Puiuti de Randunici 2008!! (188)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tuchi inca nu mi-e greata
a-si manca non stop,sper sa imi fie un pic ca altfel
ajung de o maja

Blanka,mamica de Eric si cu Ana????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Dadada, uitasem sa multumesc Lianei pentru invataturile lui neagoe basarab catre fiul sau ...mimonix Fataaa, ce triumph sa-mi imprumute Bubu si ce show sa dau eu, UMORISTIC? Numai Benny Hill m-ar m-ai egala Are el niste fustite

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

ma umplu de patratele pe dinauntru!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Luny, ce vasile ai tu? Unde? Cu publicul sau doar personal? ce-i ala aishari?

Blanka, pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau poate are vreo apendicita Razvanelul..zic si eu..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

gata, chiar ca plec!
mai bine beam si noi ceva, sa nu stam de vorba pe uscat!
ne vedem maine, pa, pa, pa!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Fetelor, va citesc si rad de ma prapadesc aici ...si ma mir ca nu s-a dus Tuchi la culcare pana acum..

pe mine m-a deocheat cineva in seara asta , ca mi-e un rau de nu mai pot si ma doare capul ingrozitor..care stiti vreun leac?

Mergi la inceput

iete c-a plecat pana am dat eu send..ma miram si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo nu se opreste, a ajuns la Benny Hill
stela de ce nu incerci sa-i faci baie direct in cada? eu il spal ca si Mimo, in general, in picioare, se tine singur de cada..dar ii mai pun si apa cateodata, ca tare-i place, cu jucariile sa se balaceasdca si sa faca stropi!
clau o noapte usoara si tie!imi pare rau ca se simt rau copii!sper sa nu fie cazul de spital in miez de noapte..o fi papat ceva aiurea, nu i-a priit..
naty felicitari, complicat suna, nene!
tuchi asihara e un stil de arte martiale,mah..sala e pe Dudesti, departe de tine, si el tine si program de aerobic,cu public, nu ptr mie personel
blanka ma bucur ca esti ok1 poate te vedem si noi, mai pune si tu poze cu voi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am culcat si eu puiul si acum am intrat sa vad ce ati mai ciripit..
vazut pozici frumoase de mufarina pufarina ..cum o ajuta pe mami sa bage la spalat...
mai si eu m-am cam speriat de cand am citit cazurile povestite de simo asa ca am instalat din nou minicamera la andrei in camera si il veghez de la calculator atunci cand doarme,ziua ca noaptea sunt cu el in camera...doamne fereste de asa ceva....
pe mine ma paste o raceala,am facut vaccinul antigripal,dar uite ca tot am racit....nu sunt f rau doar nas curgator si infundat ...sper ca andrei sa fie tare si sa nu ia viruselul de la mine...ma feresc cat pot dar ce sa fac daca toata ziua sta numai cu mine...
vazut si pozici de cristina...
clau sanatate puiutilor tai...
mstela-poate nu-i mai place sa faca baitza pusa pe suport...
La multi ani DACIANA ...primul anisor implinit pe crengutza...pupicei multi si multa sanatate...maine poate nu mai apar pe crengutza asa ca am facut urarile de asta seara...
am sa mai butonez si eu un pic pe net si apoi merg la somnic...va pupacesc si va doresc o noapte linistita...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Dadada, uitasem sa multumesc Lianei pentru invataturile lui neagoe basarab catre fiul sau ...mimonix Fataaa, ce triumph sa-mi imprumute Bubu si ce show sa dau eu, UMORISTIC? Numai Benny Hill m-ar m-ai egala Are el niste fustite

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)

de esti tu aceea, iti sunt mama eu .....bine ca mi-ai vandut pontul, de la Benny Hill o sa imprumut si eu....cand o fi nevoie

beeeei, a ramas "stabilita" descoperirea aia cu rasul slabeste, daaaa??? ....macar asa mai trag si eu speranta .......fetelor, dragelor pentru voi care aveti asa ambitie sa mergeti la aerobic...niciodata nu am avut rabdare si cu atat mai putin acum ( o data in facultate am mers vreo 3 luni la o sala de fitness in regie)...bine, ca fiind si menajera si bucatareasa si calcatoreasa si am si grija de teo singura singurica, nici timp nu as avea, insa recunosc cinstit ca si de as avea tot n-as merge ....sunt lenesa la capitolul asta, raaaau...de mancat mananc fff putin, dar cum asta la mine nu ajuta, am inceput sa fac cate un pic abdomene ...sa vedem cat ma tine.....da' stau eu si ma gandesc acum, la cat ma alearga teo zilnic prin casa, ca nici nu doarme ziua, pe sub birou, pe sub canapele, pe holuri, nu tot aerobic se cheama ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput