Puiuti de Randunici 2008!! (188)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Hei, Blanka, cum esti? O greata ceva?![]()

Nici Sovi n-a mai raportat nik!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ursuleata spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131663&whichpage=1
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Iar sunt la pagina 13!
ma doare spatele de la scaunul asta de kkt de la calculator!
mai stau fix 5 minute si ma duc in pat! M-am spalat pe dinti si nu vreau sa ma gandesc la mancare!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Buna seara, Cristina maine pun poze ca mi-e lene sa le incarcLuny, ce baiat harnic ai tu, e mortal cum spala cu ele pe jos:))) Il intreb si eu pe relu: -relu, tu ma mai iubesti? -da iubita, te mai iubesc, dar in limitele bunului simt ![]() tiker Mami de ursulet |
Adica nu in public, nu in "fel si chip"
E om serios acum, tata de copil si cap de familie ! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
l-am vazut pe razvaneeel
...frumusel foooc si sfios ca o fetita
....
clodutel
...uufff, iar te-a pacalit careva
...pai nu tre ' sa ai talent scriitoricesc, trebuie doar sa-ti mearga tastatura, sa ai net si sa nu ai probleme la "buricele" degetelor aratatoare (sau cu care tastezi tu)
...aaaa, si sa-ti fie de bine gogosile, pofticioasa mica ![]()
super tare raspunsul lui relu, ursu ... pai vrei fara bun simt mai ursu
? ete aici 

...ghici
?
tuchi pe mine ma pupasi
? ca mi-e cam fomica...da' mananc seminte sa-mi treaca
....ca sunt prea obosita sa mai fac ceva acum.....da, da, te asteptam in vizita
....mmm, bune semintele astea
....cred ca "bag" si o canita de vin fiert si daca e limbarita pe crenguta iau laptoputu in pat, daca nu...butonez la tv....
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Hello natiune...
Si eu hop,la tastatura..mi-a luat ceva sa recuperez,si nici nu am apucat sa recuperez tot.
Sa va zic ce faza mi-a facut Tea asta seara,dupa ce toata ziua a fost cuminte,ptiu-ptiu.
Am bagat-o ca intotdeauna in cadita pe suport,sa o spal.Am dat drumul la apa.Ea s-a zbenguit ce s-a zbenguit si a inceput sa maraie.Am incercat apa,era intr-adevar cam calduta,dar nu frigea,am facut-o mai rece dar maraiala a dat in urlet.Am ridicat-o si asa suparata era ca nu am reusit sa o mai bag in apa,care se racise,dar ea tot urla,am infasurat-o in prosop si am lasat-o in pace.Cand am ajuns in dormitor a inceput sa se zbenguie.CE-O FI AVUT FRATE,CA NU M-AM PRINS?Sa fie de la faptul ca acum vreo 3 seri,cand am ridicat-o sa o limpezesc,s-a lovit saraca la fund in ridicatura de la suport si ce-a mai suferit saraca fiindca a durut-o.Nu a patit nik,i-a trecut dupa putin timp,dar stiu ca a durut-o tare.Sa fi corelat ea imaginea suportului cu intamplarea aia si sa-i fi fost frik sa mai stea in suport?Nu-mi dau seama.
Si uite asa a ramas nespalata si am emotii pt maine seara.Ma gandesc sa nu o mai pun pe suport,sa uite de el?Ce ziceti?

Clau,am inteles cu pozele,important e ca esti din ce in ce mai "buna",mai ales pt randunoi.![]()

Si,wau,ce distractie a fost la party...e asa frumusel Razvanel!
liana,
fata maraita.Tiza e o scumpete haioasa.
pucca,la cat mai putine kkceli.
Iar Tea face abia o data pe zi de cateva zile si e supi ca o
doare burtik..Ce ironie..
Raluca,interesant articol
.Am vazut pozici frumoase de la
munte.In Poaiana Bv ati fost?
Nicol,eu ii dau de mult Teodorei Vit C 5 picaturi/zi fiindca
mi-a zis pediatra ca tine raceala departe.Sanatate micutei.
Nelia
,noi stam cu soacra,am mare nororc ca e super
femeie,ca nu cred ca am putea ever sa ne luam nici macar 4 pereti ai
nostri.Asta e Romanik de azi.
Si de ce mami sa revii aici?Ca doar ai plecat acolo pt o viata mai buna decat in Romanik..

