Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 9
anca.b spune:
Ioana13, Alex, Co, Adab, Elena, Elenamaria, Clara, Dariandra, Ramo, Monica, mii de pupicei de la sarbatorit!!!! si cite o
de la mine!!!! va iubim pe toate!!!
Ani, imi pare rau ca nu v-am vazut la polus. Am plecat de la locul de joaca pe la 17, ca incepea ceva petrecere a unei fete si se aglomera. Eu i-am dat lui stefan prajitura de casa facuta cu gem de prune…si i-am pus si in gris o data. ii place....
Velenamaria, stefan umbla prin casa cu papucei de casa sau cu adidasi (eu nu am decit parchet si gresie, fara covoare, si e un pic rece), insa daca mergem undeva unde stiu ca e mocheta sau covor, il las in sosete. in toamna, cind era mai cald ii dadeam doua perechi de sosete si gata.
Gaby, s-a dat sarbatoritul in elicopter si in masinutza…pe caluti n-a mai apucat ca era mort de oboseala.
Elena, unde esti? Cum a fost la eco?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
Anca si eu i-am urat LA multi ani cu sanatatae lui Stefan ,dar am stres mesajul ca era cel cu bisnitul!!
Deci scriu inca o data
Stefanel La multi ani cu sanatate,sa cresti mare si cuminte si sa ii bucuri pe mami si pe tati!!!Asa repede a trecut timpul!!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
elenuta23 spune:
am ajuns acasa , insa am avut musafiri si nu am putut intra
SUNT INSARCINATA DE 5 SAPTAMANI, YUHUUUUUUUUUUUUSUNT CEA MAI FERICITA DIN LUME, RADIEZ NU VA SPUN , SUNT CU GURA PANA LA URECHIIIIIIIIIIIIIIII

DR BOITOR , CE SA SPUN un super doctor , sunt tare fericita ca l-am intalnit, ms mult fetelor pentru reocmandare 

Elena si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
clara ai o super burtica,
nu se vede ca ai avea gemene , abia astept sa ajung ca si tine la stadiul asta cu burta mare![]()
fetelor sunt ca si un copil care nu mai stie ce sa faca de fericire, nimic nu ma mai deranjeaza , rad cu gura pana la urechii, nu stiu ce sa va mai zic e ceva fenomenal 

cu Dragos a fost altceva , nu stiam ce si cum , insa acum realizez totul, stiu cum ii in fiecare luna, peste 2 saptamani merg la control sa ii vedem inimioara 

, acum s-a vazut ca e sarcina fixata bine in uter si peste 2 sapt se va vedea deja prichindelu lui mami , tati si Dragos, care deja ii face draga draga , vb cu el 

SUNT CEA MAI FERICITA DIN LUMEA ASTA SA FIM SANATOSI , ASTA E CEL MAI IMPORTANT
VA PUPIC DULCE DULCE
VA MULTUMESC CA SUNTETI ALATURI DE MINE LA BINE DAR SI LA GREU 

Elena si
Dragos Stefan
elenuta23 spune:
alex v-am admirat pozele , sunt atre dragute , insa filmuletu cu Tiadris cum face curat la floare e cel mai tare
si Dragos a avut cateva tentative o perioada , apoi si-a revenit ![]()

Elena si
Dragos Stefan
Ioana13 spune:
Elenuta felicitari!!! Ce bucuroasa esti!! Asa trebe sa fii la bb2... eu inca oscilez daca mai vreau, dar cred ca daca as afla ca sunt gravida as fi si eu bucuroasa... sau nu![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Elenuta felicitari!!! Ce bucuroasa esti!! Asa trebe sa fii la bb2... eu inca oscilez daca mai vreau, dar cred ca daca as afla ca sunt gravida as fi si eu bucuroasa... sau nu Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
da mai ioana ai fi fff fericita, nu e bine sa raman singur , eu asa consider si gandesc
noi am oprit fabrica in noiembrie si nu stiu cum am ramas insarcinata , insa fericirea e maxima

, abia astept sa vad cum creste in burtica , cum se dezvolta..... la al 2 bebe e alta traire, pt mine asa e, nu stiu pt restu cum e
pe Dragos l-am dorit insa nu constientizam ce si cum va fi, iar acum dupa ce am un copil abia astept sa traiesc din plin perioada in care il simt in mine, cum creste , cum va veni pe lume............
sunt feriicta la maximmmmmmm, nu am cuvinte

Elena si
Dragos Stefan Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
IliesClara spune:
Yuppiiiiii !!!!!!
Bravo Elenuta! Am stat aici o gramada de lume cu sufletul la gura.
Ei de-acum numai sa ai grija de tine, fara ridicari, efort fizic puternic si o sa fie FB.
Ma bucur foarte mult.
Sanatate sa aveti cu totii!
Clara 29+ si fetele
ALEX29 spune:
ELENA scumpo 5 saptamani ???? oau ,superrrrr bravo ,parca ti simnt fericirea ,aoleooooooo ca iar m apuca si pe mine ![]()
cand imi doarme puiu mai vreau un bebe ,dar cand mi se trezeste imi ajunge unu singur
....glumesc ,vine si bb 2 ,dar mai asteptam putzin
ma bucur ca ti au placut pozele si filmuletu
vi l pun si voua fetelor ,dar asta nu i nimic pe langa ce mi a mai facut http://picasaweb.google.com/sanda252003/1AN3LUNISI1SAPTAMANA#5289772070385471474
VELENA cateodata ii mai dau si eu papucei ,dar in general prefer sa i dau sosetutza mai groasa sa si poata misca piciorusu mai bine ,si parca i si mai lejera numai cu soseta si botosei
special mi am cumparat un covor in bucatarie ca sa nu mi stea pe gresie
ANDREEA 27 ai ceva preturi ,modele la hainutele de care te am intrebat?
noapte buna si FELICITARI ELENA draga
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007