult acuma sta pe jos pe o paturica inconjurata de un teanc de jucarii si face exercitii de rostogolire/mers de-a busilea/ stat pe burtica etc. E ca si coltul de joaca ce zicea Tecky parca i-am facut un locsor al ei unde sta si se joaca. In bouncer mai incape se mai joaca la el da nu are rabdare multa adik sta oleaca si apoi se plictiseste ii place sa fie libera pe jos sa se rostogoleasca prin toata casa in orice directie ca o pun pe patura si in 2 minute e cine stie unde prin sufragerie ca asa rostogol rostogol se duce unde vrea sa ajunga. ![]() Eu vreau sa le dau pt ca sunt in stare f buna is ca noi cel putin bouncerul si leaganul si gymul am si cutii de toate la ele si noi nu mai avem ce face cu ele. Acusi triez si toate jucariile ca aveam o tona de la Ari si am mai primit cateva si la Ami deci ne dau afara din casa asa ca acusi dau si toate jucariile de pana la 6 luni ca in afara de vreo doua trei care is mai ponosite restul sunt ca noi, ca daca au avut atatea s-au jucat putin cu ele fiind as amulte au avut unele preferate si restul is noi. La fel tre sa fac si cu hainele am haine next un teanc noi noutze daca au fost purtate o data sau de doua ori asa ca si alea zboara acusi ca sunt bune si decat sa le dau la charity poate ii folosesc cuiva, cele gen body etc care is vechi le iau la crape de facut curat sau le dau la charity da astea bune ar fi pacat. [blue]Faeries, come take me out of this dull world, For I would ride with you upon the wind, Run on the top of the dishevelled tide, And dance upon the mountains like a flame. William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894 |
ti-am scris mail referitor la vanzarea ta. daca mai ai si alte jucarii de vanzare, te rog sa imi spui
in alta ordine de idei, am fost azi in hambarului, NEBUNIE
am stata 3 ore, pe -10 grade, nu imi mai simteam degetele de la picioare de frig ... la preluat erau 2 functionare, extrem de sictirite!! iar noi 100 si ceva de oameni inghetati bocna
multa nesimtire in tara asta ... anka cand pleci soro? ca tare bine faci ... os a caut si eu joburi prin austria, poate gasesc ceva, in ro ...

pica , ce patisi? a zis cineva ca asta e forum de dat sfaturi si cine nu da sa plece? eu ma bucur de sfatul cu otetul (de lingurita minune) ... bunica sotului spala si cratitile de inox cu esenta de otet, intrebarea e, de care otet, normal, de salata?
eu vad forumul asta ca pe o delectare ... nu apuc sa stau prea mult, nici sfaturi nu cred ca dau ...
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
diarux spune:
IRISS moama, ce bine ca mai suuunt|!
singura diferenta e ca sanul meu nu pocneste de lapte. si cu pompa manuala de la chicco nu mai merge d emult. adik nu reusesc decat sa ma ranesc la sfarc in cele din urma. electrica..a vrut sa imi trimita IRLANDEZIA da pana ajunge aici , imi pleaca laptele de tot, asa ca mai mare daraua decat ocaua. iar cas a dau alti bani si poate nici sa nu mearga...nush ce sa zic...Plus ca lui ii place s asuga EL nu as aii dau in bibe.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Ralu79 spune:
Da, mai Ruxi, ce sa fac
Daca gura m-a luat
Nitelus pe dinainte
Las'c-acuma is cuminte
3 pupici zici? Foarte tare
Sa nu fie suparare
Uite 3 si de la mine
Dar eu nu mai am....rime

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui diarux IRISS moama, ce bine ca mai suuunt|! singura diferenta e ca sanul meu nu pocneste de lapte. si cu pompa manuala de la chicco nu mai merge d emult. adik nu reusesc decat sa ma ranesc la sfarc in cele din urma. electrica..a vrut sa imi trimita IRLANDEZIA da pana ajunge aici , imi pleaca laptele de tot, asa ca mai mare daraua decat ocaua. iar cas a dau alti bani si poate nici sa nu mearga...nush ce sa zic...Plus ca lui ii place s asuga EL nu as aii dau in bibe.Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
eu sunt plina de lapte, mi-e teama sa nu fac iar mastita, cred ca ar trebui sa ma mulg, nici nu stiu, la fii-mea a fost totul asa de natural, s-a intarcat treptat, a supt asa de frumos
la dav .. cosmar am avut rani la san si la 3 luni, am facut mastita la 5 luni ... si el vad ca mananca mult, inclusiv noaptea suge ca lumea, prevad ca o sa alptez mult si bine ... totul e sa nu mai fac mastita, ca ma termina psihic
Iriss mami de
anaxena spune:
in caz ca atzi intrebat de mine,sunt bine,sanatoasa...ma tot chnui sa recuperez din urma
revin
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
SunSmile spune:
Turtu super tare! Eu o sa fiu in petreceri atunci dar vin cu siguranta! Insa, fete, va rog, nu mall-ul ala, pliiiz. In afara ca parcarea e o mare problema, or sa sara iar nenii pe noi cu pozele. Hmmm. Eu ii dau mancare gatita, ca doar d'aia stau acasa. O sa-i dau borcanele cand plecam pe undeva, cand e vreo urgenta....chestii, trestii! Dar cazurile sunt atat de diferite...Poti incerca sa alternezi mancarea gatita cu borcanele!
Pica si eu gandesc la fel, daca te incalzeste cu ceva. Vis-a-vis de mine, evident! Cheer up!
Anna e de vis Ioana! Hai ca sterg eu poze de-ale mele, poate-ti mai fac loc si reusesti sa pui!
Narcis bun revenit!
Biri se muta si d'aia nu intra, cred. Plus jobul!
Noi in 6 luni n-am baut apa/ceai decat cand am avut eu pitici sa-i dau ceva IN ele. Insa intr-o zi dupa diversificare era uscata si a baut 60ml apa, era sa lesin. Acu nu mai vrea, laptele sa traiasca!
Cuscri imi pare rau pt buba Filipanului! Pup sa treaca! Nu mai zice ca esti incompetenta pentru ca nu esti! Se intampla si basta!
Ralu puseul de 26 de saptamani e unul cerebral, stii tu ca tot vorbim noi de ele. Si daca se mai asociaza si cu angoasa separarii, e jale! Pupam sa treaca boala!
Ana bine ai revenit! Ce mai face cea mai tare pepenasa?
Eu am avut glicemia 200 acu' juma de ora. Ma simteam ciudat (nu rau) si m-am gandit sa mi-o iau. Foarte bine, poate ma invat minte si redevin civilizata cu mine insami!
Seara buna!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
iriss27 spune:
sa stii ca nu dureaza mult pana iti livreaza din irlanda
cu cat da pompa?
Iriss mami de

soacra-mea sta la petre ispirescu iar eu una statie mai incolo....Si Tecky sta in petre.... Avem mall Liberty la trafic greu ( 2 statii inainte de tine/soacra)