Cris,eu i-am dat Teodorei pangasius facut la gratar.Acum cred ca fac fiert si amestec cu putin cartof.
Zoze
si sa va ajute Domnul sa va terminati superba
casa-casoaie!
Cuscra
...hai ma,ce-i cu vestile astea?Doamne fere
..
Mihutza,la cat mai multi si mai buni ani pe taram american.M-am tot gandit azi la voi cat curaj ati avut sa plecati acolo,tu fiind si insarcinata.Ati mers la fix,aveti acolo rude?Tare curioasa sunt..Oricum,

.
Asa va admir pe cele care ati avut curajul sa "fugiti" de aici.Cred ca si eu as avea,dar ce sa ma fac cu randunoiul fricos?
Mimo,sa fie intr-un ceas bun pasul facut.Of,si cum sa nu fie greu sa incerci sa stai deoparte?Si eu as simti la fel.Dar ia-o cu calm..Vladut tot puiul mamei ramane
.Si e un mare noroc ca va sta cu cineva in care ai incredere.Bv ca te-ai simtit bine plimbandu-te
;asta ne lipseste de fapt,si de asta ne vaicarim atat,de plictiseala, de faptul ca nu ne mai simtim Duamne bine, stand numai acasa.Ia sa tragem noi intalneala aia mai des
...Mie tare bine imi face.Si vezi ca m-ai omorat cu gemul ala.
Acum inteleg de ce te tenteaza asa
...pai e bun tare, mama,super reteta
...nu-mi dau seama ce condimente are in el..sa fie si scortisoara?
La mine se prelungeste stresul serviciului,fiindca abia saptamana viitoare ajung la negocieri,ca e plecat din Buc directorul
,si pana ne punem de acord,daca ne-om pune,daca nu,caut pana in panzele albe alt serviciu,cred ca ma apuca vara
...Ofof..maimai..grea viata!
FETELOR,ABIA ASTEPT PARTYURILE PUILOR NOASTRI DE 1 ANISOR!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
clauclau spune:
| citat din mesajul lui ursuleata http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131663&whichpage=1 tiker Mami de ursulet |
Minunata puiuta mica!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
mimonix spune:
| citat din mesajul lui ursuleata http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131663&whichpage=1 tiker Mami de ursulet |

Nu stii daca s-o pupi sau s-o musti sau ce sa-i faci 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Daca tot imi era foame m-am dus pe bucataras...si am descoperit ca Bubu lipseste pentru ca a facut amandine!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Asadar:
-Ursu', ai un randunoi simtit![]()
-Tuchi, deci visezi la "el" aerobistul care scotea sufletul din tine...mda
Pai parca era la Semanatoarea un centru de-asta, nu? (zic eu, o super-inculta in materie)
-Mufa e durere
; ia sa-mi pun si eu fata la treaba asa, sa vad ce face; nu de alta dar azi, fiind eu mai toata dupa-amiaza in bucatarie, oricat as fi intors-o din drum tot in bucatarie venea
; iar masina de spalat acolo sade!
-da, Tuchi, am gatit!
Placinta de somon a iesit bestiala, chit ca neavand masina de paine n-am facut aluatul-minune ci am pus foi de placinte (iau penalizare pe Bucataras
). Ficateii rulati in bacon ai lui Simo au iesit minunati si husbandul i-a mancat cu mare pofta; aici reteta s-a respectat intocmai. Cat despre curcan, inca nu a fost (de)gustat, n-am respectat insa reteta originala, adica nu am facut sos de rodii cu zahar caramelizat ci pur si simplu am pus bobite de rodie cu sosul lor scurs cu tot peste curcan, am mai lasat pe foc 2-3 minute sa se patrunda aroma si gata! Bubule?...Sunt o f tanara speranta au ba?![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!