Puiuti de Randunici 2008!! (188)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
aia mica e prea dulce si nici nu ingrasa!
Am pimit mail de la neogen ca am primit un mesaj nou....fug repede sa vad ce coleg de liceu o mai fi dat de mine...ia uitati-va la sansa vietii mele!
#
SALUT
Numele meu este Michel, am vazut azi la profilul dvs. (www.neogen.ro) #351;i a devenit intrested in tine, i se va dori de asemenea s#259; te cunosc de mai mult, si vreau sa trimit un e-mail pentru a-mi adresa de e-mail ca s#259; pot da tine-mi o poza pentru ca sa sti cine sunt eu.
Aceasta este adresa de e-mail (michelnelson37@yahoo.com)
Cred c#259; ne putem muta de aici!
Sunt de a#351;teptare pentru dvs. de mail pentru a-mi adresa de e-mail de mai sus.
Michel
Aminti#355;i-v#259; de la distan#355;#259; sau de culoare nu conteaza, dar iubesc materie alots.
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Am intrat doar sa va pup nitel 
, am citit tot, dar nu mai fac scrisorica, sunt obosita si necajita...Razvanel nu se simte mai bine, il urmaresc in noaptea asta si daca tot ii este rau plec cu el la urgente... Il doare burta si-i e greata, nu e stricat la stomac...Rebecca a racit, e maraita, nervoasa, se trezeste intruna...Asa ca ma intorc la necajeala mea si va urez o noapte minunata, fara treziri multe.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
natynic spune:
Aaa, Tuchi si am fost gand la gand: in timp ce eram eu sub dus exact la asta m-am gandit: ca trebuie sa stabilesc cu bona plata cu ora. Daca vin acasa la 13, pa si la revedere, dar daca vin la 18...plata in consecinta. Cu condica de prezenta semnata la venire si la plecare![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Ei Stela, daca zici de scortisoara inseamna ca chiar ai papat si te cred ca ti-a placut
Pai se presara scortisoara la suprafata ca sa nu faca mucegai , dar cum eu probabil l-am baltacait pe drum s-o mai fi amestecat cu gemul
Papa mama, sa te faci si tu mare 
Eu zic sa incerci si maine cu suportul cine stie ce-o fi avut, vezi daca repeta figura...posibil sa vrea in picioare de acum daca a prins gustul, eu pe Vladutz NUMAI in picioare il spal, face dus
Dar in general mai urla si fara motiv, al meu de bine ce-l laudai ne-a dat un recital in seara asta de m-am si speriat!
Tuchi era o sala de gym in regie , nu stiu daca o mai fi. Mai mult ca sigur gasesti ceva la IDM in regie...si sa stii ca nu-i deloc o idee rea ca si eu am aici langa casa o sala, la liceul Cuza 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
si eu rad tare

ursu am cazut pe jos de replica lui Relu!liana o inveti de bine pe mimo. sa-si umple timpul liber, boooon asa!tuchi m-am speriat cand ai zis ca l-ai gasit pe EL, antrenorul..
imi treebuie si mie unul, sper sa ne revenim financiar cat mai curand si sa merg la aerobic, eu il am pe Vassile, meserias(am avut o atractie la un moment dat,bine ca s-a dus
), sensei de asihara, scoate si pe muma lu' untu' din mine...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Clau, pupici Razvanelului, o fi o indigestie doar!
Naty, cred ca o voi comite si eu cat de curand cu placinta aia, ca arata prea bine!
daca tot nu mai am instructor de sport!
Gata, nu mai pot!
Primesc mesaje de amor pe neogen, imi curg balele pe tastatura, mi-au inghetat picioarele, ma doare spatele...sunt ca o baba bolnava!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Clauce rau imi pare
Sanatate multa!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
clau
razvanel si rebecuta sa se faca bine...poate razvanel a mancat ceva ce nu i-a priit, a facut indigestie ??? of, dragii de ei...sper sa isi revina...
teo iar s-a trezit plangand....doarme asa frumos la mine in brate...
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
Stela, cred ca Tea s-a speriat de ceva...poate de apa, de suport..ia-o maine usurel la baie!
Mimo, deci ti-am dat idee ce sa faci cat sta bona cu baiatul! 

Au astia de la IDM un site de n-am inteles nik...sunt batuta in cap!
carduri de membru, plata la ora...
maine ma duc la munca voluntara, ma intalnesc cu prosta de saptamana trecuta...sa vad daca a invatat ceva!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Dadada, uitasem sa multumesc Lianei pentru invataturile lui neagoe basarab catre fiul sau ...mimonix
Fataaa, ce triumph sa-mi imprumute Bubu si ce show sa dau eu, UMORISTIC?
Numai Benny Hill m-ar m-ai egala
Are el niste fustite 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze