Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

se descarca destul de greu filmuletzu ,oare de ce?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc din suflet pt ca sunteti aici si ne sustinem

va doresc o nopate placuta si linistita

ma retrag incet ca e tarziu si sunt franta, am trait o zi la maxim in care fericirea a fost cheia

vb maine

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Elenuta superrrrrr!!Ce ma bucur pt tine!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!Te cred ca esti fericita,si eu deja il vreau pe bb2,doar ca Levi a zis sa mai avem rabdare!!

Alex scuze ca nu ti-am raspuns aseara!Am ceva hainite dar deja sunt promise!Daca nu iti e prea mare graba doar saptamana viitoare!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

neatza ,
m-am grabit repede azi la calc. sa citesc despre Elenutza. Ce ma bucur pt. tine...grija mare de tine si inca odata FELICITARI! Meritai o asemenea bucurie.
Alex ce dragutza e Tiadris cu pamantul... Sara mea a reusit doar sa-mi rupa frunzele de la flori si le-am baricadat apoi.

Stiti cumva unde se fac gauri in urechiuse pt. cercei??? Ceva privat ar fi super. Nepotzica mea din Frantza, Alexia, care e cu 9 zile mai mare decat Sara, va veni peste o luna si va avea botezu aici. In Franta nu se fac gauri in spital, la nastere. Numa dupa 3 ani. SI nasica ei va vrea sa-i puna cercei la fetitza...numa sa aiba unde ii baga...

Legat de dintii cariati excesiv la varste fragede, cauza e preponderent dulciurile, suzeta sau biberon indulcit (se si cheama "carie de biberon" cand dintele e efectiv e incercuit la baza de carie, care avanseaza si apoi reteaza dintele). Dar mai pot fi si alte cauze: genetic, lipsa mineralizarii complete in timpul formarii smaltzului (lipsa anumitor minerale in timpul sarcinii....atunci se minerealizeaza complet dintii de lapte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

mercic!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Anca si eu i-am urat LA multi ani cu sanatatae lui Stefan ,dar am stres mesajul ca era cel cu bisnitul!!

Deci scriu inca o data
Stefanel La multi ani cu sanatate,sa cresti mare si cuminte si sa ii bucuri pe mami si pe tati!!!Asa repede a trecut timpul!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, ce frumos!!!!! i-ai si spus lui Dragos!!!! wow!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata..

Elena..fericirea ta e molipsitoare ..la fel si pofta de un bebe mic. aseara cand m-am pus in pat mi-am adus aminte de fiecare moment emotionant din timpul sarcinii si apoi nasterea...chiar frumos.

fetita cu dintii aceeia cariati..am aflat ca-i puneau miere pe suzeta ca sa o linisteasca...zic ei...si asta de la cateva sapatamani!

nu stiu ce sa fac...puiul meu care papa foarte bine , acum refuza sa pape. daca are mainile preocupate cu ceva papa putin...dar problema e ca-i trebuie tot ce vede..cutite..aparate electrice..si cine stie ce borcane si altele. azi l-am luat de la masa fara sa papa nimic..uf

mai incerc peste 30 de min ..sa vad daca vrea ceva.

Alex..si edi are pasiune ptr flori..trebuie sa-l duc la fiecare in parte sa faca draga draga ( titlica, cum zicem noi)

o zi buna va urez.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata buna

ce bine dispusa ma trezesc de cand stiu ca sunt insarcinata

hai sa va probun ceva, cine vrea sa se alature mie cu bebe 2

1. Clara
2. Elena

mai vine cineva????????????

va asteptam cu mare drag

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ADA nu stiu sa ti recomand un alt loc decat spitalul ,eu acolo i am facut gauri in urechiuse
inca putzin si poate ,sper ca nu ,va trece gargarita ta la scos de pamant
VELENA ce baietel cuminte ai ,am incercat de nenumarate ori sa o invat sa pupe frunzele ,sa le faca "draga draga"dar no chance
cred ca din cauza dintisorilor nu vrea sa pape :(
ANDREEA27 ai ceva modele de hainute?pretzuri ?

am plecat la curatenie

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor sa va zic performanta noastra de azi..stefan a stat si a ascultat 14! piese. el mi-a cerut sa ii pun "la-la"...si apoi a stat pe canapea, cu vreo 2-3 jucarii lg el si a ascultat. cel mai mult i-a placut cantecelul ala cu s/a insurat motanul..und e canta si el la refren..pam/pam/pam,,

si mai vroiam sa va intreb ceva..e normal sa il manance nasucul? Stefan f des se scarpina la nasuc. aveti idee de ce?????

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput