Barbatii Capricorn

As dori sa aflu cate ceva din experienta celor care au in preajma un barbat Capricorn.Eu sunt Gemeni si,conform horoscopului,nu ne potrivim deloc.As vrea sa vad daca o asemenea relatie are sanse de reusita sau nu.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Raspunsuri

catya spune:
Buna.Sint in aceeasi situatie ca a ta.Eu gemeni sotul capricorn.Dupa 12 ani de zile de casatorie ,pot sa-ti spun ca ne intelegem f bine ,eu sint f incapatzinata si el la fel.Barbatul capricorn este f familist si face totul ptr cei dragi.Este sufletist pina in maduva oaselor,nu stie sa isi exprime sentimentele
(eu vorbesc pur de cel din dotare),trebuie mereu impins din spate sa spuna ce-l doare,este de fire mai inchis,dar cu siguranta cu partea sufleteasca sta extraordinar de bine.Da totul ptr cei dragi.Se gindeste la noi(la mine si la copii daca sintem bine
)dupa care daca mai are timp se gindeste la el
.Se enerveaza repede,dar si eu ca geaman sar ca arsa
iti dai seama ce iese,tot el este care ma impaca.Intr-un cuvint barbatul capricorn are f multe calitati pe care le apreciez ,este f fidel si gelos
.

prettysunshine spune:
catya, parca l-ai fi descris pe-al meuDeci sa nu-mi fac griji daca nu-mi spune in fiecare zi ca ma iubeste
?Si noua ne sare tandara imediat la amandoi,dar ne trece la fel de repede,dupa o repriza de tipat unul la altul
Principala problema in care nu ne intelegem e atitudinea legata de finante,eu sunt mana sparta,iar el e mai mult decat cumpatat
Si da,e foarte gelos si suspicios

octopusu spune:
Si sotul meu este capricorn, eu sunt varsator si dupa toate zodiacele este cea mai proasta combinatie posibila intre zodii. Noi suntem casatoriti de 6 ani si jumatate si ne iubim ft ft mult si acum. Pot sa spun ca ne certam des, dar ne si impacam ft repede. Despre el pot sa spun ca este sotul ideal (cel putin pt mine). Ma ajuta ft mult in orice. Curat facem jumate-jumate, spala, calca(cand e nevoie). Cu copii se descurca, aproape, la fel de bine ca si mine. Nu pot sa spun ca e ceva care sa nu faca. Si intradevar, este ft familist care cred ca este o caracteristica a zodiei.

dooku3 spune:
La noi e exact invers:eu capricorn(dar cu ascendent gemeni),el gemeni si relatia noastra are cam trei ani.Lui ii place sa fie in centrul atentiei,mie imi place sa trec neobservata;el e cheltuitor,eu sunt"calculata"(sau macar sunt mai calculata ca el:P);si multe alte aspecte opuse de caracter care,cred eu,ne ajuta sa imbinam personalitatile bine.Avem si chestii in comun dar alea sunt detalii:-))Acum nu stiu cat are de a face faptul ca ne intelegem bine cu semnul zodiacal dar atata timp cat e de bine..:))

giani spune:
Socrii mei de vreo 45 de ani se chinuie in combinatia Gemeni-Capricorn, mai precis ea e Capricorn. Ce sa zic, se urasc cu patima, s-acu' la 70 de ani tot viseaza sa se separe. Si au posibilitatea sa o faca, am ajuns la concluzia ca de fapt nu mai pot fara scandaluri, d-aia nu se separa. Au imbatrinit urit, nimeni nu ii viziteaza cu placere, rudele fug de ei, intr-una se cearta si fac scene, e aiurea. Sint ca soarecele si pisica, desi acum ca ii cunosc de mai bine de 20 de ani, am ajuns la alta concluzie: 'cine se aseamana se aduna'.

gabytza25 spune:
din pacate, eu am avut o experienta neplacuta cu un capricorn... desigur nu vreau sa generalizez... dar fiindca ai deschis subiectul: era egoist, infumurat, ii placea sa fie in centrul atentiei, nu stia sa alinte, era bucuros cand ceilalti il laudau pentru "achizitia" pe care o facuse cand s-a cuplat cu mine... toate astea m-au facut sa ma indepartez zi de zi mai tare de el... si dupa 2 luni sa inchei relatia. sunt fericita ca n-a fost vorba de iubire, doar... de-ale adolescentei valuri trecatoare. si chiar si asa, la un an dupa, cand eu nici nu mai auzisem nimic despre el, a venit la cunostiintele comune ae noastre si le-a aratat niste mesaje "inventate" pe care le semnase cu numele meu. sincer mi s-a facut de-a dreptul scarba de persoana lui.
asa cum am spus: nu vreau sa generealizez... cu siguranta ca felul in care se poarta difera de la om la om,desigur ca si astrele or influenta asa putin. dar nu trebuie sa iti faci un "must" din asta. ca sa iti dau un exemplu contrar, eu si prietenul meu suntem o combinatie (eu berbec - el fecioara) la care i se da mereu o compatibilitate de maxim 15%, dar cu toate astea in aproape 2 ani jum de cand suntem impreuna nu ne-am certat niciodata, eventual mici tachinari, dar nimic mai mult... ptiu sa nu ne deochiem .
eu zic ca cel mai bine e sa te intelegi cu OMUL, nu cu ZODIA.
numai bine

prettysunshine spune:
E adevarat ca nu se poate generaliza si ca toti suntem diferiti,insa am observat ca anumite carateristici generale ale zodiei se intalnesc la aproape toti membrii ei.Iar horoscopul indica la noi o relatie dezastruoasa,de asta am dorit am dorit sa vad daca exista multe situatii in care o astfel de relatie a mers.Asta nu inseamna ca daca horoscopul spune ca nu merge,gata ne despartim
Conform horoscopului,intre mine si fostul sot exista o compatiblitate foarte buna si totusi nu mai suntem impreuna.Prin urmare nu cred ca intotdeauna ce zice horoscopul e adevarat.

XIO spune:
Eu sunt capricorn si nu am putut sa fiu cu cineva din gemeni.
In afara de bunica-mea si inca cineva (care a stat 8 ani si ceva fara sa insele) , toate pers. din gemeni sunt f. deschise si darnice cand e vorba de sex (pe care le cunosc eu , evident).
Si fata asta de care vorbesc era cu un capricorn care contrar zodiei a comis adulterul in cea mai urata forma posibila.
Nu te lua dupa horoscop , traieste clipa.
Daca e sa ramaneti impreuna veti ramane iar daca nu , nu .
Eu am gasit un site foarte frumos si interesant despre compatibilitate , bioritm :
www.mihneafiran.ro (fa-ti cont la ei ca sa ai acces la toate , trebuie doar un nume si o parola)
iar pt. distractie ,
www.ele.ro , horoscop(sus)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

Motana spune:
Si al meu e capricorn si eu sunt gemeni, daca ne luam dupa horoscop nu ne mai casatoream! Adevarul e ca in plan asa "lumesc" suntem destul de diferiti. Eu sunt cam tipic geamana el poate nu atat de tipic capricorn. Mie imi place sa ies mai mult decat lui, cu mai multi oameni, in unele sunt mai superficiala, ma plictisesc repede. El e mai casnic, putini prieteni dar "alesi", super atent la detalii, nu se plictiseste niciodata de nimic. Avem insa un umor similar, aproape identic. Intre timp ne-am mai adaptat unul altuia dar fara sa planuim si m-am trezit si eu mai casnica si el mai ca vrea sa iasa si mie mi-e lene etc.
Dar cred ca ceea ce ne tine e ca de fapt avem acelasi spirit, adica dincolo de toate lucrurile astea zilnice suntem aproape identici. Ca valori, mentalitate, ce e bine si ce rau... suntem exact pe aceeasi lungime de unda si asta balanseaza muuuult mai mult decat micile diferente. Nu ne-am dat seama de la inceput de asta dar ne simteam bine impreuna si cand analizam nu stiam de ce.. caci vedeam verde-n fata diferentele dintre noi mai degraba decat asemanarile.
De obicei reactinam in aceeasi directie, de exemplu vedem ceva pe strada si amandoi.. "mama ce jenant", cand altora de langa noi nu li se pare, sau la filme cel putin, ne potrivim si ne completam perfect.
Am cunoscut si altfel de capricorni (poate mai tipici): egoisti, egocentristi, care se simt facuti la comanda, curvari, ce mai, contrari sotului meu.
Cred ca tine foarte mult de educatie si de valorile pe care si le construieste fiecare, mai mult decat o zodie sau alta.

dooku3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Eu sunt cam tipic geamana el poate nu atat de tipic capricorn. Mie imi place sa ies mai mult decat lui, cu mai multi oameni, in unele sunt mai superficiala, ma plictisesc repede. El e mai casnic, putini prieteni dar "alesi", super atent la detalii, nu se plictiseste niciodata de nimic. Avem insa un umor similar, aproape identic. |
Parca ne-ai descris pe noi Motana!Eu nu ma plictisesc niciodata,lui ii trebuie mereu vreo"jucarie"noua de care,dupa cateva zile,se plictiseste.Putinor lucruri ramane fidel in timp:pc-ul,crucea rosie,eu si acvariul