Barbatii Capricorn
Raspunsuri - Pagina 2

XIO spune:
Motana , nu stiu la barbatii capricorni cum e , dar stiu ca la femei fidelitatea este cea mai importanta.
Conteaza foarte mult si ascendentul
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

prettysunshine spune:
Xio,din cate am observat eu pana acum,Capricornii tin mult la fidelitate si poate de asta sunt si destul de posesivi.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

giani spune:
Da, ca si scorpionii, tin foarte mult la fidelitate, la fidelitatea partenerului pentru maria sa capricornul (scorpionul). Cu propria persoana sint niscaiva mai toleranti si secretosi (nimeni nu afla)

Motana spune:
XIO, asa e, fidelitatea e caracteristica a capricornului (cel putin al meu), si nu pot decat sa ma bucur . De altfel eu cred ca faza cu zodiile e doar o tendinta spre.... nu ca asa sunt sau nu. De exemplu se zice ca gemenii cam curvaresc, ei bine eu nu ma regasesc deloc aici, nici inainte nici dupa ce m-am casatorit. Si tata era gemeni si nu cred ca a umblat cu femei dupa ce s-a casatorit cu mama.
Ca sa va mai zic ca al meu capricorn nici dupa femei nu intoarce capul (poate e mai mult de educatie), in schimb cand suntem amandoi pe strada si trece o "focoasa" o remarcam imediat amandoi si incepem sa vorbim despre... dar nu cu lascivitate din partea lui (a mea nici atat)
E atat de ciudat caci 2 capricorni pe care i-am cunoscut in tineretile mele, fara sa ma fi implicat cumva, of of.. niste curvari si bleh total de aia anti-casatorie, exact ceea ce NU isi doreste nici o femeie maritata.
Ah si inca ceva capricornul meu e foarte sensibil, uneori prea tare, nu stiu cum sunt altii. 13+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

XIO spune:
" Nu trebuie sa va intrebati ce secrete de dragoste are Capricornul pentru ca pur si simplu nu au asa ceva. Punctul forte al Capricornului este altul si anume integritatea si determinarea sa. Nu accepta jumatati de masura #65533; totul sau nimic este motto-ul sau iar acest lucru este valabil si in privinta sexului. Trebuie retinut faptul ca un Capricorn are nevoie de timp pentru a se maturiza. Sentimentele sale se dezvolta foarte incet. Dragostea sa este unica si aminteste de suprafata calma a unui lac.
Nu va face gesturi spectaculoase, ci probabil va incepe sa planifice construirea unui cuib familial intim si placut. Dragostea si grija de a-i asigura familiei sale un viitor bun sunt sinonime pentru Capricorn. In casatorie, Capricornii se fac remarcati prin fidelitate si cumpatare. Pentru un partener care doreste sa traiasca pentru distractie si care doreste sa incerce mereu lucruri noi, grijile materiale ale Capricornului sunt plictisitoare. Pentru un Capricorn aventurile de o noapte sunt inadmisibile caci sexul pentru el nu este cel mai important lucru din viata. Niciodata nu se va abate de la calea ce il duce spre obtinerea scopului sau din cauza sentimentelor. "
La Capricorn in zodiac scrie ca odata inelati sau raniti pleaca fara sa spuna o vorba si nu se mai intorc pt. ca un astfel de comportament le este total strain si nu il inteleg.
Conteaza foarte mult si ascendentul , la fel de mult ca si zodia , pt. ca el da sarea si piperul personalitatii.
Eu spre exemplu nu sunt posesiva sau geloasa , prietenul meu mi-a spus ca isi doreste sa fiu
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

oanamada spune:
Xio, pai de ce nu ai spus asa fata mea....trebuia sa spui din start ca esti caprincorana si stiam cum sa te iau si ce sa inteleg!!! Asta off topic.
Pretty..sunt casatorita cu un caprincorn, soacra-mea e capricorn, nevasta lui unchi-miu este capricorn...si eu Balanta, adicatelea singura zodie care cica (scuze de cacofonie) nu trebuie sa aiba legaturi deloc cu domnii si doamnele Capricorn...si totusi suntem impreuna de 14 ani si casatoriti de 3....spre 4
Capricornul este fidel...prin natura lui este un familist convins asa ca daca face pasul il face! Sa nu cumva sa-i spui ceva de rau de copii sau de maica-sa ca ai incurcat-o!
Este o persoana interiorizata, care tine multe in ea si cand se exteriorizeaza o face uneori exploziv. Atentie, tine minte cele mai mici amanunte si le foloseste impotriva ta cand ti-e lumea mai draga...chiar si lucruri vechi de ani de zile.
Este ranchiunos si cere extrem de mult de la cei apropiati, mai ales de la partenerul de viata. Daca la altii ( mai ales prietenilor) le gaseste circumstanta atenuante pentru un lucru, tie nu-ti va gasi pentru ca asteptarile lui legate de tine sunt mult mai mari.
Nu-i vorbi de rau prietenii, nu-i critica ca nu rezolvi nimic.
Cand nu are chef de conversatie scoti cuvintele cu clestele de la el, dar daca tu nu ai chef....trebuie sa ai chef.
Este foarte incapatinat si rar de tot cedeaza...si atunci trebuie sa-i demonstrezi ca ai dreptate cu "formule matematice" (si chiar si asa recunoaste tarziu ca ai avut dreptate). Este foarte independent si nu-i place sa fie tinut "in lesa"....lasa-l sa mai plece cu prietenii la o bere sau la un meci ca altfel devine agitat. Este un tata minunat si un amant foarte atent si tandru....
Nu te lua la cearta cu el ca in 9 cazuri din 10 tu plangi si el sta calm....sau devine agresiv verbal (chiar daca ii pare rau dupa aia).
E foarte pisalog...mmm nu mai stiu...
Cu rabdare si intelepciune....poti totusi avea o relatie frumoasa de 14 ani si mai mult...cu el
Ps: Si un copil frumos si destept (dar seamna mai mult cu mama...ma omoara modestia la ora asta)
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Addicted spune:
Hai sa-mi dau si eu cu parerea: pai, in primul rand, exista diferenta intre zodiac si horoscop! La fel, caracteristicile zodiei depind de ascendent si de partile zodiei in care s-a nascut persoana respectiva. Am fost obsedata de zodii la viata mea, dar, culmea, n-am avut parte de nici un prieten din triunghiul meu - eu sunt leu. Prietenul meu e capricorn, cand am auzit, mi-a venit sa lesin, pentru ca aveam o parere initiala foarte proasta despre barbatii capricorn. Ne-am mutat dupa o saptamana de zile impreuna. La inceput mi-a fost foarte greu sa il descifrez, pentru ca, cu toate ca era o fiinta sociabila, era tot timpul inchis si nu isi exterioriza sentimentele nimanui, nici in ruptul capului. Suntem firi foarte diferite, eu optimista, cu capul in nori, dezorganizata, el ingrijorat de orice problema mica, cu planuri mari de a se aseza la casa lui, extrem de ordonat si curat, aproape pana la obsesie as zice. I-a luat mai mult de jumatate de an sa imi poate spuna ca ma iubeste, dar si cand mi-a spus-o, am fost sigura de asta. M-a invatat sa fiu mai cumpatata, sa fiu mai organizata, sa gatesc - se pricepe la asta mai bine decat 100 de femei la un loc E foarte atent cu ce se imbraca, are o colectie de peste 50 de perechi de pantofi, iar cand mergem la cumparaturi e mai bine decat daca as avea o prietena cu mine. El imi alege haine si imi spune sincer daca imi sta bine sau nu. Are un simt foarte dezvoltat in ceea ce priveste moda. Cateodata e bine sa ii aud parerea, insa de cele mai multe ori nu, pentru ca tot timpul are ceva de comentat si trebuie sa imi schimb hainele de cateva ori pana sa fie el multumit
E foarte sufletist, ar da si haina de pe el pentru mine sau familia lui si isi da si ultimul banut din buzunar pentru o cauza nobila sau pentru ceva ce stie ca imi place mult. Cu toate ca eu nu sunt materialista, el este si crede ca facandu-mi cadouri scumpe ma face fericita.
Iubeste extrem de mult copiii, ca si mine dealtfel, insa n-am cunoscut barbat care sa se inteleaga asa de bine cu copiii de orice varsta. Facem excursii foarte des, ii place sa mearga in locuri noi tot timpul. E melancolic, ii place foarte mult pianul si de fiecare data cand aude o piesa la pian, oriunde, se opreste sa o asculte. E copilaros mai tot timpul cand suntem singuri, ma face sa rad non stop si nu exista zi in care sa nu spuna sau sa faca ceva memorabil. Asa ca la noi nu exista plictiseala.
Acum si partile rele, din punctul meu de vedere: nu ma ajuta in casa decat foarte rar (adevarul e ca el e atat de ordonat incat, nefacand mizerie deloc, nu prea are ce sa faca); e obsedat de cariera si de bani, viseaza numai la masini si case scumpe; nu poate sa adoarma decat daca il scarpin in cap sau pe spate ; daca n-am facut cum a zis el si s-a adeverit ca avea dreptate, imi striga luni de zile dupa aceea ca nu l-am ascultat. E foarte critic, imi spune totul verde-n fata, crezand ca ma ajuta sa imi corectez defectele, insa eu sunt o fire incapatanata si fac totul in contra lui, desi stiu ca de multe ori ar fi bine sa il ascult.
Eh, ar fi multe de spus, insa, concluzionez: nu mi-as da Capricornul meu pe nici un Berbec sau Sagetator, la un loc Pentru ca stiu ca va fi un tata cum nu se poate mai iubitor pentru copiii mei, si asta conteaza cel mai mult pentru mine.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,8 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

prettysunshine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted Hai sa-mi dau si eu cu parerea: pai, in primul rand, exista diferenta intre zodiac si horoscop! La fel, caracteristicile zodiei depind de ascendent si de partile zodiei in care s-a nascut persoana respectiva. Am fost obsedata de zodii la viata mea, dar, culmea, n-am avut parte de nici un prieten din triunghiul meu - eu sunt leu. Prietenul meu e capricorn, cand am auzit, mi-a venit sa lesin, pentru ca aveam o parere initiala foarte proasta despre barbatii capricorn. Ne-am mutat dupa o saptamana de zile impreuna. La inceput mi-a fost foarte greu sa il descifrez, pentru ca, cu toate ca era o fiinta sociabila, era tot timpul inchis si nu isi exterioriza sentimentele nimanui, nici in ruptul capului. Suntem firi foarte diferite, eu optimista, cu capul in nori, dezorganizata, el ingrijorat de orice problema mica, cu planuri mari de a se aseza la casa lui, extrem de ordonat si curat, aproape pana la obsesie as zice. I-a luat mai mult de jumatate de an sa imi poate spuna ca ma iubeste, dar si cand mi-a spus-o, am fost sigura de asta. M-a invatat sa fiu mai cumpatata, sa fiu mai organizata, sa gatesc - se pricepe la asta mai bine decat 100 de femei la un loc ![]() ![]() E foarte sufletist, ar da si haina de pe el pentru mine sau familia lui si isi da si ultimul banut din buzunar pentru o cauza nobila sau pentru ceva ce stie ca imi place mult. Cu toate ca eu nu sunt materialista, el este si crede ca facandu-mi cadouri scumpe ma face fericita. Iubeste extrem de mult copiii, ca si mine dealtfel, insa n-am cunoscut barbat care sa se inteleaga asa de bine cu copiii de orice varsta. Facem excursii foarte des, ii place sa mearga in locuri noi tot timpul. E melancolic, ii place foarte mult pianul si de fiecare data cand aude o piesa la pian, oriunde, se opreste sa o asculte. E copilaros mai tot timpul cand suntem singuri, ma face sa rad non stop si nu exista zi in care sa nu spuna sau sa faca ceva memorabil. Asa ca la noi nu exista plictiseala. Acum si partile rele, din punctul meu de vedere: nu ma ajuta in casa decat foarte rar (adevarul e ca el e atat de ordonat incat, nefacand mizerie deloc, nu prea are ce sa faca); e obsedat de cariera si de bani, viseaza numai la masini si case scumpe; nu poate sa adoarma decat daca il scarpin in cap sau pe spate ![]() Eh, ar fi multe de spus, insa, concluzionez: nu mi-as da Capricornul meu pe nici un Berbec sau Sagetator, la un loc ![]() Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,8 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]() |
si uite-asa vedem ca desi sunt nascuti in aceeasi zodie nu pot fi mai diferiti de atat

oanamada spune:
Si nu-i asa ca atunci cand uita lucrurile te cheama sa-l ajuti sa le gaseasca pentru ca el nu le gaseste desi sunt sub nasul lui???
Si nu-i asa ca nu are habar ce diferenta este intre culori...al meu habar nu are ce e ala albastru, bleu si bleumarin, griul e maro, maroul mai deschis e kaki si tot asa...
La asta cu calatoritul nu ne potrivim...daca ar fi dupa el am sta tot timpul plecati....
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

prettysunshine spune:
Da,oanamada,intotdeauna cheile sunt sub nasul lui sau orice altceva ce cauta,si se enerveaza tare ca gata,le-a pierdut,desi stie foarte bine ca trebuie sa fie undeva in casa.Eu stiu intotdeauna unde sunt cheile sau bricheta sau agenda etcSi da,incurca groaznic culorile,albastru sau verde e cam tot aia pentru el