Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

NEATZA
ADA nu stiu sa ti recomand un alt loc decat spitalul ,eu acolo i am facut gauri in urechiuse
inca putzin si poate ,sper ca nu ,va trece gargarita ta la scos de pamant
VELENA ce baietel cuminte ai ,am incercat de nenumarate ori sa o invat sa pupe frunzele ,sa le faca "draga draga"dar no chance
cred ca din cauza dintisorilor nu vrea sa pape :(
ANDREEA27 ai ceva modele de hainute?pretzuri ?

am plecat la curatenie

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Alex e prea tarziu luni?Ca atunci imi ajunge marfa noua si doar atunci iti pot arata si poza daca vrei si preturile.

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, felicitari, e minunat!!!! Pe mine trece-ma pe lista cu amendamentul ca peste vreo 6 ani.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!!!!

Elena, felicitari din suflet!Se simte fericirea ta si e chiar contagioasa! Eu ti doresc sa fii sanatoasa, sa duci sarcina cu bine la sfarsit si sa nasti un copilas sanatos!!!! Felicitari mami!!!!

Eu m-as inscrie pe lista ta, dar numai peste vreo 3 ani, daca ramane deschisa...As vrea sa mai lucrez putin, am cam batut pasul pe loc acum, as vrea sa ne mai redresam financiar, sa mai creasca Sara si sa inteleaga mai multe! As vrea sa coopereze cu bb2...As vrea sa ma simt din nou pregatita pentru bb, asa cum a fost cu Sara, acum nu simt ca as fi...

Alex, e mortala Tiadris cu florile, multe traznai face si Sara...Cand afli cat costa vaccinurile imi spui si mie? Ca ar trebui sa o programez si eu pe Sara!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu, legat de 8 martie, chiar povesteam si cu Co, ca ar fi frumos sa le sarbatorim si pe micute, si atunci propun o intalnire ziua la un restaurant, as sugera ceva mai mare decat cel de anul trecut, acum copilasii nu mai stau unde-i pui si le trebuie spatiu de miscare si joaca. Si seara, pentru cine poate intalnire in club fara copilasi.

Inca ceva, ma intereseaza masuta si scaunel pt copii, lemn sau plastic, ati vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata pentru cine nu a baut deja;)

Da...sincer mi se pare fain sa ne intalnim si cu copilasii, ca pana la urma ei sunt motivut prezentei noastre aici pe forum...al faptului ca ne-am cunoscut!

Ma gandeam tot la Chicago's, datorita avantajului cu sala de nefumatori complet separata, dar intr-adevar daca lista cu doritoare se face lunguta, nu vom incapea. Ideea e sa ne gandim la vreo locatie, cu sala de nefumatori si ideal ar fi cu un mic loc de joaca in interior...daca aveti vreo informatie despre un loc de genul, va rog sa veniti cu propunerea!

Elena, un pupic marre pentru bebe mic si numai vesti bune sa ne aduci lunar de la eco!

Va pupam, o zi minunata

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TU FETELOR eu vin unde vreti voi, dar intr un restaurant no pot aduce pe matzuca mea ,ea n are stare nici jumate de ora si de cat sa umblam dupa ea non -stop mai bine nu ,iar restaurante cu loc si pt copilashi nu prea cred ca gasim
si sincer e 8 MARTIE chiar vreau doua ore de "relax" ,ea e piticuta si nu pricepe oricum
putem face intalniri cu mamici si bebei dar in locuri speciale pt prichindei sa se poata juca ,la Polus de ex e f frumos si spatiu destul de mare
desigur ca fiecare face cum doreste si cum poate pt ca printre noi sunt si mamici care nu au cu cine sa si lase puisorii si atunci clar ca trebuie sa i ia cu ele

ELENA dupa vreo 6 luni cred ca ti voi cere sa ma pui pe listutza ...nu stiu sa vedem ce o mai fi pana atunci

ANDREEA 27 nu i tarziu mersi mult

GABI am vazut ceva la Practiker din plastic ,masuta cu scaunel ,pot spune ca erau k

Mergi la inceput

Alex, multumesc, uite la Praktiker nu ma gandisem! Drept sa spun nici Sara nu sta deloc, deci si pt mine ar fi o continua alergatura, numai relaxare nu s-ar numi..ma gandeam insa pt mamicile care nu au cu cine sa lase copilasii! Mai este vreme insa ne gandim si sa gasim variante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, ati facut careva examen coproparazitologic la copii?

eu vreau sa ii fac lui Stefan, datorita mancarimilor de la nasuc..plus ca mi se pare cam slabut, desi mananca destul de bine.

ma intereseaza cate probe trebuie duse si la ce interval trebuie luate, cum le pastrez.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Elena, felicitari inca o data

Paula, eu i-am facut la Stefana acum vreo doua luni pentru ca are cearcane si parazitii ar fi una dintre cauze. Eu le-am facut la Synevo. Am cumparat din farmacie sticlute speciale si i-am dus doar o proba pentru ca eu i-am facut si antigenul Giardia. Oricum au fot negative. Daca suni la ei(gasesti numarul pe net) poti sa intrebi. Vag stiu ca trebuie trei probe dar nu ma stiu la ce interval. Dar eu zic ca e bine sa ii faci si antigenul pentru ca rezultatul e mult mai fidel.

Alex, eu votez pentru club. Nu cred ca as putea sa mananc sau sa beau ceva intr-un restaurant cu Stefi.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI parca tu ai intrebat de vaccin ...costa in jur de 150 ron -varilix ul
sper sa gasesti ceva frumos pt piticuta
ce bine ca aveti 3 camere si poti sa i faci camera ei cum vrei
tare mult imi doresc inca o camera in plus

VICTO si Tiadris se scarpina la nasuc cand e obosita

ANI e clar ca seara vom merge intr un club ,dar trebuie sa gasim o varianta ,macar in timpul zilei ,sa poata veni cat mai multe mamici cu tatici si desigur copilashii

Mergi la inceput